Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Slike Vučićevog "preporoda": preživeli su samo anarhija, beznađe, haos...

Sodoma, Gomora i ko mora

Na ulasku u drugi premijerski mandat, koji će, se po svemu sudeći, završiti pre nego i počne, "Vođa" želi da bude dobar globalistima i ne pada mu na pamet da zaštiti Srbiju od narastajućih pretnji. Umesto strateških odluka i diplomatske taktike, on će nastaviti sa odvratnim ulagivanjem Zapadu, koji ga je već iskoristio, odbacio i izolovao. To neće dugo trajati. Srbiju ubrzo čeka parlamentarni haos, blokada institucija i odgovor građana na teror koji sprovodi Vučićev režim. U svom osvrtu na ovakvo stanje u Srbiji, Dragan Krstić, predsednik Centra za ljudska prava i demografiju "Clamp" iz Niša, detaljnije piše o veleizdajničkim poslovima sadašnjeg režima, planskom raspadu države i zavođenju kolonijalnog ropstva

Dragan Krstić

Samoproglašeni "Vođa", Aleksandar Vučić, doveo nam je ratnog zločinca Dejvida Petreusa, bivšeg direktora CIA-e, kao novog stečajnog upravnika svih srpskih tajkuna. Da od banaka za 5 odsto od dugova "otkupi" potraživanja. Da banke koje imaju oko 4 milijarde evra nenaplativih (loših) kredita, budu "relaksirane". Banke bi trebalo da plate državi minimum 700 miliona evra poreza na bruto sumu. Međutim, jednom subverzivnom i crnom operacijom, uvođenja "investitora", njihove velike obaveze na konto poreza, biće smešno male, jer će banke prodati "stresna", nenaplativa potraživanja, zvanično za 5 odsto od nominalnog duga. Ostatak će Petreus do prave, dogovorene diskontne cene, uplatiti na neko egzotično otočje. Time će državu Srbiju izmajmunisati, jer će umesto 700 miliona evra na ime naplate očekivanog prihoda od banaka, uzeti samo 35 miliona!

Ovakav scenario je već viđen u Americi i Evropskoj uniji, gde siromašni građani spasavaju lihvare i direktore, koji su zbog pohlepe i megalomanije (zbog profita i bonusa), ušli u problem sa likvidnošću. Biće to "istorijski" uspeh vlade, a narodu će se uvesti dodatne akcize i na vazduh. "Vođa" će ovu operaciju proglasiti kao novu pobedu i impuls, ka novim ulaganjima. Zato je uveo u vlast kombinaciju nadriekonomista (Jorgovanku-Cicu Tabaković u NBS) i ekonomskih ubica tipa Dušana Vujovića i njemu sličnih. Tako će čitave oblasti i gradovi, posle preuzimanja imovine, biti zatvoreni, i pretvoreni u sablasne oblasti i naselja-duhova, kakvih danas već ima u Španiji i nekim drugim zemljama EU, iz istih razloga.

Iza Dejvida Petreusa krije se narko kartel sa Kosova i Metohije. Ekrem Luka, Bedžet Pacoli, klan Tači i Osmani...

"Vođa" je dobio torbu, koja je poslata po Marku Đuriću, još pre izbora za "Predsednika" Kosova i Metohije. Bilo je u njoj ravno 20 miliona švajcarskih franaka u apoenima od 1.000 CHF (200 svežnjeva). Za izbore da mu se nađe, zlu ne trebalo. A, kao mali avans, i nešto kapare, kao znak pažnje u privatizaciji, tačnije, pljačkanju Srbije. Zato su Vučić i njegova kamarila servilna prema Tačiju i albanskim odugovlačenjima oko stvaranja zajednice srpskih opština na Kosovu i Metohiji. Kako to tumačiti? Može Srpska lista sa opozicijom da smeni Tačija i dovede drugog. Da su rodoljubi to bi i uradili. Uneli bi dodatnu konfuziju, napetost i neuralgičnu situaciju na Kosovu i Metohiji. Besperspektivnost, anarhiju, haos i beznađe. Ali, očito, može i Tači da odreši kesu pa da sve to zaustavi određenom sumom novca.

Sada su Albanci dobili viznu liberalizaciju. Lakše će dobrovoljno pobeći sa Kosova. Uglavnom u Nemačku.

A, Nemačkoj treba jeftina radna snaga...Međutim, nikakva briga o migrantima, ljudska prava i slične gluposti, koje nam se valjaju sa TV ekrana nisu istinite. Etničke Nemice su zatrovane gej ideologijom rodne ravnopravnosti. Njhov fertilitet je skoro najmanji u EU sa 1,2 deteta po jednoj ženi. Uz veoma lošu starosnu piramidu, koja kosi najbrojnije generacije, to im stvara vakum u fondovima. Nema niko osim doseljenika ko bi radio loše poslove za niske nadnice. Tamo traje očajnička borba da se do sada stabilan sistem ne slomi.

Uporedimo to sa narastajućim nekontrolisanim prilivom novog muslimanskog stanovništva Afrike i Azije, koje vrši nekontrolisanu invaziju na Evropu. Koje nije spontano već navođeno od strane Soroša i njegovih mentora i finansijera iz City-ja i Wall street-a. Vidimo da je sudbina Evrope krajnje dramatična i neizvesna. Gde smo mi, kao Srbija tu? "Vođa" želi da bude dobar globalistima i ne želi da zaštiti adekvatno Srbiju od narastajućih pretnji. Želi da igra pokvarenu igru, koju su mnogi u EU prozreli. Kao mnogo moćniji i organizovaniji, oni imaju kontra taktike i strategije. Nisu nas mediji izvestili da je Evropski sud u Strazburu presudio da je Srbija bezbedna. Da joj mogu svi vraćati migrante i izbeglice.

"Vođa" nam umesto strateških odluka i taktike, nudi obično pilićarenje.

Uz NATO vojvodu, Ivana Vejvodu, kao ministra inostranih dela, Latinku Perović kao savetnika za četnike iz opozicije. Istoričarku Dubravku Stojanović kao ministra prosvete, kulture i odgoja budućih antifašista i autošovinista srbomrzaca, koja je lepo ugostila britanskog princa Čarlsa i slagala javno da je Beograd samo šest puta bombardovan (da ga ne uznemiri i ne potrese). Šešelja kao ministra informiranja. Sve Hrvatske suradnike i agente od uticaja na ključna mesta. Jer smo već odavno postali svačija, pa i hrvatska kolonija.

Kao što Njegoš reče: "...Pleme moje snom mrtvijem spava...Crni dane, a crna sudbino, ej kukavno srpstvo ugašeno...".

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane