Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Zelenašenje pod okriljem sudske, zakonodavne i izvršne vlasti

Dule Ciganin i njegov orkestar pljačkaša

U najezdi afera koje služe da bi se povećao tiraž dnevnih novina, nudim vam prave i istinite informacije potkrepljene svedocima i dokumentima o zelenašu koji nekažnjeno hara Srbijom više od 25 godina, učestvujući u otimačini tuđe imovine, putem fiktivnih kupoprodajnih ugovora, ugovora o pozajmici između pravnih lica, gde na mesečnom nivou fakturiše kamatu, meničnim jemstvima i hipotekama potpomugnut nemoralnim advokatima koji su se debelo naplaćivali od, na takav način otete imovine, do iznude sa imenima osoba koje su iznuđivale putem sile novac, dovoljno za feljton u nastavcima ili pak za ozbiljnu istragu, piše u otvorenom pismu Dragana Miloševića iz Šapca, koje objavljujemo, a istražićemo detalje u sledećem broju

Dragan Milošević

Zaštićen moćnim političarima, korumpiranim policajcima i sudijama sve dosadašnje prijave kao i pokušaji proboja medijske blokade ostajali su bez rezultata, jer je pravo čudo dokle seže moć nepismenog nakupca stoke iz Draginja, sa falsifikovanom diplomom srednje građevinske škole.

Ugledni građanin Dušan Jovanović o kome je samo mali lokalni list "Podrinjske novine" danima pisao, nije zavredeo pažnje ni za ozbiljnim informativnim razgovorom od strane bilo koje od ovih službi. Moć gospodina "Duce" zvanog Bankar, jer, zaboga, tek je 25 godina kako "zelenaši".

Afera kada je posle 2000. bio otet od ljudi koji su se bavili iznudom, jer im nije platio za njihovo iznuđivanje, i pored materijalnih dokaza u vidu sveske predate policiji u kojoj je bilo zabeleženo gde, kada i koliko su oteli novca za gazda "Ducu", danas uglednog vlasnika više firmi i nekretnina, a posebno drage "Gradske kafane", našim političarima, nije bilo dovoljno da se isti zajedno sa svojim otmičarima nađe u zatvoru, već je uz pomoć tada političara u usponu nađeno rešenje kojim su svi bili zadovoljni. I sudije i Javni tužilac predsednik suda, pomalo i policajci, a najviše političar kome je od tad krenulo.

U intimnom krugu g. Jovanović je pričao da ga je to koštalo oko 2.000.000 maraka i par stanova, ali Bože moj, postao je igrač tima koji je harao "Srbijicom" sledećih, evo već nepunih 14 godina.

Tad se Dule, "Bankar od Draginja" ili od milošte "Dule Junac", razmahuje pa pored zelenašenja, gde je do tad bio neprikosnoven, jer je početni kapital po pokojnom Đinđićevom shvatanju dolaska do prvog miliona, davno napravio pljačkanjem Beogradske i još nekih banaka koje su mu i dalje specijalitet, posebno sa većinskim državnim kapitalom poput Čačanske, gde novac podiže u neograničenim iznosima uz uvid ugovora o zelenašenju, ili ti pozajmici, sa jasno preciziranom mesečnom kamatom, što je banci dovoljan osnov za davanje novca, kao i šticovanjem i pljačkom Zorke Farmacije, Metaloplastike, Robno Transportnog Centra Šabac, Zidare Loznica i verovatno još neke firme van Šapca.

Njegovo zelenašenje će zauvek pamtiti Braca Đorđević iz Sinalka, pokojni Rajko Mojašević iz Nome Novi Sad, Emsa Balkan, vlasništvo jednog od najbogatijih Španaca, pa i moja malenkost, kao i mnogi drugi koji će se rado odazvati na poziv istražnih organa, a koji su zabeleženi u mojoj dokumentaciji, gde su već počeli i sinovi da pljačkaju, a i deda je po malo otimao po Draginju i okolini.

Dolazi vreme Eldorada u kupovini više firmi, zemlje, kuća, poslovnih prostora, kao i plasiranju novca u firme kako bi ga na taj način oprao. Više od sto nekretnina na ovaj način je došlo u posed Duleta Ciganina, ili je preko njega promenilo vlasnika uz debelu kamatu, a da ni jednu ozbiljnu proveru nije imao, od Pahuljice u Subotici, Izgradnje u Šapcu, Šabac Prometa, Hotela Snežnik u Vrnjačkoj Banji, firme u Ljuboviji, Bajinoj Bašti, hladnjače Fruktala u Irigu, do pranja para kroz lnterkop, Dumaču, zidanje više desetine zgrada u Šapcu, Novom Sadu, pa do kupovine za keš, kao fizičko lice, započete zgrade zvane Mlin, od Fonda za građevinsko zemljište u visini od tada 800.000 maraka, a kao kruna u umetnosti zelenašenja je i zadnja otimačina hotela Dvor u Šapcu procenjene vrednosti 1.650.000 evra, za koji je Jovanović pre samo tri godine davao 1.800.000 evra, pokušava da uzme blokadom za dug od 20 miliona dinara, hotel od 1750 metara kvadratnih, sa 32 sobe dva restorana, 7 građevinskih placeva, u strogom centru Šapca, u formi legalno sprovedenog postupka sudske prodaje po desetostruko nižoj ceni, zasnovanoj na brojnim zloupotrebama od strane Dušana Jovanovića odavno poznatog kao najdominantnije figure srpskog zelenaša, sudije u izvršnom postupku Mirjane Pajtić, privatnog izvršitelja Mirka Ratkovića, sudskog veštaka Dragana Kneževića-Kneza, a sve u cilju da se kompaniji Jovanović, odnosno zelenašu Jovanoviću, omogući nesrazmerna dobit u odnosu na dug koji nikada nije na pravi način ustanovljen.

Sve ovo više godina unazad nije bilo dovoljno istražnim organima za iole ozbiljnu istragu, pa čak da neko upita, ako ne Jovanovića, onda nas oštećene: "O čemu se gospodo ovde radi", prostim pitanjem: da li kompanija "Jovanović" moze da daje više milionske pozajmice kao jedini vid delatnosti, dugi niz godina unazad i da po tom osnovu fakturiše obračunate kamate, a da na iste ne plaća porez. Da li su ovo bankarski poslovi za koji ovo preduzeće nije registrovano ili je na ovaj način izigran zakon manipulacijom.

Gradska kafana, koju je oteo, postaje stecište u kom opštinsko rukovodstvo godinama rešava problem svoje gladi, a pomalo i deca od vodećih političara koji se hvale da kod "čika Dula" mogu da vode na večeru, a na drugu stranu ne, jer nemaju džeparac, a na sve to, tu se rešavaju i problemi nelegalnih Duletovih gradnji. I pored više prijava oštećenih sukorisnika, kao i građevinskih inspektora. Tako stigosmo do slobodne procene da je Jovanović danas vlasnik više lokala i stanova u desetini gradova Srbije, sa zakupima koji se mere desetinama hiljada evra, kao i više firmi u kojima ima svoj udeo, a koje su mi poznate kao i način plasiranja novca, koje su mu na ovaj način donele više stotina miliona koje je iznosio od Austrije, Nemačke do Španije.

Jovanović sa ponovnom promenom vlasti postaje još jači, jer po njegovim rečima u njemu bliskim krugovima, moć političara koji ga godinama vešto čuva, iako sad u opoziciji, postaje još uticajnija iz razloga interesa vladajuće partije da ima džokera, koji nju ništa ne košta, jer te troškove velikodušno pokriva Jovanović. Kako uz novac ide i moć, pa pomalo i lepota i pamet, sad već potvrđeni gazda Dule ne prepušta ništa slučaju pa se hvali novim zaštitnikom, političarem u usponu iz vladajuće stranke, a izrodnog mu kraja Tamnavskog, javno se hvaleći prolazom do predsednika Vlade Aleksandra Vučića, što će ovome biti drago da čuje, a i srpskoj javnosti.

Razumem nesretno vreme devedesetih kad je Jovanović sticao prvih milion maraka (na dan), pljačkajući banke i preduzeća, pa pomalo i "Dosovsko vreme" kad je svojim parama pogurao novu neiskusnu elitu da stane na noge, ali da sebe pronađe i u vremenu koje već predugo traje u trežnjenju od zabluda privredne anarhije, koja je uz pomoć Jovanovića i njemu sličnih uz podršku svih tumača revolucije i reformi, nanela pustoš ravnu istorijskim nepogodama kojim su ti satrapi uništili dostojanstvo običnog mirnog građanina Srbije, gde se izgleda samo predsednik Vlade zaklinje da će zaustaviti korupciju i kriminal, a uspavani vršioci vlasti aplaudiraju na pokretnoj traci, čineći važne korake u praznom hodu, još uvek pod budnim okom odlazećih.

Da li je sve slučajno ili se samo nama ponavljaju slučajnosti? A da proverite sve gore izneto možete dobiti uvek od mene, a istražni organi ne moraju ići dalje od PU Šabac ili pak tužilaštva, a čak ne bi svima vama niko od ove naše napaćene Srbije zamerio da nešto i sami uradite. Svedoka i učesnika je i premnogo da bi ih posebno tražili ili da bi pak naprasno nestali. Sami će se javiti.

Da li smete da objavite ovaj moj autorski tekst, sa mojim punim imenom i prezimenom, ili pak da pokrenete ozbiljnu istragu u kojoj nećete kalkulisati bez obzira na imena koja se nađu ispred vas, ili pak da počnete da se bavite svojim poslom

Da javno saopštite ime Jovanović Dušana, koji se godinama penje na piramidi kriminala putem zelenašenja i iznude, uz pomoć korupcije, i da o rezultatima vaših saznanja, bilo da su deo istraživačkog novinarstva ili pak policijskog, saopštite umornoj Srbiji, da se agoniji u koju su nas uveli razni "Dušani' nazire kraj, a što je samo jedan deo šabačkog kriminalnog miljea.

A moj gubitak "HOTELA" i drugih vrednosti inih vlasnika, biće lakše podnosivi ako nam svojom čestitošću i moralom pokažete novo svetlo u mračnom tunelu "revolucije" ili reforme koja traje.

Uhapsiti Jovanovića nije veliko naučno delo, bio je hapšen i ranije, ali slomiti hobotnicu koja se plela sa njim i oko njega i njemu sličnih je pitanje na koje vi novinari javnom rečju i istinom, a istražni organi savesnom i profesionalnom istragom rešavaju za dve nedelje. Pitanje je da li to i hoćete. Jer opljačkane kuće, firme, oprani novac teško da mogu u 21. veku pod tepih.

Ja posle 42 godine rada i 63 godine života i teških brodoloma od dve otete i upropašćene firme, prve Remont Promet u Šapcu, otete jer nisam ispoštovao Zakon o privatizaciji koji u momentu kupovine nije postojao i druge Krušik Opruge u Valjevu za koju sam nakon kupovine na javnom oglasu potrošio silni novac, zdravlje i vreme od zamislite nepunih osam godina da dođem do prava da se uknjižim na imovinu koja je pod hipotekom na preko milion evra pod vlašću malih knezova DS-s, čije posledice još i danas osećam, dugujem svojoj izgubljenoj porodici i svim oštećenim i unesrećenim građanima sa manje hrabrosti od mene, koja je samo vrlina kad više nemate šta da izgubite, da mi je najmanja satisfakcija da isti ode u zatvor a da ljudi koji nam godinama gase i pale svetlo, potkrepljeni njegovim novcem i njemu sličnim, ostanu zaštićeni nekim politikantskim interesom.

U odnosu na moju pozajmicu, za koju sam garantovao svojim hotelom, da bi pljačka mogla da se odigra i hotel otme po desetostruko nižoj ceni, zelenaš Jovanović je uz pomoć sudije Mirjane Pajtić angažovao sudskog veštaka Dragana Kneževića, koji je svojevremeno projektovao moj hotel kao poslovnu zgradu sa svim dozvolama a sada u ulozi veštaka istu procenjuje kao poslovno stambenu, i na taj način joj smanjuje vrednost za milion evra. Da bi pljačka bila potpuna predmet ustupa izvršitelju Mirku Ratkoviću, koji koristi prostorije D. Jovanovića kao svoju kancelariji, koji po tim uslovima oglašava prodaju hotela i isti dodeljuje Kompaniji Jovanović za 30% od tako smanjene cene. Svi prigovori za otklanjanje nezakonitosti završavaju i fijoci sudije Pajtić,tako da čak ni predsednik suda, na više mojih pismenih i usmenih intervencija ne uspeva da uradi ništa. Pokretanje krivičnog postupka za zelenašenje počev od 2011. svaki put pada u vodu kod tuzilaštva i tek novom prijavom od 19 oktobra 2015, tužilac jedva za 6 meseci daje predmet policiji koja iako je prošlo mesec dana jos ne reaguje. Konsultacijom sa više advokata i sudija svi su istog mišljenja da je ovo klasičan primer organizovanog kriminala, što u Šapcu, nije ništa neobično!

Da li i vi gospodo, sa adresa na koje ću vam uputiti ovo pismo, a na položajima na kojima se nalazite, dugujete istinu ovom narodu ili mislite da se večno može živeti sa glavom u pesku.

Drugim rečima: hoće li "bre" ovde neko početi da se bavi svojim poslom za koji je plaćen?

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane