Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Što ne podave psi i vukovi, to ubije izvršni direktor Đorđević

Kako je Milutin očistio lovišta

Šumari iz generalne direkcije J.P. Srbijašume, uputili su još jedno pismo Magazinu Tabloid, u kome iznose nove činjenice o ogromnoj šteti koju je lovištima i divljači, naneo Milutin Đorđević, izvršni direktor ovog javnog preduzeća. Redakcija objavljuje najvažnije delove ovog njihovog obraćanja javnosti

......

Treći put se obraćamo javnosti povodom uništavanja državne imovine u J.P. Srbijašume, tj. lovišta i divljači koje i dalje sprovodi nestručni Milutin Đorđević.

Završena je lovna sezona u pomenutom preduzeću, a rezultati su katastrofalni. Šest godina ovaj izvršni direktor vlada i uništava lovišta i divljač, a uništio je lovni turizam i proizveo ogromne finansijske gubitke. Negotinska lovišta zavijena su u crno. Lovište Deli Jovan, Vratna zatvoreno je i otvoreno lovište, Alija zatvoreno i otvoreno lovište, Dubašnica, Brezovica Suvodol i ostala.

U prvoj fazi Milutin je preuzeo od lopova i kriminalaca da im lovišta izda, a kada im to nije pošlo za rukom, kreće da ih uništava, otpušta kadrove i ubija divljač. Pojedine mlade ljude kada magistriraju ili napreduju u svojoj struci, brzo proganja i smenjuje. Po Boljevačkom gazdinstvu, smenjuje kvalitetne lovne radnike, a iz Lovišta Alija smenjuje lovočuvara kako bi lovište ostalo samo. Posle njegove smene, šalje kaznene horde iz Beograda sa džipovima, da farovima ubijaju šta hoće. Pucalo se i danju i noću. Kapije su otvorene, ograda razgrađena, kako bi mogli džipovi brzo da ulaze i izlaze. Ogroman broj jelena lopatara pobijen je bez dokumenata.

Milutin vidi da je vrag odneo šalu, da je javnost saznala o svemu, organizuje hvatanje jelenske divljači, na njegov način uz vernost svojih sluga i lopova Tome. Ceo Negotin se smejao njegovoj osmišljenoj akciji. Ali nijedno grlo nije vraćeno u ogradu lovišta.

Lovište Vratna takođe je totalno uništeno, divljač je napolju kolju je psi i vukovi i ubijaju ih seljaci. Zadnji Milutinov pir u lovištu Vratna bio je kada je poslao svog čoveka da odstreli muflona iako u planskom dokumentu nije bio predviđen: stručni pratilac bio je Milutinov poltron iz Beograda.

Lovište Deli Jovan je van svake kontrole, takođe odstrela nema, a jelenska divljač i divlje svinje sišle su u lovačka udruženja gde imaju hranu i mir. U lovištu Dubašnica u zatvorenom lovištu smanjen je na minimum broj jelena lopatara i muflonske divljači što će se i brojanjem utvrditi.

U lovištu Vratna, Alija i Deli Jovan u otvorenim i zatvorenim delovima lovišta u 2015. godini, od 15. aprila do 31. decembra, da zna sva javnost da odstrela nije bilo, a ni prihoda. To je prvi put od kad postoje navedena lovišta i Šumska uprava u Negotinu. Preostala lovišta u Umskom gazdinstvu Boljevac takođe su sa gazdovanjem i odstrelom katastrofa.

Brezovica je finansijski ubijena oročenim dugom koji još nije naplaćen od lovca koji je lični prijatelj Milutina Đorđevića. Direktor Š.G. Boljevac, Ivan, diplomirani inženjer šumarstva, staje u zaštitu državne imovine i divljači i ubrzo biva smenjen zbog nenaplaćenih dugova koji je napravio Milutin odnosno Milutinov prijatelj i zbog zabrane da Milutin ponovo može dolaziti sa hordom u lov!

Negotinska opština izgubila je lovni turizam, poslovne ljude, koji su dolazili zbog čuvenih lovišta, ostavljali velika finansijska sredstva i sklapali ugovore i poslovne aranžmane.

Da se Milutin ne razume u svoju struku, a kamoli lovstvo, pokazuje i podatak da je veća količina mesa divljači u Š.G. Boljevac veterinarska komisija zbog isteka roka otpisala i uništila!

Neisporučeni trofeji inostranih lovaca i dalje trule u šupi u šumskoj upravi u Negotinu iako su plaćeni.

Mnoga ostala lovišta gde je Milutin ušao sa svojom hordom nisu ispunila planove zadnjih 6 godina a naročito 2015. godine. Ta lovišta su postala pustoš, predmet lovokrađe, iza njega ostaju delovi divljači i odrane kože.

Milutin i dalje napreduje u svojoj bolesnoj ideji, uz podršku Predraga Aleksića i par neznalica i plaćenika. Službenim vozilom, gorivom i dnevnicama, odlazi u Sloveniju na simpozijum lovstva sa sobom je vodio asistenta šumarskog fakulteta, da mu tumači pojedinosti iz oblasti lovstva, jer se ne razume u lovstvo. Ali, umesto da predstavlja naše preduzeće, kreće njegova priča, o lovu pacova i pacolovkama, da su oni veliki i opasni. Prisutni ugledni lovni radnici i stručnjaci, počeli su da se smeju promašenoj temi, neki su spavali, a neki napustili Milutinovo "stručno" predavanje.

Sadašnji direktor Š.G. Boljevac, gospodin Ranko Šikanja takođe je tražio komisiju koja bi utvrdila pravo stanje lovišta i divljači, ali je Milutin i to izminirao.

Pitamo ministra policije, Nebojšu Stefanovića i podsećamo, da su mu puna usta borbe protiv organizovanog kriminala da nema zaštićenih, da uspešno provodi reforme da radi na suzbijanju lopovluka i kriminala, zašto štiti Milutina Đorđevića.

podeli ovaj članak:

Natrag