Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Već viđeno

Milovan Brkić

U ponedeljak, 13. juna, prve jutarnje vesti RTS-a u šest sati upoznale su građane o važnim događajima koji se očekuju u toku dana. Premijer u ostavci i mandatar Aleksandar Vučić je, kao i uvek, glavni junak RTS-a. Vesti su počele najavom - Aleksandar Vučić otkazao sve posete SAD-u i Evropskoj Uniji! Bez komentara. Zatim je sledila vest da će se ''Aleksandar Vučić danas sastati sa američkim ambasadorom Kajlom Skotom i šefom misije EU u Beogradu Majklom Devenportom''.

I tako je ime Vučićevo pomenuto u sledećih deset vesti, od 15 koliko ih je pročitano u prvoj jutarnjoj emisiji, uključujući i vremensku prognozu. Tokom sledećih ponavljanja ovih vesti, dodato je da će Vučić biti na prvom letu aviona Er Srbije za Njujork, ali da je ''otkazao sve bilateralne susrete u SAD-u!'' Istog dana je, s ponosom, voditelj RTS-a najavljivao dolazak predsednika Kine u zvaničnu posetu Srbiji, i skori dolazak Dmitrija Medvedeva u Beograd.

Proteklih dana Vučić je po istom scenariju pristupio varanju srpskih građana, diplomata iz Kine i Moskve. Bez imalo mašte.

Uvek, uoči posete ruskih i kineskih državnika, Aleksandar Vučić je najavljivao atentate kojima se preti njegovom životu, da to, navodno, planiraju engleske i američke službe, poimenično označavajući one koji iz Londona i Lenglija žele da ga uklone.

Preko svoga biltena "Informer", na naslovnoj strani je sam sebe upozoravao: "Vučiću, ne idi u Kinu, sprema se državni udar!".

Potom bi Vučićevi susreti sa Putinom i kineskim državnicima bili hladni, on bi nadmeno saopštavao da je on ''težak čovek za pregovore''. Čim bi ispratio goste, ili bi se iz posete Moskvi i Pekingu vratio, nadobudno je saopštavao javnosti da on štiti samo srpske interese, i ničije druge. A potom bi, na najsuroviji i najbestijalniji način, podvijenog repa, prodavao američkim i stranim kompanijama sve što one žele, potpisivao sporazume sa NATO alijansom koji izlaze iz okvira njegove nadležnosti... Istovremeno, sve je bio dalji od Moskve i Pekinga.

Danas, dok pišem ove redove, Vučić će razgovarati sa gospodom Skotom i Devenportom. Ranije je, na potpuno isti način, i u istim okolnostima, dozvoljavao Majklu Kirbiju i Devenportu da mu ližu dupe, da ga uveravaju kako ništa ne rade protiv njega, da je on jak čovek, posvećen interesima Srbije i njenom putu ka Evropskoj Uniji, u koju, i oni znaju, Srbija nikada neće ući. I uvek je iz tih razgovora šizofreni Vučić izlazio jači, i po Srbiju i njene interese opasniji.

Zar Majkl Devenport da radi o Vučićevoj glavi? Zar čovek koji je pseći služio srpskom diktatoru, koji se pojavljivao uz Vučića, i iza njega, svakom prilikom, i uvek ga hvalio na sva usta. I debelo naplaćivao što je promovisao bolesnika koji zatire svoju državu, a njegova država želi da izađe iz EU.

Gospoda Skot i Devenport sprdaju se s nama, bez imalo mašte, na isti način koji su to činili Kirbi, Devenport i nemački ambasadori. Verovatno će na današnjem razgovoru Vučić dobiti instrukcije, ili ultimatum, koji će goditi njegovim ušima, kako da razgovara s predsednikom Kine i premijerom Rusije, kako da ih izigra i prevari, uvredi, i tako Srbiju učini potpuno usamljenom.

Koliko ove nedelje, iako još nije sastavio Vladu, Vučić je izjavio da prodaje "Telekom Srbija" kriminalnom američkom investicionom fondu, kao i aerodrom Nikola Tesla. Da odustaje od gradnje puteva i pruga, da će pokloniti PK Beograd nekom američkom tajkunu...Reći će drsko, podržan od Skota i Devenporta: - ''To je moja odluka, i nemojte nikog da krivite. Ja sam tako hteo, i ništa mi ne možete, dobio sam poverenje naroda...''.

Rušenje Savamale i buka oko toga, samo služi da Skot i Devenport ojačaju svog bolesnog momka, koji će oteti od Srbije što se još oteti može, a i njima natrpati džepove.

Živi bili, pa videli..

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane