Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Oda fašistima

Milovan Brkić

Javni servis Srbije potvrdio je da je uvek protiv javnih interesa, a da je i dalje servis vlasti. Tako je ''stručni žiri'' RTS-a dao maksimalan broj glasova na Evrosongu predstavnici Ukrajine Džemili, koja je pesmu o ''stradanju'' krimskih Tatara 1944. godine posvetila Tatarima sa Krima i ''njihovoj sudbini'' 2014. godine.

Za razliku od ''stručnog žirija'', kojeg je navijala Vučićeva ruka, gledaoci iz Srbije svoj glas su dali predstavniku Ruske Federacije.

Takva je politika danas u Srbiji. Dok se građani okreću veri i prijateljskoj Rusiji, Vučićeva kamarila veliča fašiste iz Ukrajine.

Da podsetimo na istorijske činjenice. U toku Drugog svetskog rata, počev od nenajavljeng napada Nemačke na Rusiju, u Ukrajini nisu samo u Ljvovu, Kijevu i drugim gradovima dočekivali okupatorske snage kao svoje oslobodioce, ubijajući nemilice Ruse i lojalne Ukrajince. Tatari sa Krima su bili još okrutniji. Pucali su u leđa vojnicima Crvene armije, koja je krenula u ofanzivu prema Berlinu, da okonča rat. Šokiran ovakvim zločinačkim odnosom Tatara prema vojsci države u kojoj su živeli, Staljin je naredio da se većina Tatara sa Krima prebaci u unutrašnjost Rusije. Gajimo nadu da su zločinci, koji su pucali u leđa vojnicima Crvene armije, zasluženo kažnjeni.

A te 2014. godine, kada se Krim odvojio od Ukrajine, u čijem se sastavu našao odlukom Ukrajinca Nikite Hruščova, koji je ovu rusku teritoriju dekretom ''pripojio'' Ukrajini, Stanovnici su glasali na referendumu za pripajanje matici Rusiji.

Džemila, pevačica iz Kijeva, veliča Tatare, svoje sunarodnike, koje danas pokušava da iskoristi Redžep Taip Erdogan za nemire unutar Ruske Federacije, osvojila je simpatije Vučićevog ''stručnog žirija'', koji dobija debele apanaže od takse koju plaćaju svi građani i preduzeća za RTS.

Crvotočna Evropa je izgubila svaki moralni orjentir. Šta bi se desilo da je Srbija na Evrosong poslala predstavnicu da otpeva ''Oj Srbijo mila mati, uvek ću te tako zvati...'', ili Hrvati da pošalju pesmu "Ustani Bane Jelačiću... "? E, to bi šokiralo moralno posrnulu elitu Evrope.

Srbi su i ovim glasanjem za pesmu iz Rusije potvrdili gde im je srce okrenuto, a srpska vlada je iznova dokazala da mrzi sve što je rusko. Kremlj, nažalost, sve to dobro zna, ali i dalje povlađuje srpskom tiraninu, obarajući pogled pred uzdignutim rukama gladnih građana Srbije.

Nemci su bili oprezni, pa je stručni žiri glasao za pesmu iz Izraela!

Da je Evropa u punom rasulu pokazuje i najava političara Jensa Špana, deklarisanog homoseksulaca (35), da želi da zameni kancelarku Angelu Merkel. Zamislite sliku kada kancelar Jens ispod ruke sa svojim bračnim drugom ide u posetu Kini, Japanu, Indiji, Pakistanu, Rusiji, ili Turskoj. Još nije zaboravljen ni ministar spoljnih poslova u vladi Merkelove Gvido Vestervele, koji je šokirao domaćine prilikom posete Japanu, dolazeći sa svojim bračnim drugom. Vestervele je, da podsetimo, zanoćio i u Jajincima, kod Vučića, a nedavno je umro od side!

U Evropi se danas promovišu lezbejke i pederi, u njihovu promociju i postavljanje na najvažnije državne i rukovodeće funkcije, na direktorska mesta u bankama, pozorištima, kulturnim ustanovama i sportskim organizacijama ulažu se stotine miliona evra.

U Srbiji se u tome otišlo najdalje. Lezbejke i pederi su u većini u srpskoj vladi, na te-ve stanicama, ministarstvima, bezbednosnim službama...

Nije ni čudo što papa Franja i patrijarsi moskovski i vaseljenski pozivaju hrišćane na poštovanje hrišćanskih vrednosti i morala.

Dok bezbednosne službe i mediji otkrivaju afere političara, primetno je da se te afere ne pripisuju gej političarima.

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane