Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Čiste ruke

Milovan Brkić

Kada se na dočeku rukovao sa srpskim premijerom Aleksandrom Vučićem, princ Čarls je vidljivo obrisao ruku o frak (kaput)!

Princ, očigledno je, zna kome je došao u goste, i ko ga dočekuje. Vučić nije samo u Jajincima zanoćio sa sifilističnim šeikom Bin Zajedom, i nedavno upokojenim Gvidom Vesterveleom, nemačkim ministrom spoljih poslova, koji je iz života otišao zaražen virusom side (a umro od leukemije). Princ je demonstrativno obrisao ruku, nakon rukovanja sa premijerom Vučićem, želeći ne samo da se sa drugim sagovornicima rukuje čistih ruku, već i da pokaže šta misli o svom domaćinu!

Britanska kruna je, kao što piše u tekstu na ovoj strani novine, odgovorna za razaranje Beograda i Srbije. Samo pred kraj Drugog svetskog rata, takozvani saveznici su ga bombardovali 11 puta! Hitlerovo bombardovanje 6. aprila bilo je tek uvod u ono što će srpski "prijatelji" iz britanskog RAF-a uraditi, kad je rat već tako reći bio gotov.

Princ je znao da je rukovanje sa srpskim premijerom uvreda za narod koga Vučić predstavlja, a i za Krunu, koja iza svojih nedela želi da uvek izađe čistih ruku. Princu je poznato i da je bivši premijer Toni Bler, sada savetnik Aleksandra Vučića, tražio "konačan obračun" sa Srbijom, te da je spremao čak 30.000 vojnika da uđu u kopneni rat protiv nje, 1999. godine. Takođe, on zna i da je prošle godine britanska vlada, uz punu podršku Vučića, koji je platio londonskoj agenciji da lobiraju, tražila donošenje Rezolucije UN o Srebrenici, u kojoj bi ceo srpski narod zauvek bio optužen za zločin koji još nije istražen. Rusi su, srećom, stavili veto, što je razbesnelo Vučića.

Oni koji u male, slabašne i nerazvijene zemlje šalju svoje ekonomske ubice, protektore u vidu ambasadora, nemilosrdne pljačkaše, isturaju domaće plaćenike da tlače, šibaju i muče građane, dok njihove kompanije iz te zemlje izvlače i poslednju paru, dok im recikliraju istoriju, veru, kulturu, vrše eksperimente nad domaćim stanovnicima, umesto na pokusnim kunićima, potom odbace diktatore koji su im služili, i prepuste ih njihovim građanima da ih raskomadaju, želeći da tako sačuvaju čiste ruke!

Princ Čarls je svakako upoznat da se, samo u februaru, Srbija zadužila, po nalogu Vučića, za pola milijarde evra. Ej, pola milijarde za mesec dana!

Sve što mu dođe pod ruku Vučić pljačka. Njegova porodica, brat, otac i rođaci, preuzimaju u svoje ruke imovinu javnih preduzeća, banaka, fondova, pljačakaju tajkune, opštine, gradske budžete...

Blizak saradnik i Vučićev rođak, gradonačelnik Beograda Siniša Mali, koji je u poslednjih 12. godina oteo najmanje pola milijarde evra, i prebacio na svoj račun, učestvujući u zločinačkim nacionalnim prevarama oko Beograda na vodi i prodaji JAT-a, nameračio je da proda PKB kombinat, koji je pet decenija hranio glavni grad i Srbiju, i služi, a i danas, kao uzor mnogim svetskim kompanijama. Kombinat vredi najmanje 600 miliona evra. Ali, više od toga je njegov strateški položaj, od koga živi najmanje 100 hiljada građana, od prihoda po osnovu kooperacije, plata i trgovinskog sektora.

Ništa nije sveto Siniši Malom, Jevrejinu koji bi nam srce izvadio. Njegov sin Teodor je kao dečak zaradio 50.000 evra, reklamirajući, u spotu od osam sekundi, jogurt Imleka, koji je nekada pripadao PKB korporaciji. Prodajom kombinata, on računa da će zaraditi 30 miliona evra.

I princ Čarls zna da se rukovao sa životinjom koja je dojadila onima kojima on misli da služi. Njegov slučaj je iscrpljen, samo niko to da mu kaže. I dok po njega ne dođe njihova ruka, on životinjski, sa svojom porodicom i mafijom, otima građanima i crno iza nokta. Srećom, njegov zločin se svakodnevno vidi, jer po nekoliko sati dnevno laže i vređa građane pred kamerama sebi odanih televizijskih stanica i novinara.

Ko je sve obrisao ruke od Vučića?

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane