Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Milan Krkobabić, omiljeni Vođin penzioner: invalid u mozgu, ali ne i u rukama

Kako cveta invalidski penzioner

I ako je u 45. godini života dobio invalisku penziju, Milan Krkobabić je uz pomoć svog oca Jovana, bivšeg direktora penzionog fonda samostalnih osiguranika, u vreme NATO agresije, umesto na frontu, izgarao na Ekonomskom fakultetu, kojeg su redovni studenti bojkotovali, polagao ispite i diplomirao. Onda je došao Vučić na vlast, Jovan je uhlebio sina penzionera, koji je procvetao, i postavio ga na značajno mesto - direktora JP PTT Srbija, sa platom od tri hiljade evra, plus bonusi. Ako je invalid u mozgu, nije u rukama. Ume da grabi sa obe ruke. Krkobabić junior, posle očeve smrti, vodi penzionersku stranku, i preti da ako Vučić ne pobedi, nema od penzija ništa. Dobiće šipak. Magazin Tabloid je dobio pismo zaposlenog koji opisuje procvat Krkobabića.

......

Sve što se u kontrolisanim režimskim medijima iznosi o Milanu Krkobabiću je - LAŽ. Za početak Milan Krkobabić je vlasnik više firmi koje se u APR-u vode na članove njegove porodice. Grafico 011 doo, koja se vodi na Mariju Krkobabić, njegovu majku, sa 100% vlasništvo (http://pretraga2.apr.gov.rs/enterprisepublicsearch/details/enterprisemembers/1043805?code=ab84cf1ae3453378e3ac7fc0d94da0c88ba51a5d), ili Jet Direct doo, koja se vodi na Nebojšu Krkobabića, njegovog rođenog brata, sa upisanim vlasništvom od 100%, a u posedu su još nekoliko firmi sa, ili 100% ili manjim udelom.

Jet Direct (www.jetdirect.rs) je vodeća firma familije Krkobabić - registrovana je u četiri zemlje, a sami navode da "posluje" u sedam zemalja. Preko ove firme i platnog prometa prebacuju novac iz zemlje na račune u inostranstvu - prosto govoreći PERU PARE.

Pre ulaska u politiku i osnivanja PUPS-a braća Krkobabić su uređivali i izdavali Časopis za astrologiju i duhovnost - Novi Zodijak ! Sektaško glasilo u kojem su ismevali hrišćanstvo.

Sam Milan Krkobabić je polagao ispite kao invalidski penzioner i diplomirao za vreme bombardovanja 15. 7.1999. godine u 45. godini - Alumni Ekonomskog Fakulteta (http://w3.ekof.bg.ac.rs/alumni/Diplomirani_1997-2006.pdf)

Sva priča o njegovoj "stručnosti i rezultatima u bavljenju ekonomijom" je LAŽ. Kao takav Milan Krkobabić nije ispunjavao USLOVE da bude imenovan za generalnog direktora Javnog preduzeća "Pošta Srbije", jer nije imao bar 5 godina radnog staža u VII stepenu stručne spreme - Zato nije nikada ni bilo konkursa.

Plata mu je preko 3. 000 evra, bez podele godišnjeg bonusa za direktore od oko milion evra. I bez tendera i raznih nabavki i poslova koje obavlja preko Pošte. U Pošti je zaposlio od stranačkog kadra, lica sa krivičnim prijavama, pa preko familije tv voditelja, ženu voditelja TV Pink Srđana Predojevića - Mirjanu Predojević, sestru Olivere Jovićević sa RTS-a Nelu Bojović. Zaposlio je Vladana Đukića, kao specijalnog savetnika, čoveka koji je ispred Pošte glasao za izbor sina Milana Krkobabića za potpredsednika Privredne komore Beograda sa 26 godina i diplomom Megatrenda, a protiv Vladana Đukića je podneta krivična prijava zbog nenamenskog trošenja budžetskih sredstava, dok je bio sekretar za socijalnu zaštitu Beograda ispred PUPS-a, a Milan Krkobabić zamenik gradonačelnika.

Državna Revizorska Institucija je 2014. godine podnela i prijave protiv Milana Krkobabića. Državni revizor Radoslav Sretenović izjavio je da javna preduzeća PTT Srbija i Emisiona tehnika u budžet Srbije nisu uplatila deo dobiti od ukupno milijardu dinara. Sretenović je na konferenciji za novinare rekao da se najveći deo tog novca odnosi na PTT, "a ostatak na Emisionu tehniku."

Nije poznato da li Pošta ostvaruje ikakvu dobit, niti kako posluje. DRI je konstatovala da se iz poslovnih knjiga Pošte ne mogu videti od čega se ostvaruju prihodi. Kada bi neki obućar predao ovakav izveštaj Poreskoj inspekciji bio bi zatvoren.

Na jednoj strana A4 formata podnet je Bilans uspeha, iz čega se ništa ne vidi. U dnu stoji "potpis ovlašćenog lica", ali ne zna se čiji je to potpis i to nečitak. Ne zna se ko je potpisao zvaničan Finansijski izveštaj JP Pošte Srbije. (http://www.ratel.rs/informacije/novosti.234.html?article_id=1712). Milan Krkobabić i Vladica Tintor direktor RATELA - Republičke agencije za elektronske komunikacije i poštanske usluge potpisuju sporazum kojim Pošta daje u zakup svoju zgradu u ulici Palmotićeva 2. Potpuno mimo svih Zakona, umesto da regulatorna agencija nadzire rad Pošte - sklopljen je "ugovor" o zakupu. Na prošlogodišnjem otvoreno nameštenom "konkursu" za sve direktore u Pošti su postavljeni podobni ljudi. Pošta se uništava i njena imovina se krčmi i razgrabljuje!

Za to vreme imovina Milana Krkobabića se uvećava i iznosi iz zemlje!

podeli ovaj članak:

Natrag