Natrag

Duperica

Suncokreti

Vođin pad je sve izvesniji. Smrad koji je iza njega ostao nesnosan je. Mora se odmah pristupiti asanaciji terena. Vođa je vladao isključivo preko medija. Njegovi lajavci su hvalili Vođu, predstavljajući šizofrenog Vučića kao spasioca, kao Marka Kraljevića. Svakim danom Vođa je postajao sve luđi, a Srbija je tonula sve dublje i dublje. Samo su njegovi novinari-lajavci, svakim danom bili sve agresivniji i luđi, kao i njihov Vođa. Svi čije likove vidite na ovoj stranici debelo su plaćeni. Mesečno dobijaju po nekoliko hiljada, plus apanaža, privilegije. Vođa pada, a lajavci su kao suncokreti. Okrenuće se odmah novom Gospodaru. Spremni su da služe. Kevtaće na nas koji smo se suprotstavljali Vučićevoj zločinačkoj mafiji da smo bili njegovi seizi. Blatiće Vođu na sva usta. Zadržaće stanove, plate, kuće, automobile. Ne pozivamo da sve javno povešamo. U Evropi živimo. Pozivamo da sve ove skotove izvedemo na sud, da objavimo koliko su novca dobili, da se popiše njihova imovina i odvedu pred sudska veća.

Prva koja je podigla glavče, spremna je da utekne. Već se oglasila Ljiljana Smajlović, glavna urednica "Politike", lista koji je godinama stvarao kult Vučića, kao najvećeg Srbina. Ljiljana je zaradila milion maraka u "Politici''.

U svom uvodniku pod naslovom "Meka moć Politike", ona se obrušila na Vučića, koji najavljuje da će reprizirati izložbu Vladimira Bebe Popovića, ovog puta posvećenu ''izdajnicima u Beogradu''. O njima koji su hulili na njega. Smajlovićeva se tome protivi, jer i Politiku tu vidi. Ej, Politiku koja svakog dana liže dupe ovom skotu, a njeni novinari svako jutro hvale Vučića iz sveg glasa kao gosti RTS-a, PINK-a, Studija B...

Zaradivši milion evra za lizanje dupeta Vučiću, Smajlovićeva poziva diktatora da smeni nju, a da Politiku ostavi na miru! Podseća ga da je i predsednik Kine napisao tekst za ovaj list. Nije ni čudo - Politika liči na Žemin Žibao.

Pozivam da požanjemo suncokrete, da u srpsku štampu dovedemo pristojne ljude. Ne dozvolimo im da se okrenu prema ljudima koji će doći na vlast. Oni su profesionalna služinčad, za ogroman novac, iz naših džepova.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane