Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

Za mesec dana Aleksandar Vučić treba da ode u prošlost

Ukinut od prijatelja

Dok u okolini Srbije niču logori za obuku islamskih terorista, posebno na Kosovu i Metohiji, u Albaniji i Bosni i Hercegovini, mandatar u tehničkoj vladi, formira brigadu od 1.500 vojnika da ga čuvaju kad opljačkana i pobesnela masa krene da traži ono što joj je njegov režim oteo. Ali, ko će da odbrani Srbiju i od njega i od novih islamskih osvajača koji svakodnevno pristižu sa amanetom njegovih "prijatelja" iz Emirata, Katara i Saudijske Arabije?

N. Vlahović

Mandatar za sastav nove vlade Aleksandar Vučić spreman je na bekstvo. To je 23. jula ove godine, u pre podnevnim satima, on lično i potvrdio, rekavši da će umesto njega neko drugi formirati novu vladu ukoliko on ne bude mogao (da će on odrediti ko će biti "taj neko"), te da "...postoje stvari o kojima ne može da govori". Takođe je dodao da on ne može da formira vladu "koju ne može da podrži". Tako je Vučić najavio svoje bekstvo i "predaju ingerencija", samo se još ne zna ko će biti ta nesrećna ličnost na čija će pleća natovariti čitav haos i pljačku koju je za četiri godine mandata počinio.

Istog dana, Vučić je u veoma nervoznom tonu saopštio kako se "...svet kreće u čudnom smeru" te da Srbija mora biti spremna za sopstvenu odbranu, "...zbog čega će 1.500 vojnika biti vrhunski obučeno i opremljeno". Dan ranije, u kasarni "Rastko Nemanjić" u Pančevu, formiran je "počasni stroj" za Aleksandra Vučića, ministre odbrane i unutrašnjih poslova Zorana Đorđevića i Nebojšu Stefanovića, te načelnika Generalštaba Vojske Srbije generala Ljubiše Dikovića, komandanta Kopnene vojske general-potpukovnika Milosava Simovića...U ovoj kasarni bi trebalo da se vrši "vrhunska obuka" pomenutih 1.500 vojnika. Tog dana, prikazane su veštine buduće Specijalne brigade, a posebno kako bi izgledalo oslobađanje talaca iz zaposednute zgrade!

Nije teško zamisliti kako pobesneli narod drži i premijera i vladu u opsadi i traži ostavke, dok Specijalna brigada izvlači vinovnike četvorogodišnje pljačke iz obruča otpuštenih radnika, gladnih i očajnih građana...

Sa druge strane, ovakva Specijalna brigada bi malo šta mogla da uradi po pitanju masovnog upada imigranata, individualnih terorističkih napada ili vojnog upada neke susedne države na teritoriju Srbije.

Naime, činjenica je da kroz Srbiju cirkuliše znatno više afro-azijskih imigranata nego što ih režimska propaganda prikazuje. Poslednje realne procene govore da je reč o 15 hiljada ljudi, rasutih na putevima Srbije, od Preševa do Subotice (i obrnuto). Naime, od granice sa Mađarskom pa do granice sa Makedonijom, Srbija je postala jedan veliki sabirni centar koji je već postao pretnja po bezbednost cele zapadne Evrope. U ovom broju Magazina Tabloid na stranama 4,5 i 6, detaljno je opisano kako su braća Aleksandar i Andrej Vučić uspeli da zbog svog velikog biznisa sa udomljavanjem i transportom imigranata, potpuno izoluju Srbiju i stave je u službu najmračnijih planova panislamističkih vođa. Vučićev plan o "1.500 vrhunski obučenih vojnika", očigledno ima za cilj da predupredi događaje koji slede.

Njegovo fizičko bekstvo iz Srbije je teško moguće, jer će mu bankarski poverioci i politički mentori stati za vrat. A, unutar Srbije, čekaju ga već potpisane obaveze: prodaja najvećih državnih (javnih) preduzeća, priznavanje Kosova, promena Ustava...Zapadu se žuri a Vučić bi da nekako uspori te procese. Njegov jedini izlaz je da preda mandat nekome iz svoje stranke, kako bi preko njega, iz senke, on i dalje rukovodio haosom i pljačkom. Ni to više nije moguće, jer ga niko ne želi, ni Zapad ni Rusija. Oba bloka žele svoje ljude u vladi, a ne Vučićeve nosioce svilenih gaća i ljigave apologete njegovih suludih misli i dela.

Jer da je ostao na premijerskom mestu, suočio bih se već poslednjih dana leta i prvih dana jeseni sa velikim socijalnim buntom. Bes koji će se sručiti i na njega i na njegovu vlast, neće moći da amortizuje nikakvim medijskim prenemaganjima. Ostaje mu puka fizička odbrana. Ideja o specijalnoj obuci 1.500 vojnika "za odbranu od terorizma", zapravo je priča o stvaranju njegove lične garde koja će ga braniti od "nasrtaja na reforme".

Da je na čelu Srbije ozbiljan državnik, a ne "dvojac" iz devedesetih, Vučić-Nikolić, ne bi se takav neko bavio stvaranjem Specijalne brigade, nego bi sagledao ukupno stanje u Vojsci Srbije, i, umesto bačene milijarde evra u čeljusti kriminalnog direktora RTB Bor, taj novac bi upotrebio za poboljšanje standarda srpskog vojnika, onoga ko će istinski braniti granice ove države. Ne može 1.500 vojnika danas da odbrani ni granične prelaze sa Bugarskom i Albanijom, niti ih je Vučić sa svojim trabantima formirao iz tih razloga, a trebalo bi! Ne 1.500, nego najmanje 15.000 dobro obučenih, dobro naoružanih i materijalno zbrinutih vojnika morala bi Srbija da ima u pripravnosti za eventualne masovne upade na teritoriju države!

Ali, ni Vučić niti bilo ko od vlastodržaca iz devedesetih koji danas upravljaju Srbijom to ne može da učini. Reč je o ljudima koji su izgubili sve ratove iz devedesetih, pa čak i onaj sa sopstvenim narodom u Srbiji! Tako višestruko poražena družina, koja se volšebno opet dokopala vlasti, nije sposobna ni za šta drugo nego da se okruži raznim pretorijanskim gardama.

U međuvremenu, na Kosovu i Metohiji, postoji najmanje pet kampova Islamske države za obuku, koju sprovode bivši teroristi OVK. Najveći kampovi smešteni su u oblastima u okolini Uroševca i Đakovice, kao i okrugu Dečani. U redovima Islamske države trenutno je 314 kosovskih Albanaca koji se bore u Iraku i Siriji! U tim logorima za obuku ISIS-ovih terorista na Kosovu i Metohiji, bivši "oficiri" OVK ih podvrgavaju praktičnoj obuci (gerilskoj borbi i rukovanju oružjem). Takvih kampova, mada ih još lokalne vlade nisu "prepoznale", ima i u Makedoniju i u Bosnu i Hercegovini (gde "trenira" ubijanje skoro 1.000 džihadista).

Organizacije pod imenom Centar za istraživanje pitanja zapadnog Balkana (Western Balkans Security Išues) još je 2013. godine u svojim izveštajima upozoravao da se na teritoriji Kosova i Albanije nalaze kampovi za obuku terorista ISIS-a, a albanske vlasti na Kosovu su to priznale godinu dana kasnije. Svi oni su spremni da u Srbiju ubace veliki broj naoružanih masovnih ubica (neki od njih su "turistički" već prošli kroz Srbiju na putu za Evropsku uniju, pa ih je tek u Holandiji policija identifikovala).

Kako se bliži vreme formiranja Vojske Kosova, koju finansira i podržava porodica šeika iz Emirata i Saudijske Arabije, opasnost po Srbiju je neposredna. Najbolje obučeni teroristi ISIS-a, biće neka vrsta "legije stranaca" u toj vojsci, onaj njen najkrvoločniji deo. A, Vučić formira Specijalnu brigadu od 1.,500 vojnika i obećava "povećanje plata u vojsci" koja je gladna, nezadovoljna, lošeg psihološkog stanja i koja je u rasulu, dok njen komandni sastav rasprodaje sve što ima ikakvu vrednost.

Vođa iza sebe ima ružnu biografiju, ispred sebe neizvesnu budućnost.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane