Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Dijana nije ledi, ona bije, hapsi, isleđuje

Kalamiti Džejn iz Požarevca

Aleksandar Vučić je za nezvaničnog vođu naprednjačkih specijalnih jedinica za uterivanje straha nepodobnim opozicionarima izabrao Dijanu Hrkalović. Status koji je u Hitlerovom režimu uživao Himler, Hrkalovićka je zaslužila spremnošću da se na najbrutalniji način obračunava sa svakim ko više veruje zdravom razumu nego Vučiću.

M. H.

Službeni položaj sekretara Uprave kriminalističke policije Dijana Hrkalović je zloupotrebljavala za sprovođenje nezakonitog praćenja i opservacije novinarke Svetlane Vojnović, lično je saslušavala Danila Redžepovića, urednika portala Teleprompter, a „Tabloid" je otkrio i slučaj u kome je izvršila fizički napad na pripadnike Udruženja građana „Pravda i pravo".

Tri dana pre izbora 2012, posle kojih je Vučićev politički kartel došao na vlast, aktivisti opozicione organizacije „Pravda i pravo" u Beogradu, kod Pančevačkog mosta, razvili su veliki baner na kome su bili, uz parolu „Dosta je, 20 godina nas lažete", precrtani simboli svih stranaka, pa i SNS-a. Tokom dana, nekoliko puta su siledžije iz SNS-a prolazili i iz vozila upućivali pretnje aktivistima „Pravde i prava". Uveče, kad su opozicionari počeli da pakuju reklamni materijal, pored njih su stala dva vozila iz kojih su izašli petorica naprednjaka i Hrkalovićka.

Uz brojne uvrede, ona je nasrnula na Stevu Bojkovića, pokušavajući da mu otme baner, koji je on stavljao u prtljažnik automobila. Udarila ga je u grudi, oborila ga na beton i uzela baner. U tom trenutku je Dragan Perić, tadašnji poverenik za omladinu SNS-a u opštini Palilula, prišao Dejanu Vukićeviću, predstavniku „Pravde i prava", stavio mu ruku na rame, rekao „Gde si, brate" i udario ga glavom o glavu.

Mučkim udarcem Vukićeviću su nanete teške povrede, polomljen mu je nos i prednji zid čeonog dela lobanje. Policijska patrola je izvršila uviđaj i pozvala hitnu pomoć. Vukićević je operisan u Urgentnom centru, gde je zadržan tri nedelje.

Dok je on ležao u bolničkom krevetu, naprednjaci su nasilnički prepad proslavili u restoranu „Vidovdan", čiji vlasnik Vojislav Ćirić je član i finansijer SNS-a. Kao trofej, u etno-restoranu okačili su oteti baner.

Policija je napisala krivičnu prijavu, a istražne radnje su počele godinu i po dana kasnije, kad je oštećeni Vukićević saslušan kod istražnog sudije. Naravno, pošto je Srpska napredna stranka preuzela vlast, nikada nije došlo do sudskog postupka, tako da nisu procesuirani ni Dragan Perić, ni Dijana Hrkalović.

Na tim izborima Hrkalovićka je dobila mandat odbornika u Gradskoj skupštini Beograda. Nekoliko meseci kasnije udomljena je u Bezbednosno-informativnu agenciju, odakle je prebačena u vrh MUP-a Srbije, da kontroliše rad ministra Nebojše Stefanovića i obavlja prljave poslove koje joj odredi Aleksandar Vučić.

Poverenje vođe Hrkalovićka je osvojila spremnošću da se i fizički obračunava s političkim protivnicima. Iako tu praksu trenutno sprovodi kroz državne institucije, može da se očekuje da i u ovoj kampanji stane na čelo nekog od naprednjačkih batinaških odreda, pa da opet pucaju lobanje građana koji se usude da se suprotstave Vučićevoj diktaturi.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane