Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Radi Ratko, kako kaže Tatko

Piše: grupa novinara ,,Večernjih Novosti"

Ko je i sa kojim ciljem na čelo „Večernjih novosti" doveo uredničku, novinarsku i moralnu ,,gromadu" Ratka Dmitrovića? Kojim pacovskim kanalima se "gorostas" iz Komogovine (Banija) popeo na peti sprat zdanja na Trgu Nikole Pašića i za čiji račun ga urušava?

Samo dva meseca pre Dmitrovićevog ustoličenja, u martu 2013, tiraž „Večernjih novosti" bio je 175.000 primeraka. Danas - 100 hiljada manji. A ni taj rezultat nije uzrok sveopštog katastrofalnog stanja u firmi, nego je posledica rak-rane ,,Novosti": diletantskog uređivanja novina i štetočinskog upravljanja redakcijom i kompanijom u celini. Šta radi ratoborni Ratko?

Piše iste takve kolumne, a potom reagovanja na njih. Ovako: prvo objavi poznati komentar o Filipu Davidu, a tri nedelje docnije - sopstveno reagovanje na taj(svoj) tekst!? I tvituje protiv „drugosrbijanske čaršije", bez predaha. U radno vreme, uz guvernersku platu, kompanijsku karticu i brdo pečenja (ime i adresa pečenjare poznati redakciji). I što je on deblji, tiraž i ugled „Večernjih novosti" sve su tanji.

Zainteresovan isključivo za ličnu promociju, sujetni i bahati Dmitrović operativno vođenje redakcije preneo je na mlade lavove: Milana Babovića, njegovog kuma Borjana Popovića i ,,kursadžiju" Dušana Stojakovića.

Crna trojka tragično oskudno u znanju, sposobnostima i radnom iskustvu, ali besramnom servilnošću opravdava ukazano joj poverenje. Tako, primera radi, praznični broj ,,Novosti" od 30, aprila krasi Dmitrovićev uvodnik iz petog osnovne: "...Mirisao je bagrem na rubu šumarka ispod kojeg se od ranog jutra valjao dim prvomajskog roštilja i čula se pesma...".

Elektronsko izdanje ,,Novosti" uređuje revnosni bot SNS-a Dragana Milovanović, pod nadzorom izvesnog Branka Rajčevića iz frankfurtskih ,,Vesti". I nikoga ne čudi što se tekstovi naših novinara prvo pojavljuju na neregistrovanom (Dmitrovićevom) portalu ,,Intermagazin".

Jedno od najživopisnijih Dmitrovićevih „kadrovskih pojačanja" svakako je urednica časopisa „Bilje i zdravlje" Maja Ješić. I mada joj je jedina preporuka za zapošljavanje bila ta da joj je „Ratko bio na svadbi", ova dama u krznu i perju ipak ne može ni da primiriše njegovom drugom intimusu, urnebesnom Radomiru Vidakoviću.

Bivši pozornik iz Šehovića, kojeg je stric najurio iz frankfurtskih ,,Vesti" zbog problema sa blagajnom, već tri godine vodi marketing i kompletno poslovanje Kompanije ,,Novosti". Po Dmitrovićevom rečima, najveći marketinški stručnjak u zemlji ima ličnog(tajnog) savetnika za svojinsko-pravne, finansijske, knjigovodstvene i druge slične poslove Vidoja Matića, te mu ostaje dovoljno vremena i prostora za privatni biznis u Bijeljini, gde redovno putuje o trošku ,,Novosti". I, sudeći po tome kako nam protura loptu kroz noge, s punim pravom sebe poredi sa Maradonom.

Zbog naopake upravljačke i još grdnije kadrovske politike, negativne selekcije (zapošljavanja i napredovanja bofl kadrova), nepravedne raspodele plata i nemilosrdnog progona Dmitrovićevih neistomišljenika, sindikat i pojedini novinari nebrojano puta zahtevali su da Nadzorni odbor reaguje u skladu sa svojim zakonskim obavezama i ovlašćenjima. Jednostavan problem jednostavno bi se rešavao: prioritetnom isplatom naknade za ,,rad" predsedniku Nadzornog odbora. Toliko o dr Goranu Nikoliću, ekonomskom analitičaru.

podeli ovaj članak:

Natrag