Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

<

Raport

Ko je Petar Bošković, portparol ministarstva odbrane

Teturanje kapetana bojnog broda

Da li će pitanja kojim se traže informacije o ponašanju i zloupotrebama načelnika Uprave za odnose sa javnošću Ministarstva odbrane ostati bez odgovora? Hoće, možemo slobodno reći

Aleksa Žunić

Poštovana redakcijo,

Ovim putem želim da vam uputim sve čestitke na svim dosadašnjim brojevima koji su izašli i da izrazim svoje oduševljenje što postoji jedan takav časopis koji bez lažnog uvijanja demistifikuje sve loše, bez obzira o kome je reč. Želeo bih da se malo u nekom od budućih brojeva (za)bavite likom i delom načelnika Uprave za odnose sa javnošću Ministarstva odbrane, kapetanom bojnog broda Petrom Boškovićem. Njega ste ionako već pominjali u serijalu vezanom za Dragana Šutanovca i Iliju Pilipovića.

Pitanja na koja treba da date odgovor su: kako je non stop već godinama pijan na poslu, iako je zabrana točenja alkohola u vojsci; kako tako pijan (sužene svesti) donosi odluke i igra se životima ljudi koji su mu potčinjeni; kako "vlada" ne obazirući se na činjenice i dokaze već na osnovu ličnog nahođenja i(li) ličnog animoziteta prema nekom; kako je za obnovu Doma Vojske Srbije pre nekoliko godina od firme koju je progurao na tenderu dobio stan na Novom Beogradu; kako je sa firmom Dexin iz Beograda oštetio Vojsku i Ministarstvo za ogromna sredstva, štampajući između ostalih stvari sve bilborde za kampanju "Budi profesionalac" dobijajući pozamašan deo para; kako je sklopio sa firmom Nina Media štetan ugovor po Vojsku i Ministarstvo o press klipingu koji ta firma nije dostavljala; kako je bezbroj puta orkestar Stanislav Binički (čiji je on šef u hijerarhiji) "davao" besplatno svojim prijateljima (ili uzimao pare kao od Manjifika ili Radoša Bajića) iako postoji cenovnik o iznajmljivanju i tako pribavio protivpravnu korist i oštetio budžet Srbije; kako je to isto radio i sa Domom Vojske Srbije dajući ga besplatno za razne manifestacije svojim prijateljima kao što je Vesna Dedić (u čijoj je emisiji i gostovao), Sanja Marinković, Marijana Mateus i slični, i na taj način oštetio budžet države; kako je svojevoljno i protivzakonito pomerao ljude u ustanovama čiji je načelnik, na osnovu toga da li mu je neko simpatičan ili ne, i da li mu se neka žena dopada; kako je neradnike premeštajima nagradio šefovskim mestima i većom platom, dok je dobre radnike kažnjavao jer je čovek koji ne voli da neko radi dobro, pošto ga doživljava kao pretnju; kako se hvali da je svemoćan jer ga štiti Stanislava Pak, savetnica predsednika Srbije i Atlanski savez Srbije.

I još mnogo mnogo toga što vam mogu predočiti.

Zauvek zahvalan, ako članak o njemu izađe u vašem listu, jer smo mi nemoćni da se u zatvorenom sistemu borimo protiv njega, i vi ste nam jedina nada da se stvari pokrenu i on ili zatvori ili otera u penziju, bez čina generala (što mu je opsesija) i većeg službenog stana (i ako ih ima već četiri)."

Lice se potpisalo ispod pisma.

Sadržinu ovog pisma prosledili smo ministru odbrane Zoranu Đorđeviću, elektronskom poštom, tražeći odgovore na pitanja postavljena u pismu, koja se odnose na zloupotrebe kapetana bojnog broda Petra Boškovića. Pismo ministru potpisao je zamenik glavnog i odgovornog urednika Magazina Tabloid Milan Malenović. Sutradan smo elektronskom poštom dobili odgovor, koji doslovno citiramo.

"...Poštovani Milane,

U Kabinetu ministra odbrane primljen je Vaš e-mail, a u vezi kapetana bojnog broda Petra Boškovića .

Ministar odbrane je lično upoznat sa sadržajem istog i odmah je naredio proveru svih navoda i eventualno preduzimanje mera, u skladu sa svojim nadležnostima i ovlašćenjima. Napominjemo, da Ministarstvo Odbrane i Vojska Srbije stalno preduzimaju sve mere radi sprečavanja eventualnih protivzakonitih postupanja njenih pripadnika, što će činiti i u narednom periodu.

S poštovanjem,

načelnik Kabineta ministra odbrane, brigadni - general Siniša Radović''

Iskreno rečeno, bili smo iznenađeni odgovorom iz kabineta ministra odbrane. Sa sadržinom odgovora upoznali smo i autora pisma, koji je takođe bio iznenađen odgovorom. Ali, iz svog razloga. Jer, navodi on, ministar Đorđević je, još dok je bio državni sekretar u ministarstvu odbrane, bio nerazdvojni drug sa kapetanom bojnog broda Petrom Boškovićem. Zato mu deluje odgovor iz ministrovog kabineta kao dobra šala. Za dve nedelje ministar Đorđević neće biti više u svom kabinetu. I nije odgovoran za ono što nadležni sigurno neće ni uraditi ni sprovesti istragu o navodima iz pisma. Ali, ostaje da se vidi.

Obznanjujemo i pismo i odgovor ministra, da javnost (pr)osudi ovom slučaju.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane