Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Su(lu)dovanje

Davno izgubljena čast srpskih sudija i državnih tužilaca, i njihova zlodela (78)

Ko da sudi sudijama?

Srpski sudovi još donose presude "U ime naroda". I, uglavnom, protiv naroda, odnosno običnih građana, koji ne pripadaju gornjoj strukturi društva, niti organizovanim kriminalnim grupama koje drže na vezi i apanaži veći broj sudija i državnih tužilaca. Za razliku od državnih tužilaca, koji svojim zamenicima mogu da izdaju obavezujuća uputstva, sudije su potpuno samostalne u svom radu i odlučivanju. Na žalost, najveći broj delilaca pravde tako se i ponaša - nasilno, priprosto, ne poštujući zakonitost ni javni moral. Za tužioce i delioce pravde u Srbiji birani su podobni i prepodobni, loši studenti i još lošiji ljudi. Zašto se nemo posmatra propadanje i sunovrat Srbije i pravosuđa? O tome piše urednik Magazina Tabloid Milan Glamočanin, bivši načelnik uprave u saveznoj policiji

Milan Glamočanin

Član Saveta za borbu protiv organizovanog kriminala Jelisaveta Vasilić, bivši sudija i advokat izjavila je povodom noćnog rušenja objekata u Savamali, uz pomoć ljudi u crnom i fantomkama na glavi, da Srbiji više nisu potrebni zakoni. Šta će nam, kada imamo Vučića.

Gospođa Vasilić je bila ponukana izjavom srpskog premijera Vučića da bi i on, da je obavešten, bio na čelu onih koji su rušili bespravne objekte u Savamali! Tim povodom oglasio se i nesrećni Saša Janković, zaštitnik (od) građana, koji se javi samo kada oseti da će se i njegov glas čuti, i Rodoljub Šabić, Poverenik za informacije od javnog značaja, koji je danas na čelu jedine institucije koja dosledno vrši svoju ustavnu ulogu, i izaziva divljenje i poštovanje građana Srbije. Oni su, na jasan i logičan način obrazložili nasilje koje su nepoznata lica, za koja je obznanjeno da su pripadnici komunalne policije i podzemlja, po nalogu gradonačelnika Siniše Malog, u ponoć, započeli rušenje objekata u Savamali, a da se policija, na poziv građana, po nalogu načelnika PU Beograda Veselina Milića nije oglašavala, nije intervenisala da zaštiti građane, jer se Vučiću žurilo da izađe u susret svojim arapskim prijateljima i preda im u posed građevinsko zemljište uz Savu. Nalogodavac je bio šef kabineta Siniše Malog.

Gospođa Vasilić je ugledni i iskusni sudija i advokat, i dobro zna kako se u Srbiji primenjuju zakoni poslednjih godina, i u čije ime sudije i sudovi donose odluke. Rasprodaja pravde u Srbiji je legalizovana. Kriminalne grupe, skoncentrisane u Apelacionim sudovima u Beogradu, Kragujevcu i Nišu, deluju kao potpuno formirane organizovane kriminalne grupe.

U Apelacionom sudu u Beogradu mafijom rukovodi zamenica predsednika Apelacionog suda Milica Popović Đuričković.

Koristeći se amnestijom koju je Vučićev režim pokrio sve zločinačke reforme srpskog pravosuđa koje je sprovela Demokratska stranka i njena ministarka Snežana Malović, gospođa Milica Popović Đuričković je ostala na mestu zamenice predsednika suda, čiji predsednik Duško Milenković se bavi krupnim predmetima i njihovim nameštanjem, u kojima je izražen i interes mafije braće Vučić i njihove kamarile, i vešto je za sudije i predsednike sudskih veća postavila sudije iz bivšeg Petog opštinskog suda u Beogradu, u kojem je dugo godina bila predsednik.

Svaki građanin, čiji predmet po žalbi dođe u Apelacioni sud u Beogradu, strepi za ishod, ako nema novca. Životinjskom pohlepom gospođa Milica je, u odsustvu zainteresovanosti predsednika suda Milenkovića, utvrdila tarifu za rasprodaju pravde. Otac njene snahe je Predrag Trifunović, sudija u Vrhovnom kasacionom sudu, tako da i tu imaju pokriće.

Mafija gospođe Milice se sprda sa pravdom.

Sudske odluke Višeg suda u Beogradu su prava lakrdija. U presudi kojom je sudija Višeg suda u Beogradu Mirjana Grujičić obavezala izdavača Magazina Tabloid da izvesnom Predragu Rodiću zbog povrede časti isplati iznos od 150 hiljada zbog povrede časti i ugleda, i 20.000 dinara zbog pretrpljenog straha, obavezani su da sudske troškove plate Miloradu Ulemeku! Objavljujemo ponovo faksimil sudske odluke. U žalbi su tuženi izjavili prigovor da Milorad Ulemek nije tužilac, i da se ne pojavljuje kao stranka.

Ali...

Odlučujući o žalbi na ovu presudu veće Apelacionog suda u Beogradu je odbilo navode žalbe kao neosnovane. Odluku je donela sudija Zorica Bulajić, koja je bila zamenik predsednika u Višem sudu u Beogradu! Ova presuda dokazuje da se nekom mogu dosuditi troškovi, i ako nije stranka u sporu, ako tako odluči sud! Presuda je pravnosnažna!

Svakodnevno u redakciju Magazina Tabloid pristiže desetina pisma građana u kojima dostavljaju dokumenta koja jasno ukazuju na bahatost, osionost i korupciju srpskih delilaca pravde.

U Sjedinjenim Američkim Državama se poslednjih godina masovno ponavljaju sudski procesi u kojima su osuđeni dobili i po 40 godina, ili doživotni zatvor, puštaju na slobodu, jer DNK analizom se utvrđuje da nema dokaza koji ih dovode u vezu, ili da ti dokazi isključuju njihovu krivicu.

S nepodnošljivom lakoćom srpske sudije u procesima koje vode traljavo i nezainteresovano, osuđuju građane na maksimalne kazne zatvora.

Ali, Srbija ima državnog tužioca Zagorku Dolovac, probisveta i spodobu koju ne zanima zakon.

Živojim Mihajilović iz Negotina izdržava kaznu zatvora od 40 godina, na koju ga je osudio Viši sud u Negotinu, za navodno dvostruko ubistvo. Branilac osuđenog Mihajilovića, i osuđeni lično, obraćali su se pismenom i pritužbom tužiocu Zagorki Dolovac, koja ima ta ovlašćenja, da naloži Višem tužilaštvu u Negotinu da sprovede izviđajne radnje, povodom pritužbe Mihajilovića, koji ozbiljno dovodi u sumnju da su mu presudu montirali policajci iz Neogotina, koji su u sprezi sa lokalnim mafijašima, i korisnici su usluga njihovih javnih kuća.

Mihajilović piše:

Lično za Republičkog javnog tužioca, gospođu Zagorku Dolovac-Urgencija

Veza: 1. Podnesak broj: 1-713-3629/2013-04, od 17.12.2013.god. 2. Akt KTR broj:1797/13 od 26.12.2013.god. 3. Urgencija broj:1-173-628/2014-04, od 19.03.2014.god. 4. Podnesak broj:531, od 22.02.2016.god.

Poštovani i uvaženi tužioče, gospođo Dolovac, izvinite što Vas uznemiravam i ometam u vršenju službenih dužnosti, ali verujte mi da sam prinuđen da se još jednom pismeno obratim i da vas podsetim da sam vama lično dostavio pisana dokumenta overena pečatom koja nepobitno potvrđuju da su inspektori policijske stanice u negotinu gospoda Mića Dženovljanović i nenad luković svesno i namerno radili nezakonito - kriminalno što je u suprotnosti zakona člana 78 i 79 ZKP - a, na žalost vi niste ništa preduzeli da se oni gone po zakonu Republike Srbije, što nepobitno potvrđuje da je u javnom tužilaštvu republike srbije strahovito nezakonje, kriminal, korupcija, da javni tužioci svesno i namerno devet godina prikrivaju inspektore u nezakonitom radu i za prikrivanje javni tužioci dobijaju ogromne pare ,"mito" od inspektora.

Poštovani tužioče, gospođo Dolovac, zbog napred navedenog primoran sam da o svemu pismeno obavestim Narodnu skupštinu republike Srbije, predsednika republike srbije i Međunarodni sud za ljudska prava u Strazburu, da se Evropska unija obavesti kakvo je strahovito nezakonje, kriminal i korupcija u srpskoj policiji, javnom tužilaštvu i sudstvu zbog čega ja nevin robijam devet godina.

Poštovana gospođo Dolovac, podneskom broj 1-713-3623//2013-04 sam Vas u detalje na 20 stranica obavestio da su mi dana 29.10.2007.god. inspektori Policijske stanice u Negotinu gospoda Mića Dženovljanović i Nenad Luković ODUZELI putničko vozilo Reno-4 reg.oznaka BO-601-70, alat, stvari i dokumentaciju ukupne vrednosti od 8.000 do 9.000, EURA i to SVE: 1.BEZ obrazložene sudske naredbe za pretres i oduzimanje. 2.BEZ sačinjenog zapisnika o pretresu i popisu mog vozila. 3.BEZ izdavanja potvrde za oduzeto.

SVE napred je NEZAKONITO i u suprotnosti zakona člana 78 i 79 ZKP-a, ali javni tužioci neće da sprovedu istragu protiv inspektora što nepobitno potvrđuje da su javni tužioci korumpirani i potplaćeni ogromnim parama ,,mitom" i zato prikrivaju inspektore devet godina.

Dana 17.12.2013.god. uz podnesak broj 1-713-3629/2013-04 dostavio sam Vam dokumenta: 1.Zapisnik broj: 31110 od 31.10.2007.god. sačinjen u 22 časa. 2.Službena beleška broj KT upisnika 503-234/07 od 01.44.2007.god 3.Zapisnik broj 2/07 od 01.11.2007.god. sačinjen u 18časova i 55 minuta. 4.Službeni akt broj PU-359/11 od 11.07.2011.god.

Poštovana gospođo Dolovac, dokumenti dostavljeni Vama nepobitno potvrđuju da su inspektori gospoda Mića Dženovljanović i Nenad Luković svesno i namerno radili nezakonito što je u suprotnosti zakona člana 78 i 79 ZKP-a i počinili krivično delo iz člana 359 stav 2 u vezi člana 140 KZ, ali i pored nepobitnih dokaza, već devet godina ni jedan javni tužilac nije sproveo istragu protiv inspektora, što nepobitno potvrđuje da je strahovito nezakonje, kriminal i korupcija u Javnom tužilaštvu na čijem ste Vi čelu gospođo Dolovac.

Poštovani tužioče, gospođo Dolovac, dana 22.02.2016.god.uz podnesak broj 531, dostavio sam Vam i dokumenta: 1.PU broj 121-2/15 od 28.08.2015.god. 2.PU broj 121-3/15 od 04.11.2015.god. 3.PU broj 121-6/15 od 27.11.2015.god. 4.Akt 03/2-6 broj:037-1830/15 od 14.01.2016.god.

Vama dostavljena dokumenta, kao novi dokazi, nepobitno potvrđuju da inspektori Policijske stanice u Negotinu gospoda Mića Dženovljanović i Nenad Luković, kao inspektori Policijske Uprave u Boru GOSPODA Dejan Gergić i Aleksandra Ćirić devet godina svesno i namerno prikrivaju fotografije sa pretresa mog putničkog vozila Reno -4 , reg.oznaka BO-601-70 dana 01.11.2007.god kome ja nisam prisustvovao kao vlasnik.

Gospođo Dolovac, fotografije se svesno i namerno prikrivaju jer nepobitno potvrđuju šta je sve bilo u mom vozilu, to jest da nisu bile tri krpe od pidžame u mom vozilu, već su ih posle podmetnuli inspektori Policijske stanice u Negotinu gospoda Mića Dženovljanović i Nenad Luković koji su devet godina nedodirljivi za zakon Republike Srbije.

Poštovani tužioče, gospođo Dolovac, i ako sam Vam dostavio pisana dokumenta overena pečatom koja nepobitno potvrđuju moje navode ni Vi niste ništa preduzeli, niste naredili da se sprovede istraga protiv inspektora, da tužilac sasluša mene u zatvoru i pregleda dokumente koje mu nudim na uvid, ovakav vaš postupak nepobitno potvrđuje da je i u republičkom javnom tužilaštvu strahovito nezakonje, kriminal i korupcija i da se svesno i namerno prikriva nezakoniti - kriminalni rad inspektora policije pa sam prinuđen da preko svog advokata o svemu pismeno obavestim Međunarodni sud za ljudska prava u Strazburu, o nezakonju, kriminalu i korupciji u republici srbiji, zbog čega ja nevin robijam devet godina.

S velikim poštovanjem

Osuđenik

Mihajlović Živojin MB=359/12

ZABELA

Živojin Mihajlović je osuđen za dvostruko ubistvo, nakon što su mu dvojica policajaca, štiteći stvarnog izvršioca, koji im puni džepove i ucenjuje video snimkom kako koriste usluge prostitutki iz njegove javne kuće, nezakonito oduzeli automobil, podmetnuli krpe sa njegovim otiscima, a fotografije sa pretresa automobila ''sklonili''. Mihajilović je osuđen da je ubio lice za koje se osnovano sumnja da je pobeglo u Bugarsku. Ali kada su policajci ''jaki'' u sredini u kojoj se sudi žrtvi, spasa mu nema.

Mihajilovićev advokat na vrlo stručan i logičan način se obratio takođe 25. aprila Zagorki Dolovac, da naloži da se sprovedu izviđajne radnje, provere njegovi navodi i ponovi krivični postupak, jer nepravda učinjena čoveku ne može da zastari. Zagorka Dolovac nije odgovorila, čak ni zbog građanske pristojnosti, ni Mihajiloviću, ni njegovom advokatu Petru Zdravkoviću iz Zaječara!

Ustavnom sudu Srbije, kao poslednjoj pravosudnoj instanci, žalbu je podneo osuđeni Rešad Hamzić iz Novog Pazara, koji je u zatvoru od 2010. godine. Njegov slučaj je takođe slika i prilika srpskog pravosuđa.

Rešad Hamzić je optužen pred Višim sudom u Novom Pazaru da je ubio svog sunarodnika i sugrađanina, po naružbini. Presuda je glasila: osuđuje se na 26 godina zatvora! Presudu je, po žalbi, ukinuo Apelacioni sud u Kragujevcu, a potom je delegiran Viši sud u Čačku, jer su stojali razlozi za prenošenje delegacije.

U ponovljenom postupku Viši sud u Čačku je Hamzića osudio na 16 godina zatvora, i produžio mu pritvor, u kojem je Hamzić bio skoro pet godina. Odlučujući o žalbi, Apelacioni sud u Kragujevcu smanjuje Hamziću kaznu na 13. godina, očigledno je da su sudije bile svesne da nemaju dokaza za njegovu krivicu. Presuda je zasnovana na iskazu jednog od svedoka, za koga je majka ubijenog rekla da laže. "Ne znam ko je ubio mog sina, ali znam da svedok laže" -rekla je majka ubijenog mladića.

U žalbi je Hamzić tražio da bude pozvan na sednicu žalbenog veća u Apelacionom sudu u Kragujevcu, a na sednici je taj zahtev ponovila i njegov novi branilac, čačanski advokat Spomenka Miščević, koja je osporila činjenično utvrđenje iz presude, jer je uviđaj urađen površno i zlonamerno.

Kao poslednju nadu, podnela je ustavnu žalbu, navodeći da je žalbeni sud povredio pravo optuženog na odbranu, jer je Apelacioni sud u Kragujevcu bio obavezan da okrivljenog pozive na sednicu veća na kojoj se raspravljalo o njegovoj žalbi.

Samo iz ovog razloga presude sudova u Čačku i Kragujevcu morale bi biti ukinute, i predmet vraćen na ponovno suđenje, pred sudije koje bi se u presuđivanju držale zakona i činjenica, kao pijan plota.

"...U smislu povrede prava na pravično suđenje, pravo podnosioca na nezavistan, nepristrasan i zakonom već ustanovljen sud, pravilno i u razumnom roku, javno raspravi i odluči o njegovim pravima iz člana 32 stav 1 Ustava Republike Srbije, osnovno na šta bi podnosilac ustavne žalbe ukazao je činjenica, a radi potpunog i pravilnog utvrđenog činjeničnog stanja u ovom postupku, potpuno neobjašnjivog od strane nadležnih, prvenstveno policijski organa i tužilaštva, pa i suda, koji za sve vreme postupka nisu identifikovali nosioce tragova koji potiču iz DNK analize, a koji su pronađeni na licu mesta, a za koje je veštačnjem utvrđeno da nisu tragovi osuđenog Hamzića - niti je ovaj materijal dovoljno forenzički ispitan ...'' navodi se u ustavnoj žalbi advokata Spomenke Mišćević.

Ustavnom sudu je ustavna žalba prosleđena pre pet meseci, ali Rešad Hamzić je običan, siromašni građanin, i sudije Ustavnog suda ne žure u odlučivanju. Drugo je Miroslav Mišković i srpski tajkuni, o čijim žalbama ovaj sud brzopotezno zaseda i donosi odluke. Kada su oni u pitanju, Justicija je u šprintu.

Verujemo da će Ustavni sud Srbije zbog povrede prava na odbranu, koju mu je uskratio Apelacioni sud u Kragujevcu, ukinuti ovu presudu. A dotle će Hamzić koji tamnuje već šestu godinu, morati da čami u KPZ u Nišu. Svi akteri ovog montiranog procesa su na slobodi!

I sudije su na slobodi, mada mnogima od njih treba oduzeti slobodu!

A 1. Organizovana kriminalna grupa u VSS

Izbor novih članova novog saziva Visokog saveta sudstva onespokojava. Jedna mafija zamenjuje drugu. Sada kragujevačka organizovana grupa vlada srpskim pravosuđem. Visokim savetom sudstva predsedava i dalje Dragomir Milojević, predsednik Visokog (i)kasacionog suda, a tu je i Miroljub Tomić, bivši sudija Višeg suda u Kragujevcu, u kojem se ''kalio'' i Milojević, a društvo im pravi sudija Ivan Jovičić, nekada predsednik Osnovnog suda u Gruži, a potom sudija Višeg suda u Kragujevcu. Od ovih bandita treba izdvojiti samo sudiju Branislavu Goroviću, bivšeg sudiju Privrednog Aplacionog suda u Beogradu, koja spada u malobrojnu grupu časnih sudija, koji nisu članovi nijedne advokatsko-sudijske mafije.

Čemu imaju da se nadaju građani? I ne samo oni, već i sudije koje ovi ljudi treba da biraju!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane