Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na nišanu

Da li smo svi zaraženi ludilom šizofrenog Aleksandra Vučića

Živeti od laži

Aleksandar Vučić laže svakodnevno i to po nekoliko sati. Laže kad otvara nedovršene puteve, unapred propale investicije, neokrečene i nemalterisane škole, domove za stare ispred kojih pokazuje svoju lažnu brigu za njih, a ustvari koristi svaku priliku da medijski teroriše i preti građanima Srbije da će ih zgaziti (ili on ili "točak istorije"), ako se slučajno ne povinuju njegovim ludačkim vizijama o srećnoj budućnosti. Ali, ne laže samo Aleksandar Vučić. Laž je u Srbiji dobila oblike najgore srednjovekovne epidemije. Lažu ministri, državni sekretari, predsednici skupštinskih odbora, sudije, tužioci...

N. Vlahović

Kad Vođa prodaje državnu imovinu i najavljuje masovna otpuštanja zaposlenih, direktori javnih preduzeća lažu da je to genijalna ideja i pravo rešenje. Laže ministarka saobraćaja da će Srbija imati brze pruge, a sprema se da demontira čak 1.000 kilometara železničke trase u Srbiji.

I patrijarh SPC laže vladike, vladike lažu sveštenike, sveštenici lažu vernike...Čak i glavna informativna emisija "javnog servisa", RTS-ov Dnevnik, počinje lažnim vestima, a završava se lažnom vremenskom prognozom. Lažu svi i svuda, samo da bi zadovoljili ludaka na vlasti, mada dobro znaju da je njegova bolest na vrhuncu i da će ovu kolektivnu sramotu sutra pravdati novim lažima (da nikad nisu bili uz Vođu, da su bili njegovi protivnici, da su stradali od njega i slično).

Govoriti istinu u Srbiji, smatra se izrazom krajnje nepristojnosti.

Pokojni pisac Dobrica Ćosić, za života je bio ophrvan sujetom i verom da je baš on "otac srpske nacije", opravdano neomiljen u narodu ali vazda potreban ondašnjem režimu, otišao je toliko daleko da je pokušao da opravda laž, pa je napisao: „...Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga, lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno...Laž je srpski državni interes!

Ali, današnji režimski podanici lažu iz još mizernijih interesa-lažu da ne izgube malo sitnih, beznačajnih privilegija. Ali, ponajviše lažu zbog bolesnog idolopoklonstva, kako bi bili "na liniji" i našli "spasenje" kao istomišljenici jednog umirućeg režima. I tu leži mračna tajna današnjeg srpskog sloma, kako onog ekonomskog tako i duhovnog. Od opljačkane mase i miliona gladnih, teško je očekivati da ustanu i dostojanstveno odbrane poslednje što imaju, svoje živote. Pa, ipak, to je jedini način i jedini izlaz iz zamke u koju ih je doveo ludak, kome svaki dan počinje lažima i završava se lažima.

Više od hiljadu zastrašujućih dana Vučićeve apsolutističke vladavine, ostaće upamćeni po neverovatnim masovnim prevarama, lažima, podmetanjima, insceniranim vanrednim situacijama, pretnjama svima i svakome, hapšenjima (pa puštanjima), primitivizmu i opštem divljaštvu, otpuštanjima, prodajom i poklanjanjem najboljih državnih resursa i najcrnjem medijskom mraku. Prevarom je došao do vlasti, prevarom je tu vlast održavao tri godine, a sad je prevarom svojih američkih gazda krenuo u još jednu predizbornu kampanju (protiv njihove volje, jer su od njega samo tražili da rekonstruiše vladu i čeka svoj neizbežni kraj).

Treba se na ovom mestu setiti da je 29. novembra 2015. godine, na vanrednoj konferenciji za štampu u MUP-u Srbije, ministar police Nebojša Stefanović doslovno izjavio da je "detektor laži potvrdio da premijer Srbije, Aleksandar Vučić, govori istinu" (povodom višednevne, zastrašujuće medijske kampanje kojom se najavljivalo da će doći do "državnog udara", kako bi se srušio, pa čak i "likvidirao", Aleksandar Vučić. Takva i slična metodologija, korištena je više od hiljadu puta, dakle, svakog dana njegove vladavine.

Prevarama i pretnjama, uništio je najveće privredne potencijale u Srbiji, a sve za račun zapadnih kompanija kojima je odredio i povelike subvencije pod izgovorom „privlačenja investicija". Ipak, on i dalje zahteva da mu se veruje, pa je u Zaječaru prošle godine doslovno rekao: „...Želim da se zahvalim na tome što mi verujete...Mi bez vašeg poverenja ne vredimo ništa i bez vaše snage ne možemo ništa!". Zna Vučić odlično da bez vere u njegove laži ni njega ne bi bilo na mračnom političkom nebu Srbije.

Masovnu pljačku građana proglasio je „ekonomskim reformama", likvidaciju srpske privrede nazvao je „istorijskim zaokretom ka savremenoj i efikasnoj ekonomiji", lažne investicije proglasio je „ulaganjima od istorijske važnosti", teror njegovih stranačkih batinaša koji traje po gradovima i u unutrašnjosti Srbije, proglasio je „izrazom narodne volje", a umesto borbe protiv pada nataliteta i izumiranja srpskog naroda, ponudio je naseljavanje imigranata iz islamskih zemalja u prazne kuće po srpskim selima...

Među pedeset najcrnjih Vučićevih laži, svakako je i njegova tvrdnja da je "izabran na demokratski način", te da je i Srpska napredna stranka takođe "demokratske orjentacije". A, sve druge epohalne laži i prevare, koje će skupo platiti ova i neke naredne generacije građana Srbije, počev od lažne najave da će "struja pojeftiniti 15 odsto", preko tajnih ugovora sa Fijatom i Etihadom, pljačke Aerodroma Beograd i planova da ga proda Arapima, pa takođe tajnog ugovora za projekat "Beograd na vodi", afere Asomacum, neispunjenih obećanja za Jumko i Ikeu, sve do sramotnog neutvrđivanja odgovornosti za pad vojnog helikoptera i pogibiju sedam ljudi, samo su vrh ledenog brega koji će da se sruči na Vođinu glavu. Nesreća je samo, što je taj breg preveliki i što se on već obrušio na svakog običnog građanina ove zemlje.

Ali, upravo zbog toga, Vučić neće birati sredstva da zbog očuvanja gole vlasti, pojača teror i fizičko istrebljenje naroda, ako zatreba. Tuče podivljalih naprednjaka na izbornim mestima, kad dođe trenutak za to, već su unapred režirane i biće pripisane opoziciji ili pojedincima koji im se priključe.

Vučić laže čak i to da ga "MMF pritiska", pa mora da teroriše građane do iznemoglosti novim nametima. Naime, tačno je da MMF uvek ucenjuje i sprovodi svoje interese, ali je tačno i da je u poslednjih šest meseci tri puta ponudio Vučiću mogućnost da vrati i plate i penzije na nivo na kome su bile, pa čak i da ih poveća! Umesto toga, diktator se hvali kako "sprovodi čak i ono što se ne traži od njega"!

Samo u Srbiji, troškovi proizvodnje domaće robe bili su veći od prihoda u prethodnoj godini, a u ovoj se još povećavaju! Samo od decembra prošle godine do kraja februara ove, troškovi života povećani su za neverovatnih 50 odsto. U isto vreme prošle godine (samo u februaru 2015.), Vučićev režim je zadužio Srbiju za skoro milijardu evra, ili, tačnije, za 907.505.407. evra! To je, prostom matematikom rečeno, 525 evra u sekundi! Danas je ta brzina udvostručena. Londonski "Ekonomist", koji je u decembru 2015. godine analizirao Vučićevu ekonomsku politiku, postavio je pitanje: kako je moguće smanjenjem plata i penzija da povećavamo kupovnu moć?

Ali, Vođa je "utvrdio" da najsiromašniji najviše mogu da pomognu! Da sirotinjski novac može najbolje da se upotrebi! Lažući o maketama čuvenog prevaranta šeika Al Abara, tvrdio je da će "...Za četri godine će i poslednji objekat sa makete biti gotov", sve dok pomenuti mešetar nije shvatio da ima posla sa opasnim ludakom, pa je brže bolje došao u Beograd i rekao da će "Beograd na vodi" biti građen najmanje 30 godina (dok ovde umre jedna generacija a ona druga zaboravi o čemu se tu radilo). Lagao je bezočno Vučić i u slučaju nemačkog automobilskog giganta Mercedesa", jer je unapred znao da on u Srbiju neće uložiti nijedan evro! Uprkos tome, svečano se fotografisao ispred deset „Ikarbusovih" autobusa koji od „Mercedesa" nemaju baš ništa! Vučićeva laž kako „Mercedes dolazi u Srbiju" odmah je demantovana iz Nemačke.

Kad je krajem prošle godine otvorio deonicu Koridora 10 kod Crvene Reke, lažući kako se bliži kraj izgradnji najmodernijih saobraćajnica "ikada" u Srbiji, nije prošlo ni dva meseca, a baš na toj trasi pojavile su se ogromne rupe i pukotine, kao dokaz "kvaliteta" izvedenih radova. Koridor 10 se duže gradi od egipatskih piramida, potrošene su milijarde evra, a za vreme naprednjačke vladavine, ponajviše.

Komentarišući Vučićevu izjavu da je Vlada platila zemljište za fabriku "Geoks" i dala ga Vranju na korišćenje, gradonačelnik ovog grada Zoran Antić bez imalo razmišljanja je odbrusio da je u pitanju "čista laž" i da je Vranjance to zemljište koštalo preko dva miliona evra. Antić je istom prilikom najavio da se u Vranju "najavljuje se dolazak snažnih ćelavih momaka za izbore", te da će Srpska napredna stranka i Vučićevi batinaši učiniti sve da se ovde dokopaju vlasti.

Ponoviće se, reče Antić, Vrbas, Krupanj, Kostolac i još neka mesta, gde su nekakvi džipovi, snažni momci ćelavih glava, kontrolisali biračka mesta i pritiskali ljude da ne idu da glasaju. Čak je režiran i naknadni upis u biračke spiskove, uvećanje za 2.000 do 3.000 ljudi, tamo gde se vrše procene da će Vučić loše proći.

Ali, Vučićeva kampanja stalno traje i ne tiče se ni redovnih ni vanrednih izbora. On kupuje vreme i podvaljuje na svakom koraku. Tako je inscenirao rekonstrukciju prvog sastava vlade, najavio novu rekonstrukciju, vanredne izbore (pa odmah nakon njih još jednu rekonstrukciju, jer se sprema da ponudi nekim ljudima "kratkoročan" angažman").

Stalnom proizvodnjom neprijatelja, proizvodnjom krize, kontinuitetom sa zločinačkom politikom iz devedesetih (tada su neprijatelji bili komšije Hrvati ili Muslimani, a danas je na sceni "unutrašnji neprijatelj" koji je "protiv evropskih integracija"), Vučić je do sada opstajavao. Ali, njemu više niko ne veruje. Jer, njegovi nekadašnji "strani plaćenici i domaći izdajnici", "balije" i "ustaše", danas su njegovi saradnici, savetnici, direktori komora, javnih preduzeća, perači para, čistači prljavog veša...

Vučić svoju bolesnu potrebu za proizvodnjom neprijatelja, za stavljanjem ljudi na stub srama, za okupljenjem birača ispod svoga naprednjačkog barjaka, i to pretnjama da će linčovati svakoga ko mu se usprotivi, sada zadovoljava stalnom satanizacijom jadne i razbijene političke opozicije, tajkuna koji mu nisu platili reket i retkih usamljenih glasova koji mu se usprotive. Sve to, jeste najava njegovog brzog kraja. Hoće li taj kraj biti još jedna farsa, ili će pasti krv?

Nedavno je preminuo slavni srpski glumac Dragan Nikolić i sahranjen je na beogradskom Novom groblju. Neko je primetio da sahrani nije prisustvovala takođe čuvena glumica Eva Ras. Kad su je pitali zašto nije prisustvovala takozvanom poslednjem ispraćaju, samo je gorko konstatovala: "...Moja pojava tamo ne bi nikoga utešila"!

Mnogi se danas teše u sebi, kad vide suludog Vučića, ali, njegova pojava nikoga normalnog ne treba da uteši. Naprotiv, on je prolazan i simptom je mnogo dubljeg zla koje je zadesilo Srbiju.

A 1. Strah od svega

Nedavno je narodni poslanik, profesor Vladimir Pavićević, podneo Predlog zakona o slobodi od straha kojim se trebalo suprotstaviti Vučićevom scenariju, da se strah uvede kao dominantni politički osećaj u Srbiji. Naravno, taj predlog nije prošao jer bi otvorio pitanje njegove odgovornosti za diktaturu, jednoumlje, stvaranje kulta ličnosti, medijsku torturu i kriminalizaciju institucija.

A 2. Bolesno mrcvarenje nacije

"...Građanima je neshvatljivo da bilo koji čovek ovako bezočno laže. Ne mogu da veruju. Toliko je bolesno i besramno, ne samo to što premijer bezočno laže, već i kako i za šta laže. Bez trunke stida i zadrške. Bolesno mrcvarenje nacije...Kao kad bi se zločinac vratio na mesto vlastitog zločina i žalio što ga je neko drugi počinio...U novijoj istoriji civilizacije, imali smo više bolesnih lidera koji su uništavali nacije koje su ih iznedrile. Vučić prepisuje od svih njih. Ono što je zajedničko svim bolesnim liderima je da su napadali identitet nacije i pokušavali i na žalost uspevali, uz pomoć i kontrolu medija, da ga bolesno izvitopere". (Bivši ministar, Saša Radulović, povodom Vučićeve izjave "Ponekad mi nedostaje 'Utisak nedelje' ")

A 3. Vučić, čovek bez ideologije

"...On stvori uslove da se održi Parada ponosa, a onda čitav događaj marketinški i medijski preokrene na prebijanje brata, pa opet on ispadne žrtva. A onda patriotama dâ vojnu paradu i Putinov dolazak, i to u ovom dosta delikatnom trenutku u odnosima Rusije i Zapada, pa patriote neko vreme budu srećni i zaborave mu Briselski sporazum. Potpiše IPAP sa NATO paktom, pa onda grdi NATO. I tu vidite da nema ideologije, da je jedina ideologija ostanak na vlasti..." (Đorđe Vukadinović, urednik časopisa "Nova srpska politička misao")

A 4. "Da li on misli da njegov narod čine potpuni idioti?"

Mada je to nemoguće čuti na programima srpskih televizija, o Aleksandru Vučiću je kritički progovorio ruski novinar Roman Babajan, u emisiji „Pravo glasa" na poznatoj ruskoj televizijskoj stanici "Centar". Naime, Babakov je, govoreći o Vučićevom odnosu prema NATO paktu, upitao i ovo: "...Kako on (Vučić) misli da će NATO da brani njegov naroda kada je NATO oteo Kosmet od Srbije. Da li on misli da njegov narod čine potpuni idioti?" Emisija "Pravo glasa" emituje se uživo na programu TV Centar, koji gleda 100 miliona gledalaca u 83 regiona Rusije!

Glosa

Čim Vučić zine, već je nešto slagao. To, u odmaklom stadijumu njegovog ludila više nije svesna, manipulativna radnja, nego ozbiljna dijagnoza. Ovaj umišljeni "reformator", "lider nad liderima", svakim danom svog boravka u fotelji predsednika Vlade Srbije, vodi i državu i narod na put bez povratka. Ne bude li mu se stalo na put, hitno, cena koju će Srbija platiti, nesaglediva je.

Glosa Svakog dana, Vučić laže sve više. Samo patološki lažov ili opasan ludak može da tvrdi da je "...ostvaren suficit u budžetu koji se nije desio u novijoj istoriji"!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane