Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Nikolići

M. Grabež

Olimpijski duh predsednika Republike Srbije Tomislava Nikolića i njegove skandalozne supruge Dragice, doživeo je svoje zvezdane trenutke još 2012. godine, u Londonu, kad su došli na ovo takmičenje kao posmatrači, bez zvanične pozivnice. Ali, posle četiri godine, bračni par iz šumadijskog sela Bajčetina, ponovo je na Olimpijadi, ovaj put u Brazilu. Njih dvoje se strogo drže gesla osnivača modernih igara, Pjera de Kubertena: "Važno je učestvovati"!

Dok država gori, narod gladuje a institucijama sistema haraju diletanti, kurve i kriminalci, predsednik je poveo svoju nezasitu gospođu na čuvenu brazilsku plažu Kopakabana. Poveo je i sinove Rašu i Branislava, snahe i unučiće. Svi Nikolići na okupu na Olimpijskom stadionu!

Jeste da je tamo zimsko doba, južna polulopta, ali šta zna Dragica šta je polulopta! Njoj je sve na okruglo. Ništa na pola!

Šta, ustvari, traži bračni par Nikolić, sa svim članovima porodice, na ovom najvećem svetskom sportskom takmičenju? Upućeni iz zgrade Predsedništva kažu da je Nikolić morao da ide u Južnu Ameriku, jer mu je "Dragica sela za vrat", pa nije imao kud. Ali, ako je tako, zašto onda čitav bataljon izveštača iz Rio de Žaneira, spopada takvog čoveka? Što ga ne ostave na miru da odradi svoju muku? Već u prvoj nedelji olimpijskih takmičenja, Tomislav Nikolić je na RTS-u iz Brazila u direktnom prenosu govorio o sportu i sportskim uspesima čitavih 7 minuta. U Dnevniku su ga citirali 3 minute. Šta on ima sa sportom? Njegov jedini sport je kurvanje i proizvodnja vanbračne dece. Ako to uvedu kao olimpijsku disciplinu, on je već višestruko ispunio kriterijume za takmičenje!

Zašto Srbija ne ustane i motkama ne najuri ovog proizvođača i konzumenta "meke" rakije, "mokrog brata", legendarnog kragujevačkog grobara i njegovu suprugu-sakupljača travki? Zašto, kad su u Srbiji za mnogo manje štete padale čitave dinastije?

A, Nikolići su šteta, ne samo u materijalnom smislu (jer svaki njihov hir plaćamo debelo), nego su i velika sramota i za ovaj narod i za ovu državu. Nikada dve ovako vulgarne pojave nisu sedele tako visoko na srpskoj političkoj sceni. I nikada Srbija nije niže pala.

Nije čudo što travarka iz Bajčetine želi da vidi sveta, dok još ima života, ali je čudo što se još nije desio "dan besa", koji bi bračni par Nikolić dugo pamtio. Neće biti pravedno da odu nekažnjeno. Nije u redu da Tomislav Nikolić ne položi račune za novac koji je dobio od tajkuna, kriminalaca i američkih fondova za finansiranje vazalnih režima.

Jedno je sigurno: ako je Toma Grobar došao u Brazil, ovoj zemlji se crno piše. Dosadašnja praksa je pokazala-gde god je nogom stao, tu trava više ne raste. Srbija je već postradala od kad je on predsednik i od kad je Dragicu-travarku zapalo da šeta po svetu o trošku najsirotijeg naroda u Evropi.

I dok su Srbi obeležavali Dan sećanja na zloglasnu "Oluju", Dragica se, o trošku države, sa svim članovima porodice, šepurila u Riu. Nema mesta na planeti na koje nije kročila njena noga. Imelda Markos je puka sirotica u odnosu na ovu prostakušu koja ima značajan uticaj na život u Srbiji.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane