Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Sa ćumura na struju

I. Milanović

Nakon smene Aleksandra Obradovića sa mesta direktora EPS-a, na to mesto, za vršioca dužnosti do završetka konkursa koji bi trebalo da traje 30 dana, postavljen je bivši generalni direktor rudarskog basena Kolubara, Milorad Grčić. Urađeno je to mimo zakona. Naime, tehnička vlada ne može da imenuje direktore javnih preduzeća, ali Vođi se i to može.

Tokom svoje vladavine Kolubarom, Grčić je u rekordnom roku dobio na poklon fakultetsku diplomu koju mu je izdao vlasnik Univerziteta Singidunum, Ljubiša Buha Čume. To mu je dalo osećaj velike moći, pa se do zadnjeg dana mandata u Lazarevcu ponašao kao vlasnik neba i zemlje.

Upamćen je po tome što je za kratko vreme, bez ikakvog konkursa i mimo svih propisa, zaposlio armiju stranačkih aktivista Srpske napredne stranke (SNS). Kroz Obrenovac se vozio u belom vozilu marke Audi, a o njegovoj bezbednosti brinulo je svakodnevno najmanje deset bivših policajaca, koje je on kasnije primio u stalni radni odnos u Kolubaru. Ovaj omiljeni Vučićev kadar, nekada je držao pečenjaru romantičnog imena "Fantazija", a posle toga i salon sa poker aparatima! Da nije bilo Vođe kao "moralnog arbitra", spremao se da otvori i javnu kuću! Grčić je i tada i kasnije bio blizak sa "kontroverznim biznismenom", surčincem Limunom Nerandžićem, Buhinim pajtosom...I to je Vođi godilo, jer je godinama gledao u leđa surčinskom klanu kako brzo prave pare i kako dobro žive. Preko Grčića, i on je došao na surčinsku finansijsku "infuziju". Sve počasti koje je Grčić od svoga Vođe kasnije doživeo, proizilaze odatle. Mada je kasnije postao direktor Kolubare, Vučić mu je zadržao funkciju "oficira za vezu" sa preživelim delom surčinske mafije.

Aleksandar Obradović je zvanično smenjen zbog kupovine jednog vozila marke Audi. Obradovićev Audi i Grčićev Audi, u Vođinim očima nisu bili ravnopravni. Grčićev Audi mu je donosio mnogo više novca. Nije Milorad žalio na svoga pretpostavljenog. Pljačkao je Kolubaru kao da je neprijateljska i davao svom snagom u Vođin budžet! U znak velike pažnje, što tako brine o njemu, Vođa ga je počastio sednicom vlade u sred jednog površinskog kopa, što nije zapamćeno čak ni u vreme najgoreg boljševizma.

Treba za očekivati da će na konkursu Grčić proći za direktora EPS-a. To bi za Vučića bilo idealno rešenje, da mu tamo razni "stručnjaci ne pametuju" kako da pljačka milione. I da malo napravi "razmak" između svojih i poslova svoga kuma Nikola Petrovića. Da se zna šta je čije.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane