Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Migranti i Vođina kriza

M. Grabež

Tek što je Srbija odahnula od prošlogodišnje zastrašujuće najezde migranate iz islamskih zemalja sa Bliskog Istoka, 30. marta ove godine, oglasio se Aleksandar Vučić pozivajući ih da se "skrase u Srbiji", da će država da im pomogne da nađu posao i podsetio da su "...od početka dobrodošli u Srbiju". Samo tri dana kasnije, iz Grčke je, sa prepunih ostrva, prema Turskoj krenula masa Sirijaca, Iračana, Avganistanaca...Nazad, "u zemlju porekla". Turska je dobila orgoman novac za zbrinjavanje svoje islamske braće, velike milijarde su u pitanju. Južne granice Evropske unije zatvorene su za dalji protok islamskog sveta.

Vučić tvrdi suprotno. Kaže, da će tek doći do masovne seobe islamskog sveta u Evropu. I raduje se kao malo dete. Balavi od sreće i oblizuje se kao tele na svežu travu, čim pomene nove migrante. zamerio se svojim "prijateljima" iz Emirata kad je pristao da islamskoj najezdi zatvori južne granice Srbije, po naređenju iz Brisela. Sve su njegove nade tog dana bile pokopane. Novac koji mu je obećan iz Emirata, zablokiran je. Šeici su mu zatvorili vrata i jedini način da ponovo skrene pažnju na sebe je da oberučke dočeka nova islamska osvajanja Evrope...

Prvih dana ove godine, tačnije 5. januara 2016, javnost u Srbiji je saznala da je Vučić uzaludno čekao da ga Šeik Al Nahjan primi na konačište u svoju ložnicu. Na jednom Internet portalu osvanuo je naslov "Supermen je bio u Dubaiju". I bio je, ali uzalud. Brže se vratio nego što je otišao. Nestale su i pare i prijatelji. Njegova jedina nada su migranti. Sve je spreman da im da. Da se usele u srpska sela i gradove, da zaposednu radna mesta i da uspostave svoje samouprave. Da podignu džamije, medrese, mektebe (islamske škole za svoju decu)...Potpuno je spreman da Srbiju pretvori u Srbistan, mali balkanski emirat, a Srbe da podvede novim gazdama...Spreman je da klanja zajedno sa njima i da zakonom uteruje "multietičnost", pod pretnjom krivičnog gonjenja. On se ne šali. On je lud i spreman na sve. I građani Srbije moraju biti spremni na sve i pripravni na žestok odgovor.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane