Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

Prilog za čistoću rusko-srpskog prijateljstva

Da li nas oni spašavaju?

Na prijemu u Ambasadi Ruske Federacije u Beogradu 9. juna, ambasador Aleksandar Čepurin je, skoro snishodljivo, gledajući u Aleksandra Vučića, koji je, koliko je god mogao, izbegavao dolazak u Ambasadu, rekao da je ''sada red na Aleksandru Vučiću da pokaže da će u Vladu Srbije uzeti ministre koji će korektno sarađivati sa Rusijom i ispunjavati dogovore". Zaista, mizerno držanje ruskog ambasadora pred čovekom koji je opasni ludak i bolesnik, i koji je izigrao sve dogovore sa ruskim zvaničnicima. Mada se i ovakvo držanje gospodina Čepurina neće dopasti Kremlju. Kremlj se očigledno trudi da nikom na Balkanu ne pruži ruku. Kremlj ni prema kojoj zemlji nije iskren. Ovaj tekst je prilog za čistoću rusko-srpskih odnosa

Milica Grabež

Podsetimo, izaslanik ruskog predsednika Vladimira Putina, koji mešetari po Srbiji, deputat ruske Dume Aleksandar Mihailovič Babakov, uspeo je 2012. godine da u Moskvi, sa Ivicom Dačićem i Milanom Bačevićem dogovori koaliciju SNS i SPS, koja je, potom, za poslednje četiri godine, urušila ugled Srbije, opljačkala je do gole kože, potpisala Briselski sporazum kojim se, skoro i zvanično, priznaje Republika Kosovo, koja je rasprodala imovinu Srbije, uvela NATO trupe u Srbiju, a radikalnim Arapima otvorila širom vrata, zatvarajući svoja prema Evropi i prema Rusiji...

Za sve ove godine Kremlj, očigledno, kao svoje ključne igrače, smatra Dušana Bajtovića, Ivicu Dačića, a podilazi, na ružan način i Aleksandru Vučiću, koji Ruse mrzi iz dna duše.

Kakva je uloga gospodina Babakova?

Da li gladni, obespravljeni i poniženi građani Srbije od Rusije mogu dobiti pomoć, koju treba da im dele protuve kao što su Dušan Bajatović, Ivica Dačić, Vučić, Kirilenko, Babakov...?

Nedavno je Ivica Dačić bolno izjavio da mu je žao ako ga je Putin pomenuo u razgovoru sa Vučićem, prilikom nedavnog susreta, jer je Vučić razglasio da ga je ruski predsednik savetovao da u Vladu uzme i Dačića.

Na žalost, Kremlj nijednoj zemlji nije spreman da pruži ruku spasa. Prvi se, kao bos po trnju proveo Aleksis Cipras, koji je nakon pobede Sirize u Grčkoj, otišao u Moskvu, i da nakon sastanka u Kremlju dva dana nije mogao doći sebi. Odbijena je svaka njegova molba da Rusija pomogne Grčkoj. Sirijski predsednik Asad izbegao je svoju i smrt svoje zemlje zahvaljujući Kini, čije rukovodstvo je zahtevalo od Rusije da se izjasni da li želi da Siriju prepusti SAD-u? Kina je imala svoje razloge da stane uz Siriju.

Na molbu crnogorske opozicije da ih primi ruski ambasador u Podgorici, on je taj poziv s indignacijom odbio. Dok su oni protestvovali, ruski ambasador je bio na ručku sa Milanom Roćenom, jednim od čelnika vladajuće partije. Treba napomenuti da je Crna Gora uvela sankcije, i zabranila potpredsedniku ruske vlade Rogozinu da dođe u Podgoricu i razgovara sa opozicijom. Eto, to je politika Kremlja. Lažna, prevarna, unizna pred Belom kućom. Desetine hiljada Rusa je poginulo u Ukrajini, očekujući pomoć iz Moskve. Ali, Moskva ni suzama sunarodnika ne veruje. Zašto bi onda Kremlj pomogao Srbima?

Opore su ovo reči, ali, moramo se suočiti sa istinom: Rusija je prodala i Srbiju.

Podsećamo čitaoce na tekst koji smo objavili u broju 268 o srpsko-ruskim odnosima...

''...Naš 'gasni genijalac' Dušan Bajatović, koji je opelješio pola Srbije, i zadužio Srbijagas za oko milijardu evra, što je pre par dana ozvaničio i Mlađan Dinkić, nedeljama boravi u Moskvi, ubeđujući sagovornike (o tome drugi put) da samo on može biti ključni igrač u gasnim projektima, posebno u vreme izgradnje Južnog toka. Lopov još kakvog svet nije video! Nije slučajno da je Zorana Mihajlović htela da ga hapsi, ali Dačić i Bačević to ne daju. Da podsetimo baš ovaj dvojac ugovarao je sa Moskvom novu Vladu...

Ali ko ne zna, nek se čudi dalje. U decembru prošle godine Bajatović je uz pomoć Meri Vorlik (kakva šteta, ona i njen suprug takođe ambasador, srećom bivši, u Sofiji, završili su svoje mandate pre roka, jer, kako su nam potvrdili u američkoj Ambasadi, "nisu ispunili zadatak, dopustivši Rusima da grade Južni tok u Bugarskoj i Srbiji", razgovarao je sa rukovodstvom General Elecrtic, a u februaru ove godine i ugostio amerikance u Novom Sadu. Šta je uradio drug Bajatović? 'Yes' - upoznao je Amere sa planovima Gasproma o gradnji Južnog toka i obećao njima učešće u ruskim projektima. Naravno iza leđa Rusa!

Dobar je tovarišč. A ovim letom - uz dozvolu "Velikog Srbina" Kirila Kravčenka - Bajatović u pratnju Meri Vorlik obišao je postrojenja NIS-a. Bajatović je, izgleda, čovek i po, preduzimljiv (kako inače oceniti da je platio pola miliona evra da na jednoj te-ve ne izađe istina sa vestima kako je on uspeo samo za četiri godine opelješiti Srbjagas, inače čitavo napaćeno stanovništvo Srbije - pita se otkud njemu takve pare?).

Ali ipak on je tupavko, smatraju Rusi.

Mislio je vazda da niko ništa neće saznati. Pa saznali...On se napije u Novom Sadu i priča svojim prijateljima kako će zajebati Ruse na sreću Amera, pa onda i Amere na sreću Rusa. J... ga, Balkanac! A sledećeg dana ambasador Aleksandar Konuzin (da podsetimo veći Srbin od većine Srba) čita izveštaj - ipak KGB, ili tačnije Federalna spoljna obaveštajna služba, informiše ga da je 'tovarišč Bajatović' rekao Meri Vorlik da on zajedno sa Kravčenkom naporno se trudi da bankrotira NIS, i da posle toga po savetu Vašingtona, neka turska državna kompanija ga kupi. Za jednu rublju!

A šta radi Bajatović u Moskvi, ko su njegovi sagovornici? Nemojte verovati - jedan od glavnih je Medvedev. Hvala Bogu, nije predsednik Ruske Vlade. Aleksandar Ivanović Medvedev, drugi čovek Gasproma, šef Gasprom Eksporta - kompanije, koja se bavi isporikom plina u inostranstvo. Rečju, ona zarađuje pare za Gasprom i Rusiju. Rukovodioc, koji je član skoro svih Saveta direktora različitih kompanija. Recimo Jugorosgaza. Tu je svakako i naš 'tovarišć' u članstvu. Evo, gledajte nacrt sporazuma o isporuci Gasproma Srbiji gasa na rok od deset godina, od 2013 g. - mediji su objavili ga krajem avgusta - tamo piše da Gasprom se obavezuje da isporuči godišnje 5 (!) milijardi kubika plina samo za srpske potrošače (nema reeksporta!) i da Yugorosaz ostane posrednik u gasnim poslovima (to se čita među redovima).

Gde je transparentnost? Gde je borba sa korupcijom!!!

Gospođo, Zorana Mihajlović, na Vama je potpisivanje ovog papira, tamo se kaže da ga potpisuju ministri energetike dveju zemalja, a ne Bajatović i, recimo, A.I. Medvedev. Kakvih pet milijardi kad je Srbija u stanju potrošiti samo 1,5 - maksimum 2 milijarde, jer privreda slabo radi...Gde ide ostalo? Elektrane na gas, kao i novo skladište gasa tek treba sagraditi. Kuda idu 3 milijarde kubika gasa? Kome će Gasprom Eksport isporučiti ovu već planiranu količinu gasa na deset godina? Pitanje je koje traži odgovor.

Ali, kako stvari stoji - inače kako posluje drug Bajatović, jedan deo novca će otići na finansiranje Vlade Srbije, koja je uporna u odluci da ne smeni Bajatovića, jer on nosi zlatna jaja, i koji se dogovora u Moskvi da ona podrži na "gasni način" Srbiju. Gde idu ostale milijarde? Odgovorite sami..."

Gasprom je veliko preduzeće. Ali, njen menadžment mora da shvati, da ono što se može raditi u Rusiji, u gubernijama, teško prolazi u inostranstvu, pogotovu u suviše politizovanoj Srbiji, u Moskvi, ima obaveštajnih struktura, koji puno znaju o Kirilu Kravčenku i njegovim kolegama, te i partnerima, recimo "Citadeli", koja se dogovara sa NIS-om kako podeliti pare, recimo u projektu škrljci iz Aleksinca. Sve je transparentno, mada Bajatović i Kravčenko (i Ko iz državnog Vrha), misle da je sve skriveno.

U Srbiji se ništa sakriti ne može! Kao, na primer, šta radi u Beogradu Aleksandar Mihajlović Babakov, deputat Ruske Dume? O čemu on non-stop razgovara sa Dačićem, Bačevićem i Bajatovićem? Ovaj tekst nje antiruski, on ja za čistoću rusko-srpskog prijateljstva."

To smo napisali u tekstu koji je objavljen 27. septembra 2012. godine. Pomenuta gospoda su i dalje akteri srpske propasti i nepostojeće rusko-srpske saradnje.

Moramo se otrezniti!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane