Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

(Bez)bednost

Ko su čuvari naše bezbednosti?

Opasniji od svakog neprijatelja

Srbija je ekonomski razorena, opkoljena, na meti je hijena iz Vašingtona i Brisela, sa otvorenim pretnjama po bezbednost njenih građana koja stiže iz okruženja, od islamskih migranata koji se stacioniraju da deluju po Alahovom pozivu. Srpski režim je izolovao zemlju, obesmislio život svojim građana, ostavio nas bez saveznika. Na važnim mestima u bezbednosnom sistemu su nekompetentni i nesposobni, ali vlasti odani, uvek spremni da građanima puste krv. Ko nas čuva?

Milica Grabež

Srpska vojska sve više liči na lovačku družinu. Šizofreni Aleksandar Vučić je nedavno izjavio u Pančevu, dok mu je iza leđa stajao nesretni Ljubiša Diković, da će Vlada Srbije pronaći sredstva da osposobi elitnu jedinicu od 1.500 vojnika da ''brani Srbiju''. Elitnu jedinicu snabdevenu kapuljačama, maskirnim uniformama, kalašnjikovima i pendrecima!

Kome služi i protiv koga može da se bori ovakva vojno-policijska jedinica?

Pa, naravno, protiv svojih građana, protiv seljaka, paora, preostalog radništva, koje može da se pobuni protiv zla koje nam preti od sadašnje vlasti ogrezle u korupciji.

Načelnik general-štaba Srbije je nedostojni general Ljubiša Diković, klimoglavac, koji je mirno gledao kako mu šizofreni Vučić, a pre njega Dragan Šutanovac, rastaču armiju, rasprodaju njenu imovinu, naoružanje, avione, pontone, kasarne, ekonomije...

Sve je to mirno i sa snishodljivošću posmatrao general-idot Diković, koji često popije s predsednikom Nikolićem rakiju iz njegovog kazana. Da li je Vojska Srbije sposobna da pusti glasa od sebe? Zar da naše nebo brani sa dva transportna helikoptera?

Bože, kakva lakrdija! Zar od Rusa nismo mogli da naručimo Mig-ove, na kredite, kad kredite ionako lako uzimamo? Da, ali ko će srpskoj vladi dati savremeno oružje, a da može biti siguran da ga Vučić ne uputi za Dubai, za Rijad?

Direktor Vojnobezbednosne agencije je general Petar Cvetković, koji je ceo radni vek proveo u vojnoj policiji, koja je istraživala prestupe vojnika, podofircira i oficira. Pred čovekom "fizičke inteligencije", kakav je gospodin Cvetković, sve je pokradeno, rasprodato...

On i njegovi vojni policajci su sve od sebe dali da čuvaju porodicu Vučićevih, porodicu Nikolić i sve lopove iz Srpske napredne stranke, pozicionirane na državnim i stranačkim funkcijama.

Vojno obaveštajnom agencijom takođe rukovode vojni policajci. Bivši načelnici u ovoj službi su šokirani ovom činjenicom. VBA i VOA su potpuno različite službe, njihovi pripadnici su i po karakteru i načinu delovanja potpuno različite ličnosti.

Direktor Vojno obaveštajne agencije Slavoljub Dabić je vojni policajac, kao i njegov zamenik Stojiljković, koji se sprema da ga nasledi u septembru, jer gospodin Dabić, ipak, ima morala, i svestan je da nije dorastao da radi u ovoj najelitnijoj vojnoj službi.

Načelnici prvog i drugog odeljenja u VOA su takođe bivši vojni policajci, sa slabim znanjem stranih jezika. Nekada je vojno-obaveštajna služba, pre Drugog svetskog rata, na čijem je čelu bio pukovnik Uglješa Popović bila jedna od najjačih servisnih vojnih službi u Evropi. A, danas njom rukovode vojni policajci.

Direktor Slavoljub Dabić je nasledio na mestu direktora brigadnog generala Dragana Vlaisavljevića, koji je na ovo mesto postavljen odlukom tadašnjeg ministra Dragana Šutanovca, nakon što je on nekoliko dana prvo potpisao rešenje o njegovom penzionisanju, ali je pukovnik Vlaisavljević, nakon što je stražarno vraćen iz Turske, sa mesta vojnog atašea, u tašni nosio podatke koji su bili toliko jaki da ga je tadašnji ministar odmah unapredio iz penzije!

Danas je gospodin Vlaisavljević pratilac Marka Đurića na Kosovu i Metohiji. Organizuje prebijanje Srba koji se bune, koji ne prihvataju da uđu u Tačijev obor, koji ne slušaju Marka pedera Đurića, koji ugovara velike poslove sa narkomafijom iz Prištine, i transportuje novac za Vučića.

Penzionisan načelnik Vlaisavljević pokušao je da dobije spisak saradnika srpskih službi bezbednosti iz redova Albanaca. Podmetnut mu je lažni spisak, pa je Tačijeva vlast pobila mnogo nevinih Albanaca. Umesto da bude u zatvoru, general Vlaisavljević je verna senka Đurića, koji vrši predaju Kosmeta po Vučićevim instrukcijama.

Nije samo srpska vojska u punom rasulu. Vučić je posebno devastirao policiju. On je bolesnik koji misli da se svima pred njim tresu gaće. Upućeni znaju da je u velikom strahu.

U policiji vlada haos. Svi strahuju za svoje pozicije i slobodu. Pun straha je i v.d. direktora policije Vladimir Rebić, čije se hapšenje očekuje, zbog slučaja Savamala. Vučić je odlučio da odmah po formiranju Vlade Srbije izvede na sud Sinišu Malog, Veselina Milića, načelnika PU Beograda, pomenutog Rebića, a nastojaće da spasi Gorana Vesića, jer iza njega stoji jača mafija.

Pokret građana je čekao 100 dana da Više javno tužilaštvo u Beogradu obavesti javnost o istrazi koju vodi, ali se glavna tužilja ne oglašava, mada pred sobom ima krivičnu prijavu Zaštitnika građana Saše Jankovića, sa svim prilozima.

Bivši direktor policije, Milorad Veljović, toliko je kriminalizovao policiju, dovođenjem kriminalnih ličnosti na ključne pozicije, da ni čistka njegovih mafijaša na čelu policijskih uprava nije dala nikakve rezultate.

Veljović je za načelnika PU Novi Sad postavio Sinišu Radakovića, dotadašnjeg načelnika Policijske stanice Vračar u Beogradu. Iako u Novom Sadu ima na raspolaganju službeni stan, i kola da može da putuje za Beograd, Radaković spava u hotelu Vojislava Gajića, na vodenom krevetu! Sprega sa mafijom je postala obavezna.

Gospodin Radaković je za načelnika Odeljenja kriminalističke policije postavio Sašu Barjaktarovića, čoveka koji je poznat po neraskidivoj sprezi sa mafijom. Umešan je u zataškavanje mnogih ubistava, kontroliše novosadsko podzemlje i trgovinu narkoticima, ubira veliki postotak i glavni je mafijaš u gradu, a uz Aleksandra Milovančeva, sa kojim tesno sarađuje, jer su obojica iz Vrbasa, možda i najjači kriminalac u pokrajini.

Nije ni čudno što većina ubistava u Vojvodini nije rešena, kada kriminalističkom policijom rukovodi Saša Barjaktarović, deklarisani Crnogorac.

I u Beogradu je haos u policiji. Načelnik Policijske uprave Beograda Veselin Milić je pred hapšenjem. Za v.d. načelnika Uprave kriminalističke policije postavio je svog zemljaka Ratka Kostića, nekadašnjeg čuvara na odeljenju Magnetne rezonance i portira u Infektivnoj klinici. Ali, što je gluplji, to je na većoj ceni. Za načelnika Uprave policije postavio je kuma Vladana Radosavljevića, a za komandira PS Savski Venac školskog druga Milana Pekovića. Za zamenika komandira PS Zvezdara postavio je svog rođaka, a Bojana Masala, kolegu sa kojim je radio u Užicu stavio je na mesto načelnika PS za kontrolu rečnog saobraćaja. Milić je zaokružio svoju privatnu kontrolu nad beogradskom policijom. Ali. uskoro će oni ostati bez njega, jer se očekuje njegovo hapšenje krajem meseca.

Ko to brine o našoj bezbednosti?

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane