Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Gorak ukus pobede

Milovan Brkić

Maršal Žoašen Mira (Jochim Murat) je u izveštaju Napoleonu raportirao da je ''bitka okončana usled nedostatka protivnika''.

Izborna kampanja Aleksandra Vučića pokazuje da general bez vojske, okružen svitom telohranitelja i pokaznih sledbenika, sa desetinom te-ve kamera i režimskih novinara, dobija izbore, usled nedostatka protivnika!

Protivnici su izloženi satanizaciji, danonoćnim izlaganjem poruzi, bez mogućnosti da se brane, a tajna policija ih uhodi, zastrašuje, preti ''prljavim vešom''. Samo jedan pucanj rasterao bih Vučićevu kamarilu, pobegli bi od njega koliko ih noge nose.

Vučić ne može da izgubi izbore, makar nijedan građanin ne glasao za njegovu listu. On broji glasove, pred njegovim kamerama. Ovo je njegova bitka za život ili smrt. Ili si Bog, il' si hadžija, što bi rekao Nele Karajlić. Vučić će, sigurno, biti proglašen kao pobednik, ali njegov duh i sudbina nisu pobednički.

Pred vratima Evropske unije odvija se drama, koja nikog više ne ostavlja ravnodušnim. Srbija je jedina država u Evropi u kojoj su urušene sve institucije, i u kojoj vlast vrši samo jedan čovek. Njegova lopovska porodica na putuje da sama ima više novca nego svi građani, uključujući i tajkune, zajedno.

Vučićeva ''bitka protiv Srbije'' zasniva se na njegovoj igri sa Rusijom. Ako me ne podržite, idem kod Rusa, stalno poručuje šizodni diktator.

Američki ambasador Skot, koji se ne oglašava javno, kao ni ambasadori Kif i Ditman, obavestio je saradnike da će u Vučićevoj Vladi imati samo dva svoja ministra. Ministre odbrane i privrede. Taman toliko, da im Vučić može pokloniti strateška državna preduzeća, da im omogući da gladni i nezaposleni Srbi postanu vojska koja će, besplatno, ratovati za NATO, a možda i protiv Rusije.

Američki predsednik Obama je saopštio naciji da je napad SAD-a i saveznika na Libiju i ubistvo Gadafija bila velika greška! I uplitanje u unutrašnja pitanja u Ukrajini označio je kao loš poteze spoljne politike.

Odmah potom profašistički premijer u Ukrajini Jacenjuk podneo je ostavku. Predsednik Porošenko nije mogao sam da ga smeni. Postavljen je Jevrejin za premijera, a Jevreji su se u Ukrajini proveli kao bos po trnju. Prošle nedelje je Džordž Soroš, lihvarska svinja, koja stalno najavljuje smrt Rusiji, i njoj se raduje, koji je odgovoran i za rasturanje Ukrajine, počeo da mešetari i u Makedoniji, podbunivši plaćenike na čelu sa izvesnim Zoranom Zaevim, kojeg su podržali odmah iz Brisela i Vašingtona. Ipak, oglasio se i predsednik Putin, nagalašavajući da podržava legalnu vlast u Makedoniji, opominjući večite ''grešnike i pokajnike'', da dignu ruke od Makedonije. I odmah je Skoplje postalo miran grad.

U deljenju karata, veliki shvataju da ih zamara jedan mali klovn iz Srbije, stalno se pozivajući na njihovu podršku i zaštitu, stvarajući kod miliona građana mržnju prema tim državama, na koje se šizoidni premijer poziva.

General bez vojske, kako zovu Vučića, uvenuće preko noći. Postao je balast, koga se treba ratosiljati. Pritom, treba imati u vidu da za njim skoro niko ne će zažaliti. Njegov sezonski lov na ''korumpirane službenike'', najave stalnih i brzih reformi, zapošljavanje putem finansiranja iz budžeta stranih kompanija kojima prepušta da zaposle gladne Srbe, sa najmizernijom zaradom na svetu, mora da se okonča. Njemu na rep moraju da stanu oni koje koristi da bi satro jedan narod i rasturio zauvek jednu državu, a sve sa ciljem da otme milijarde evra, sa kojima ni sam ne zna šta bi mogao da uradi.

Vučić pobeđuje. Pokoj mu duši.

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane