Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Beli kriminal

Slučaj koji opominje: lažnom i dvojnom dokumentacijom, prikrivali nestručno, neodgovorno i nesavesno lečenje

Doktori prevare "operišu" falsifikatima

Gospođa Ljiljana Šćekić iz Bara u Crnoj Gori, na svojoj koži je iskusila kako funkcioniše "lekarsko bratstvo" Crne Gore i Srbije, kad treba da zaštite svoju neodgovornost, nestručnost i kriminalne apetite. U njenom slučaju, sve je počelo kad je potražila pomoć kod specijaliste ORL Vukašina Barjaktarovića iz Herceg Novog. Posledice njegove "pomoći" su bile takve da je slučaj završio na sudu, gde se gospođa Šćekić suočila sa korumpiranim pravosuđem koje otvoreno pomaže počiniocu krivičnog dela i prihvata lažna veštačenja. U "postupku" bez poziva, ročišta i svedoka, Barjaktaroviću se na usluzi našao i njegov kolega, vojni lekar iz Beograda, dr Milomir Gačević, koji je pripremio lažnu dokumentaciju za potrebe odbrane Vukašina Barjaktarovića.

R. S.

Ljiljana Šćekić (60) iz Bara, četiri godine vodi sudsku borbu za dostizanje pravde povodom nesavjesne, neodgovorne i nestručno pružene ljekarske pomoći koju joj je nakon povrede nosa ukazao ORL Vukašina Barjaktarovića iz Herceg Novog. Šćekićeva tvrdi da je njega krivične odgovornosti oslobodio vojni ljekar dr Milomir Gačević i njegova bolnica "Adonis" iz Beograda sa tajno lažiranom i falsifikovanom dokumentacijom koja je bila presudna u svemu. O tome, kaže, svjedoči dvojna dokumentacija i zaštićene SMS poruke i mail-ovi...

Šćekićeva navodi da je kod tuženog Barjaktarovića prvi put pošla na ORL pregled 29.12.2011 g. isključivo zbog svakodnevnog bola, krvarenja i zdravstvenih problema nosa koji su nastali povredom. Pregledom, od petnaestak minuta, Barjaktarović je ustanovio da se radi o lomu nosa koji se manifestovao manjom bolnom grbom i devijacijom pregrade zbog čega indikuje rutinsku hiruršku intervenciju u cilju zbrinjavanja povrede. Intervencija biva urađena 30.12.2011.godine, u nepuna 24 h od pregleda, pri čemu Barjaktarović nije odradio nijedan snimak pregrade i kostiju nosa radi provjere dijagnoze koju je kasnije zataškavo, ističe Šćekićeva.

Šćekićeva naglašava da prilikom intervencije dr Barjaktarović u potpunosti mijenja veličinu, izgled, anatomiju i funkciju nosa čime se, kako kaže, mijenja i njen lični opis potkrepljujući to medicinskom dokumentacijom, fotografijama kao i izjavama svjedoka.

Baranka kaže da joj je dr Barjaktarović svjestan svoje krivične odgovornosti nudio novac u zamjenu za ćutanje. Ja odbijam njegovu nagodbu i februara 2012. godine, podnosim osnovanu krivičnu prijavu protiv ORL Barjaktarovića. Međutim, namontirani "krivični postupak" vođen je bez ijednog poziva, ročista i svjedoka. Sve to se radi kako se ne bi otkrili falsifikati i dvojna dokumentacija dr Barjaktarovića i njegovog "pomoćnika" dr Gačevića. Unaprijed inscenirana "vještačenja" vršena su bez mog prisustva i na osnovu falsifikovane i lažirane dokumentacije koja je čuvana kao "vojna tajna" od strane umreženog sudsko-medicinskog klana Crne Gore i Srbije - kategorično tvrdi oštećena Šćekić, dodajući da je nakon prvog "vještačenja" (02.07.2012) od strane patologa Dragane Čukić, Barjaktarović tajno fabrikovao novu dokumentaciju kako bi svoje greške i njene teške posledice opravdao izmišljenom estetskom operacijom.

Pokriće u tome, kaže ona, daje mu dr Gačević i njegova koleginica S. Krtinić-Rapaić, što se vidi iz tajno lažirane neistinite "Istorija bolesti" od 20.08.2012. godine, sa potpisom S.Krtinić-Rapaić i Spec. Izvještaja dr Gačevića. Nakon Čukićke, krajem 2013.g., uslijedilo je još jedno iscenirano "vještačenje" od strane dva njemačka vještaka od kojih nijedan nije bio vještak ORL ili MFH i taj nalaz donijet je na osnovu tajno lažirane dokumentacije dr Gačevića uz koju je dodata i neistinita "Istorija bolesti" dr. S.Krtinić-Rapaić.

Dokumentacija koja bi osujetila prevare Gačevića i njegove koleginice S.Krtinić-Rapaić ostala je u fioci bolnice "Adonis" - navodi Šćekić, te dodaje da je nakon otkrića neistinite i dvojne dokumentacije bolnice "Adonis", Gačević uhvaćen u mrežu sopstvenih laži i prevara, dajući kaže ona, ispravke, a dokumentaciju naziva "nenamjernim greškama" što potvrđuje ovjerenom Izjavom. Gačević, daje ispravku i svojoj neobjektivnoj i tajno lažiranoj dokumentaciji iz marta 2012.g., ali odbija poništenje neistinite dokumentacije. Čak i u ispravkama on navodi pojedine neistine kako bi zaštitio sebe i svoju bolnicu "Adonis".

Tajno lažirana istorija bolesti (20.08.2012.)

Negira da su "nenamjerne greške" njegove koleginice i njega poslate na presudno vještačenju u Njemačkoj. Takav stav Gačević potvrđuje u svom mail-u što je bila još jedna njegova laž, a to se vidi iz dokumentacije koju mi je nedavno dostavilo Državno tužilaštvo iz Minhena - navodi Šćekić. Pošto Gačević odbija poništenje tajno lažiranje i neistinite dokumentacije argumentovanim Zahtjevom obraćam se Inspekciji Ministarstva zdravlja Srbije, ali bez uspjeha. Gačević mi tada reče da su u Srbiji na vlasti njegovi i da mu je lako te da ja nemam šanse da išta dokažem. Nedavno sam se obratila mejlom i predsjedniku Vlade Srbije u nadi da on neće zatvoriti oči pred istinom i argumentima - kaže gospođa Šćekić, pa nastavlja:

"...Kod dr Gačević na uputu ljekara, našla sam se marta 2012.g. zbog neophodnog i nužnog liječenja posledica iz H.Novog. Bila sam upućena na VMA gdje Gačević radi. Ne sluteći tada dvoličnu ulogu Gačevića upadam u klopku 'vojne braće'. Uz lažna obećanja Gačevića odvučena sam u bolnici 'Adonis' na trogodišnje liječenje. U bolnici 'Adonis', avgusta 2012. godine i aprila 2013. godine, urađene su mi dvije rekonstruktivne operacije nosa sa hrskavicama skinutih sa septuma i oba uha. Takođe, marta 2012. godine urađena je i operacija umanjenja filtruma (nadušnice) sa dva vanjska reza sa 10 šavova, dok se, od marta do jula 2012. godine, u osam navrata, pod kožu nosa u ime 'vještačkih hrskavica' aplikovalo 9 injekcija permanentnog filera. I nakon svega, posledice iz H. Novoga još su vidne i trajne. Od svega navedenog i argumentovanog zbog podmetanja lažnih dokaza i prikrivanja činjenica od strane dr Gačevića i bolnice 'Adonis' vještačena su i to netačno samo tri aplikovanja permanentnog filera i ništa drugo, a 'vještačenje' u Njemačkoj urađeno je, sedam mjeseci nakon poslednje rekonstruktivne operacije. Nalaz Njemaca koji mi je uručen 01.04.2014.g., zbog vještačenja tajno lažirane i neistinite dokumentacije bolnice 'Adonis' kosi se sa logikom, medicinskom naukom i mojim materijalnim činjenicama..." .

Na kraju, treba napomenuti da je dr Gačević uporno branio uvide i kopiranje dokumentacijie koja se vodila na ime gospođe Šćekić, a svi njeni zahtjevi i zahtjevi njene advokatice ostajali su bez odgovora i odobrenja. Umjesto toga, dr Gačević je poslao samo SMS poruku, u kojoj navodi da nikome neće dati nijedan papir i da je Istorija bolesti dokument bolnice koji ne pripada pacijentu (toliko o pravima pacijenata!). Zbog svega toga, izvještaji su joj kasnili mjesecima, o čemu postoje validni dokazi i svjedoci. Na primjer, hotel "Palma" u Tivtu pred svjedocima, itd, itd..

Dr Milomir Gačević: "Sada su moji na vlasti u Srbiji, pa mi je lako"

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane