Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Srpsku fabriku stakla u Paraćinu čeka tužna sudbina (2)

Uvenuće sa Cvetanom

Vrhovni tužilac Bugarske Sotir Cacarov, zatražio je 9. februara 2016. reakciju Saveta Evrope zbog "problema sa izručenjem bugarskog biznismena Cvetana Vasileva iz Srbije". Bugarski organi obratili su se evropskim institucijama zbog "poteškoća u procesu, uprkos pozivanju na Evropsku konvenciju o ekstradiciji". Kako je navedeno, Srbija na pozive Bugarske oko ovog slučaja "ne daje konkretne odgovore" već više od godinu i četiri meseca. Krajem prošle godine sva imovina Vasileva blokirana je odlukom nadležnog suda u Sofiji, nad njegovom kompanijom Glas industry, koja je vlasnik Staklare. Pokrenut je stečajni postupak, koji je pravnosnažan, i automatski je blokirana i imovina ove kompanije u Srbiji, a to je fabrika u Paraćinu. I Privredni sud u Kragujevcu je priznao izvršnost te presude, ali, za korumpiranog srpskog premijera to ne znači ništa, sve dok od Vasileva dobija redovne ''obroke'' u evrima

Milica Grabež

Tekst iz prošlog broja Magazina Tabloid pod naslovom "Kad Cvetan uvene", izazvao je pažnju i bugarskih medija, a sadržaj teksta preneo je i dnevni list Trud.

Da podsetimo čitaoce da je pri kraju predizborne kampanje srpski premijer u ostavci Aleksandar Vučić poslao svog savetnika za međunarodne ekonomske odnose Nemanju Stevanovića u Paraćin, da obiđe svoju ''zlatnu koku" Srpsku fabriku stakla, i da natera oko 750 zaposlenih da zajedno sa članovima svojih porodica glasaju za Srpsku naprednu stranku. Izbore u Paraćinu je izgubio, ali će duvači stakla oduvati njegovu lopovsku družinu, predvođenu odbeglim bugarskim tajkunom Cvetanom Vasilevim, za kojim je raspisana međunarodna poternica, a Bugarska Vlada, preko OEBS-a traži od Srbije da ga bez odlaganja izruči pravosuđu u Sofiji.A dok čeka na izručenje, Vasilev je morao srpskom premijeru da napuni džepove.

Bugarski mediji navode da je ekstradicija Vasileva od srpskog ministarstva pravde tražena dva puta, prvi put 22. septembra 2014. godine, a poslednji put pre oko osam meseci i zbog toga se traži reakcija Saveta Evrope i Evropskog komiteta SE za problem kriminala.

Srpska vlasti, očigledno je, ne uživaju nikakav ugled kod predstavnika međunarodnih organizacija.

Osim hrvatske vlade, i Rumunija i Bugarska najavljuju blokadu otvaranja poglavlja u pregovorima sa briselskim komesarima, oko ulaska Srbije u članstvo u Evropsku uniju.

Lopovska vlada Aleksandra Vučića je opčinjena sopstvenom moći i novcem koji su za samo četiri godine oteli od građana, opljačkali iz budžeta, kreditnih linija i prodajom javnih preduzeća, imovine, zemljišta...

Tužilaštvo u Sofiji tereti jednog od svojih najvećih tajkuna, Cvetana Vasileva, da je proneverio oko četiri milijarde evra.

Cvetan se skrasio u Srbiji, a kada je odrešio kesu, prigrlio ga je Aleksandar Vučić, štiteći ga od izručenja, a Cvetan je, zauzvrat, u obavezi da redovno Vučića snabdeva povećim količinama gotovog novca, koje dobija iz Bugarske, od narkomafije, kojoj je stalo da Vasilev ne bude izručen, i da se ne otkriju i njihovi poslovi, koje je on finansirao.

Koliko je srpski premijer osion, govore i podaci da je Srpsku fabriku stakla pretvorio kao poligon za osvajanje vlasti u Paraćinu!

Na prošlim izborima dosadašnji predsednik SO Paraćin Saša Paunović ponovo je osvojio poverenje građana. Poverenik SNS-a za pomoravski okrug Dušan Adamović je, prošle nedelje, kooptiran za člana Nadzornog odbora Staklare, koja srlja u propast, jer je Korporativna banka iz Sofije, koja je u stečaju, po nalogu sofijskog suda, vlasnik i Cvetanove kompanije Glas industry koja je vlasnik Staklare. Privredni sud u Kragujevcu je priznao presudu suda u Sofiji, i Staklara je već prešla u ruke Bugara! Samo to Vučiću, izgleda, nisu rekli.

Dušan Bajatović, direktor Srbijagasa, koji je i prodao Srpsku fabriku stakla Bugarima, odbija da zatraži prinudnu naplatu oko 35 miliona evra za isporučeni gas. Posle dugog kolebanja EPS je blokirao račun Staklare za preko 50 miliona dinara, jer je i Savet za borbu protiv korupcije tražio objašnjenje zašto se oprašta dug stranoj kompaniji.

Teret održavanja proizvodnje i ispumpavanje para za potrebe Vučićeve kamarile pao je na teret Petra Crnogorca, čija kompanija trguje oružjem, ali je pritisnuta nelojlanom konkurencijom od trgovca Slobodana Tešića, čija kćerka je zaposlena u kabinetu predsednika Srbije. Petar Crnogorac servisira, osim nekih savetnika premijera Vučića i odbeglog Cvetana Vasileva, sa po šest hiljada evra mesečno, mada Cvetan iz Bugarske, kanalima dobija dosta novca za podmirivanje alavih usta premijera Vučića.

Milorad Pušica, čovek iz kriminogene sredine, posrednik je između Cvetana Vasileva i Petra Crnogorca. Osim Vučića, i njemu se plaća ''danak u novcu''

Cvetana Vasileva obezbeđuju službenici Pete uprave Bezbednosno informativne agencije, po nalogu kabineta predsednika Vlade Srbije

Viši sud u Beogradu, vanraspravno krivično veće sudije Zorana Šešića, još nije donelo odluku o ekstradiciji Cvetana Vasileva, što pokazuje da srpski diktator ne poštuje međunarodne konvencije. I dok građanima, na sva usta, sebe predstavlja kao faktora mira i saradnje u regionu, srpski premijer je na meti vlasti Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Rumunije...

Premijer Vučić će polomiti zube na Cvetanovom slučaju. I oko njega se krug zatvara. Uvenuće kao i on.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane