Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Preko pune linije

Srpska tajna služba u raljama ovejanih kriminalaca (10)

Valter brani tajnu službu

Bezbednosno informativna agencija (BIA) preživljava svoje najteže dane. Direktor Aleksandar Đorđević se spremao da napusti brod koji tone. Uspeo je da zgrne milione evra, i očekivao je da će se povući na rezervni položaj. Ispunio je plan da za specijalnog tužioca za organizovani kriminal dovede svog bliskog rođaka iz Čačka, advokata Mladena Nenadića. Njegovi saradnici su se toliko osilili, da je direktor samo prisutni građanin u BIA.Vučićeva kamarila je, uprkos protivljenju poslanika - predsednika SRS Vojislava Šešelja, predsednika pokreta Dosta je bilo Saše Radulovića i poslanika Demokratske stranke, za predsednika Odbora za kontrolu rada službi bezbednosti postavila naprednjaka Igora Bečića, protiv kojeg je vođen sudski postupak zbog falsifikovanja diplome Više poslovne škole, koji je u Novom Sadu, u glavnoj ulici, korupcijom dobio stan površine 560 kvadrata...Odluka šizofrenog premijera da u ''BIA ostanu svi na svojim mestima" rezultat je njegovog progresivnog ludila. Istraživač Magazina Tabloida nastavlja da opisuje stanje u srpskoj tajnoj službi, vodeći računa da sačuva obraz onima koji se odupiru unutrašnjoj okupaciji

major Goran Mitrović

''Vođa je potpuno lud, mi smo spašeni'', glasio je zaključak sa sastanka organizovane kriminalne grupe iz Bezbednosno informativne agencije, nakon što su se neki njeni članovi sreli sa Aleksandrom Vučićem, da mu odgovore na ''neka pitanja''. Premijer, kao i uvek kada su u pitanju ''teške odluke'', redovno podvije rep, snishodljivo, devojački se nasmeši, i pomiluje svoju ''neposlušnu dečicu''. Velikodušno im sve grehe oprosti.

Serijalom u Magazinu Tabloid koji je bio posvećen kriminalu u BIA, čelnici ove službe su dobrano uzdrmani, a državno rukovodstvo je od premijera tražilo odgovor i instrukcije šta da se radi po ovom pitanju, jer su optužbe bile zadokumentovane, i konkretne.

Aleksandar Đorđević, bivši advokat, spremao se za odlazak i povratak staroj profesiji. On se obezbedio. Ipak, Vučić, koji sa njim mesecima nije bio u komunikaciji, odlučio je da zarži ''ekipu za pljačku i rasturanje države''.

Šizofrenom premijeru je važno da od ljudi sa Banjice dobija informacije o prisluškivanju Vučićevih saradnika, tajkuna, novinara, opozicionih poslanika i stranačkih lidera.

Vučić pati od bipolarnog poremećaja, ne može noću oka da sklopi, i u vili 'Bokeljka'' i u porodičnoj kući u Jajincima, po celu noć čita izveštaje šta ko o njemu misli i priča. Nervira se, viče, preti... U kabinetu se valja po podu, plače...

Agencijom, da podsetimo, upravlja organizovana kriminalna grupa, koja je gora od svake italijanske ili čikaške mafije. A, na čelu te hobotnice su i Radmila Selaković, načelnica logistike i Zoran Stanić, zvani Zis, načelnik VII Uprave, koja se bavi i prisluškivanjem i posebnom proverom građana. Nju je Zis pretvorio u privatno preduzeće. Servisira voždovačku i rakovičku kriminalnu grupu, podacima koji su im potrebni, i to za veliki novac! Pomaže mu u tome Rada Selaković, koja je bila bliska saradnica odbeglog tajkuna Danka Đunića, i toliko se osilila da može nogom da otvori vrata kod šizofrenog Aleksandra Vučića. Po njenom nalogu, nakon što je TV Pink objavio da je na spisku za hapšenje u novogodišnoj pokazanoj vežbi ''Rezač'' i Danko Đunić, tužilac je njegovo ime izostavio sa spiska za hapšenje!

Gospođa Selaković je bivša stečajna upravnica. Za mesec dana ulazi u 63. godinu života. Najdirektnije sarađuje sa mafijom. Uz pomoć Snežane Radanović gospođa Selaković je kopirala oko 750 dosijea službenika BIA. Veći broj tih dosijea je lažan, sačinjen sa ciljem da se služba destabilizuje. Što se to nije desilo, verovatno je u zasluzi direktora Đorđevića, mada je on sa njom u dobrim odnosima.

U ovom broju opisujemo u tekstu 'Vreće evrića' kako je gospođa Selaković, uz pomoć bivšeg narkodilera i ovejanog kriminalca, koji je uz njenu pomoć postao suvlasnik Ekonomskog instituta, čiji nekadašnji vlasnici su bili Danko Đunić i Aleksandar Vlahović, gde je i ona nekada radila, dobila posao procene imovine Elektroprivrede Srbije! Nije teško pretpostaviti da će vrednost imovine EPS-a biti višestruko umanjena. Da posetimo, skoro sve privatizacije koje su izvršili Danko Đunić i Aleksandar Vlahović su poništene, ali je sva imovina opljačkana.

Šizofrenom Vučiću ne smeta što je Zoran Stanić Zis, po nagovoru Radmile Selaković, vršio operativne provere za njegovog kuma Nikolu Petrovića, za brata Andreja, oca Anđelka i najbliže članove njegovog klana. Ta dosijea je iznela iz zemlje Radmila Selaković. Ali, Vučić bi mogao da izgubi glavu, jer su operativne obrade sprovedene i nad finansijerima Vučićevim sa Kosmeta, koji su sada životno ugroženi. Bez znanja Selakovićeve, ZIS je dosijea prodao i članovima mafije koja je u stasanju, i koja ima uvid u poslove onih koji i parama i telom stoje iza Aleksandra Vučića, u njihovo kretanje, navike, imovinu, posao, njihove protivnike, tajne poslove koji su van zakona. Prodao je njihova dosijea i bugarskoj i hrvatskoj mafiji. Njih ne zanima koga će šizofreni Vučić držati u BIA, ali žele da ne budu na meti Agencije. Oni znaju da su sada glineni golubovi.

O ZIS-ovim poslovima trgovine dosijeima tajkuna i kontroverznih biznismena, kao i ustupanju, preko Radmile Selaković tih dosijea strancima, više visokopozicioniranih službenika BIA upoznalo je predsednika Nikolića, pojedine ministre, članove rukovodstva SNS-a, SPS-a, PUPS-a, pa na diskretan način i Vučića. Ali, Vučić se odlučio da pomiluje grešnike. Ipak, zatražio je od vojnih službi bezbednosti da ''vide šta se to stvarno događa u BIA".

Upućeni tvrde da pomenuti Zis lično donosi Vučiću diskete i izveštaje o ljudima koji njega zanimaju, a koje Vučić potom ucenjuje, reketira, i kompromituje ih preko svojih medija, a među kojima se naročito ističe Informer, Kurir, Alo, Srpski telegraf i EKSPRES.

Gospođa Selaković je opsednuta željom da razbije BIA. Ona tvrdi, kada se napije u društvu sa Ivanom Todorovim i njihovom kriminalnom grupom, da joj Vučić jede iz ruke, jer ga drži u šaci podacima koji mogu da ga odvedu na vešala.

Da podsetimo, načelnik operative Jovo Drobnjaković je, po nalogu gospođe Selaković, pokušao njenim kolima, uz punu logistiku ZIS-ove uprave, da usmrti službenicu Ministarstva spoljnih poslova, koja je otkrila velike finansijske malverzacije u Ambasadi Srbije u Vašingtonu, i odbila je da taj izveštaj pocepa.

Pretpostavlja se da je sa računa Ambasade plaćan boravak Vučićevog sina Danila u Čikagu, kao ''člana porodice srpskog diplomate", da su ga čuvali pripadnici BIA, da je parama sa računa Ambasade Vučić donirao Fondaciju Klintonovih i plaćao mito za ambasadora Kirbija i druge lobiste u njegovu korist.Samo srećnim okolnostima službenica je preživela, ali sa teškim povredama opasnim po život. Kako nas je obavestilo Drugo osnovno javno tužilaštvo, protiv gospodina Drobnjakovića nije podignuta optužnica, niti je sprovedena istraga za ovo krivično delo, koje je moglo da se kvalifikuje i kao teško ubistvo u pokušaju. Gospodin Dobrijević je još na svom mestu, supruga mu je predstavnik službe u Briselu, i on, kao važna karika u službi, služi mafiji u BIA. I Zis je, da podsetimo, pre nekoliko godina, nakon udesa koji je skrivio, jurio vozača GSP-a da ga ubije. Nije poslat na ciljani zdravstveni pregled. Neko je to sprečio.

BIA, po nalogu Zorana Stanića i Rade Selaković danonoćno opservira predsednika Nikolića, članove njegovog kabineta i članove porodice, o čemu redovno obaveštavaju i Vučića, ali samo u meri u kojoj njih dvoje ocene da mogu da imaju koristi. Jer, Vođi je važno da mu ZIS dostavlja izveštaje o njegovim političkim protivnicima, a on može da radi šta hoće. Po svemu sudeći, iza njih dvoje ostaće i mnogo krvi...

Nakon serijala u Magazinu Tabloid, mafija iz BIA (u sastavu Radmila Selaković, Zoran Stanić, Ivan Todorov, Bojan Dimić, Jovo Drobnjaković, Snežana Radanović, uz učešće načelnika Uprave za analitiku) danima je pokušavala da utvrdi - ko stoji iza serijala u Magazinu Tabloid, ko ih piše i ko dostavlja podatke. ZIS je celodnevno pratio i slušao urednika Magazina Tabloid Milovana Brkića, dvojicu njegovih saradnika, kao i bivšeg radnika ove Agencije Branka Veljkovića.

Analitičari su mafiji iz Agencije podneli službeni izveštaj - niko iz BIA ne sarađuje sa nepoznatim autorom majorom Goranom Mitrovićem, nema, dakle, odliva podataka. U internom, usmenom izveštaju načelniku analitike saopštili su da je moguće da neko ''sa strane'' pokušava da ''razbije'' Agenciju!

A da li su objavljeni podaci tačni - nikog ne zanima!

Zanimljivo je istaći da je po nalogu Vučića na celodnevnim merama i jedan njegov ključni ministar, pod optužbom da poznaje Milovana Brkića. Ali, i njega je, poslednjeg dana uoči objavljivanja sastave novog kabineta, ostavio u Vladi Srbije. Zašto, to nikom nije jasno, verujemo ni tom ministru. Verovatno, Vučić je u duši strašljivac, i plaši se i svoje senke, a nekmoli onih koji imaju svoj integritet, profesiju i nisu zavisni od njegove milostinje.

Selakovićeva i Zis su opertivno ušli u trag računima Vučićeve rodbine i tajkuna u inostranstvu. On se nude da im novac iznesu u strane banke, uz malu proviziju, a potom će strana služba da ga pokupi sa njihovih računa, i prebaci u svoje fondove. Njima nema ko onda da pruži zaštitu. Tako bi Vučić ostao bez novca svojih saradnika, koji, kako on planira, treba da finansiraju njegovu vladavinu. Na spisku žrtava je i većina članova Vučićeve familije. Hobotnica iz BIA opisuje Vučićevog brata Andreja kao teškog narkomana i homoskesulaca, kome treba uzeti sav novac koji je opljačkao.Ova akcija BIA bi se mogla smatrati i patriotskom, da je reč o novcu koji bi bio vraćen Srbiji, a ne da ode u fondove američke tajne službe.

Treba napomenuti da su i neki regionalni centri i Centri BIA u većim gradovima Srbije, prerasli u prave gangsterske organizacije.

Ko je načelnica logistike Rada Selaković?

Načelnica logistike u Bezbednosno-informativnoj agenciji Rada Selakovć, uticajnija je u Agenciji od direktora Aleksandra Đorđevića, jer se on tome ne protivi.

Da podsetimo čitaoce, već smo pisali da je gospođi Selaković kupljen novi automobil marke ''Tojota'', za 70 hiljade evra, a dodeljen joj je i službeni vozač, pa se po ceo dan vozika, umesto da je u Požarevcu. Pre dolaska u Agenciju, gospođa Selaković je bez bezbednosne provere zaposlena u Bezbednosno-informativnoj agenciji.

Gospođa Selaković troši koliko hoće, a namerava da se preseli da živi u Sjedinjenim Američkim Državama, gde Selakovići imaju imovinu. Njena kćerka je otputovala u SAD, da se privikava. Kojim podacima gospođa Selaković kupuje američku useljeničku vizu?

Da li je moguće da načelnica u Agenciji i dalje rukovodi, iako javno najavljuje svoje iseljenje iz ove zemlje? Izgleda da je sve moguće, pa i to.

Šizofrenog Vučića ne zanima što je na čelu Uprave za bezbednosnu zaštitu Ivan Todorov, čovek koji je obdaren fizičkom inteligencijom, zadužen kod bivših načelnika obaveštajnih službi susednih država za milion evra, što Zvonko Veselinović kosovski biznismen, drži na mestu načelnika Prve uprave (za suprotstavljanje terorizmu i međunarodnom kriminalu) Bojana Dimića, čiju kriminalnu i zločinačku aktivnost smo opisali u tekstu ''Agencija za stečaj i prevare'', koji bi, u svakoj, iole pravnoj državi, odmah bio uhapšen, izveden pred sud i oduzeta mu opljačkana imovina. Ustvari, on ne sme da se javi, jer mu finansijeri priprete. Pomenu mu i oca i majku, i brata.

Zis je prodao informaciju da je Andrej Vučić narkoman i pravi homoseksualac, sa usnimljenim njegovim seksualnim odnosima. Ali, Andrej saginje glavu i ćuti. Vučići su zečjeg srca. Aleksandar je nabusit samo pred kamerama.

Članovi mafije iz BIA se međusobno ne podnose. Ivan Todorov ne može da smisli Bojana Dimića, Radmila Selaković prezire Todorova i Snežanu Radanović, Jovo Dobrijević sve njih ponaosob...

Može li skupštinski odbor za bezbednost smoći snage da se u Bezbednosno informativnu agenciju uvedu privremene mere, da se na njeno čelo postavi direktor koji nije peder, koji ima dostojanstva i morala, koji će posmenjivati sve te fukare koje se na načelničkim mestima, bez imalo stručnosti, profesionalne osposobljenosti, šepure, bave se ličnim poslovima i sticanjem para, a rasprodajom državnih tajnih i podataka koje služba prikupi.

Da pomenemo da Uprava na čijem je čelu Zoran Stanić Zis raspolaže najsavremenijom opremom za prisluškivanje i tehnikom za nadzor nad komunikacijama, da izvan sedišta na Banjici uprava raspolaže mini prislušnim sredstvima, koje mogu nekontrolisano da prate razgovor i do 1.000 lica, da se to sve zloupotrebljava, rasprodaje.

Vučić vlada preko te-ve stanica i medija, a sili se tako što podatke koje mu serviraju ZIS i njegova kompanija, koristi u kompromitovanju svojih političkih protivnika. ZIS je organizovao posebnu ekipu operativaca koji prate diplomate i međunarodne predstavnike, i sve to dostavlja Vučiću, koji pokušava da stranim ambasadorima, u razgovoru, stavi do znanja da zna sve o njima! Kakva ludak!

Mafija u BIA je posvađana, mada je na okupu drže njihovi lični interesi, i sposobnost da odustanu od međusobnog sukoba, ali je i taj dan sve bliži. Pozivamo naše insajdere da povećaju budnost, da nas obaveštavaju uz oprez. Verujemo u njihovu osposobljenost.

Da zaključimo: U BIA je zavladalo zlo. Srećom, ima tri jake struje koje se drže, koje uspevaju da održe koliko toliko funkcionalnost ove tajne službe.

I da mafiji iz Agencije odgovorimo ko su ti službenici koji dostavljaju podatke istraživaču Magazina Tabloid. Kada je pukovnik u Sarajevu pitao zapovednika za Sarajevo ko je taj Valter, on je rukom pokazao na grad Sarajevo. Svi su oni Valter, odgovorio je, misleći na svakog građanina ovog grada.Dakle, odgovor na njihovu istragu o Valteru u Agenciji, na pitanje ko je taj čovek, treba rukom pokazati na zgradu na Banjici. Svi zaposleni su Valter!

Povodom serijala o kriminalu u BIA, dobili smo i pismo, u kojem potpisnik opisuje zločine koje vrše lekari u Specijalnoj psihijatrijskoj bolnici "Sveti vrači" u Novom Kneževcu.

Potpisnik izveštaja se nada da je tačna tvrdnja iz naših tekstova da u Agenciji ima još časnih ljudi, i on ih poziva da istraže zločin, pod zaštitom BIA, koji se sprovodi nad pacijentima ove zdravstvene ustanove. Informaciju objavljujemo u celosti, nadležnost za ovaj slučaj pripada Regionalnom centru BIA u Novom Sadu.

''...Neko vreme čitam vaše članke na internetu, posebno o BIA. Eto, ja ću vam opisati jednu ljudsku golgotu koja se godinama odvija u Specijalnoj psihijatrijskoj bolnici „Sveti Vračevi" Novi Kneževac, pod direktnom upravom direktorice ove bolnice Jovanke Petrović. Naime, u ovoj bolnici se godinama unazad , u kontinuitetu, a i sada trenutno obavljaju tzv. „probe lekova" na psihijatrijskim pacijentima. „Probe lekova" je u stvari lepši način da se nazovu eksperimenti na živim ljudima, koji se po svojoj brutalnosti ne razlikuju od onih koje je vršio Jozef Mengele, samo što se ovi koji se izvode u Novom Kneževcu debelo plaćaju preko deviznih računa u našim bankama (radi se o hiljadama evra), a uz to se izbegava i plaćanje poreza.

Ko to plaća?

Strane farmaceutske kompanije ili njihovi „podizvođači" na primer: Otsuka, Quintiles, Sunovion, Lundbeck, Forum, Covance CLS CA, Janssen&Cilag itd. Znamo svi da su predstavnici svih stranih kompanija u zemlji pripadnici stranih obaveštajnih struktura.

Ko su „izvođači radova" tj. egzekutori-strani plaćenici ?

Dve glavne osobe zadužene za ovu lekarsku sramotu u ovoj bolnici su dr Jovanka Petrović psihijatar-višegodišnji direktor bolnice (tzv. „glavni rejter" u ovim probama), kao i njena poslovna sekretarica Sanja.

Neposredni egzekutori na odeljenjima su: dr Boban Vasić psihijatar, dr Suzana Stijović psihijatar, dr Vesna Rafajlović psihijatar, dr Predrag Veličković neuropsihijatar, dr Zora Stevanov neuropsihijatar, dr Marica Radovanov neuropsihijatar, dr Ljiljana Nikolić psihijatar, dr Emil Tomas psihijatar, dr Jovan Milovanović psihijatar, dr Nebojša Baba psihijatar, pa čak i dr Ivana Mihaljev neurolog, dakle velika većina zaposlenih lekara i neke medicinske sestre.

Kako se probe izvode?

Na jedan bezočan, nehuman i neljudski način. Pacijentima se poturaju na potpis oba primerka ugovora koji žrtva potpisuje sa lekarom koji ga leči, ali mu se odmah oba i uzmu, tako da kod sebe nema niti jedan primerak.

U tom ugovoru se između ostalog žrtva odriče bilo kakve novčane naknade za učestvovanje u probi leka. Probe se rade u etapama, posle svake etape je isplata preko deviznih računa u našim (a verovatno i stranim bankama). Pacijentu se daju kapsule čiji sadržaj nije nikome poznat. Neki se pogoršaju odmah, a neki po završetku probe, jer im se nepoznatim dozama nepoznate supstance unište bubrezi i jetra.

U svakoj od ovih kapsula, kada se otvori ima još jedna manja, a sa njom i nepoznata praškasta supstanca. Mnogi od pacijenata i ne znaju da su predmet eksperimenta, jer im priroda bolesti onemogućava da to shvate, dementni pacijenti se i ne pitaju, a mlađim pacijentima koji insistiraju kaže se da je to novi lek koji će ih izlečiti.

Najstrašnije je to što, ako se pacijent razboli u toku probe, pacijent ne sme da dobije nikakve druge lekove osim supstance kojom se eksperimentiše, jer „protokol to nalaže", pa se često desi da pacijent umre zbog banalnih infekcija kao što je upala grla, koje se komplikuju upalom pluća, visokom temperaturom itd. Dešava se da pacijenta danima boli zub ili napr. glava, ali mu se iz istih razloga ne daje lek protiv bolova.

Dakle ljudska patnja pacijenata u kandžama psihički bolesnih i novcem opsednutih lekara-psihijatara, bez mogućnosti da se od tog iživljavanja i bestijanja zaštite. Novac dobija svaki lekar pojedinačno u evrima na devizni račun (lični) i pojedine medicinske sestre (uglavnom glavne sestre, koje ujedno i daju te probne lekove pacijentima izvan podele redovnih lekova). Dakle, kupuju se automobili, stanovi, ide se na kongrese i turistička putovanja, dok pacijent na kome njegov lekar (kome isti taj pacijent neizmerno veruje), ostaje željan čokolade i skuplja opuške od cigareta. Ne mogu da verujem da jedan lekar zbog novca može da postane takva svinja, koja se iživljava nad bolesnim čovekom sa kojim se sudbina dovoljno poigrala što mu je uzela razum i što ga je dovela u ruke psihijatara-psihopata da ga tobože leče. Golgota je preblaga reč.

Najviše novca od ovih eksperimenata zarađuje direktorica dr Jovanka Petrović psihijatar, koja je „glavni rejter" i plaćena je mesečno u hiljadama evra. Najsmešnije je to što niko od tih „naučnika" ne zna engleski, pa su predstavnici kompanija koje ove eksperimente plaćaju svakodnevno i po celi dan prisutni u sali za kolegijum uprave bolnice sa svojim laptopovima (automobili visoke klase BG tablica), preko puta kancelarije direktorice. Njihov cilj je da rezultate onlajn unose sa pisanih dokumenata u baze podataka u inostranstvu, ali i da ih pri tome „prilagode" potrebama kompanija, tako da su rezultati praktično neistiniti tj. flasifikovani.

Cilj ovog nameštanja rezultata je da se zaobiđu stroga i daleko skuplja i kontrolisanija ispitivanja lekova u zemljama zapadne Evrope. Nas kupuju za mnogo manje pare, a svi prohtevi im se usput ispunjavaju.

Skandalozno je i to što se u tim probama obavezno vrši i genetsko ispitivanje pacijenata, tako što se biološki materijal (krv, mokraća) kurirskom službom i avionima iznosi iz zemlje. Na osnovu poznavanja genetske strukture jedne populacije, može se napraviti hemijsko ili biološko oružje na koje će populacija Srbije biti posebno osetljiva. Dakle špijunaža!!! Iz Nemačke je zabranjeno da se iznosi bilo kakav biološki materijal, šta mislite zbog čega?

Zašto ova organizovana kriminalna grupa nije do sada pohapšena iako se zna šta se ovde radi?

1. Ministarstvo zdravlja i Agencija za lekove i medicinska sredstva ne reaguju. Brojne su anonimne prijave zaposlenih koji ne mogu kao medicinski radnici i kao ljudi da gledaju više ovu ljudsku patnju, da bi se neko na drugoj strani bogatio i bestijao.

2. Rođeni brat direktorice Jovanke Petrović, visoki je funkcioner BIA. Svojevremeno je direktorica častila jer je bata postao zamenik (ili pomoćnik) direktora BIA, posle „demokratskih promena". U njenom kabinetu posvuda su grbovi, zastavice, notesi i drugi predmeti sa oznakom BIA. Otac direktorice je navodno bio pripadnik vojne službe bezbednosti (neprovereno). Dakle seka radi za CIA i zgrće lovu (ima kuću na Dedinju, navodno porodičnu), a bata radi za BIA i zaustavlja sve prijave koje se podnesu, za privatne svrhe prisluškuje telefone neposlušnih i postavlja kamere i mikrofone po bolnici.

3. Nadležni republički zdravstveni inspektor Branka Bulatović iz Zrenjanina, sve prijave protiv direktorice u originalu predaje direktorici pre nego što izvrši inspekcijski nadzor (ukoliko ga uopšte izvrši) i usput je poduči kako da se zaštiti. Poslednji inspekcijski nadzor izvršila je 11.08.2016. oko 21:30h kada se po povratku iz kafane prošetala bolnicom u pratnji direktorice Jovanke Petrović, dr Suzane Stijović, dr Bobana Vasića i pravnika Ljube Arnovljeva (kome je advokatska komora zabranila da se bavi advokaturom, ali zato veoma uspešno falsifikuje dokumente i namešta tendere oko renoviranja bolnice-tenderska dokumentacija nije nigde objavljena na sajtu ministarstva zdravlja, kao što to rade ostale bolnice) Dakle zdravstveni inspektor je direktni saučesnik. Ukoliko prijave stignu do ministarstva zdravlja, tamo i ostaju.

4. O stanju u psihijatrijskoj bolnici upoznat je pre manje od mesec dana kabinet premijera Vučića, koji nije preduzeo ništa osim što je prosledio prijave službenicima ministarstva zdravlja: (Zoran Panajotović, Ružica Bojanić i Nada Milić). Opet su prijave iz ministarstva zdravlja na volšeban način dospele u ruke direktorice, koja u svojoj paranoji nagađa ko ih je poslao i zastrašuje zaposlene otkazom zbog „odavanja poslovne tajne" (dakle nije krivično delo utaje poreza, špijunaže i nehumanog postupanja sa pacijentima, već se to danas u Srbiji zove „službena tajna").

Eto gospodo, ja sam vama ukratko (najkraće moguće) opisao čime se taj po vama kriminalni deo BIA-e , pored ostalog bavi. Isto to radi i prof. Slavica Đukić Dejanović u bolnici „Laza lazarević" u Beogradu. Eto vam prilike da i vama i meni dokažete da zaista postoji onaj dobri-profesionalni deo BIA-e.

Imajući na umu kako se vrši prijem u tu službu u poslednjih 20 godina, ne bih da o tome donosim sud. Dakle sumnja je opravdana, dovoljno je samo praćenje telefonskih u elektronskih komunikacija i sve će biti jasno kao dan. Mislim da je to odavno jasno, ali niko ne dira strane farmaceutske kompanije, jer su u direktnoj vezi sa stranim ambasadama, kojima mi trenutno vršimo francusku ljubav.

Dakle plan je jasan: jedni će Srbi da emigriraju sami, druge ćemo da oteramo, ostale ćemo da likvidiramo. Imam utisak da Srbija nikada nije bila u većoj opasnosti da nestane sa geografske karte. Nek' nam je Bog u pomoći".

Nastaviće se

A 1. Podsećanje

Bojan Dimić je preko pozicije u BIA, koja se koristi za praćenje aktivnosti džihadista u BiH, obavestio grupu blisku Aliji Delimustafiću o podacima vezanim za identitet, mesto stanovanja i poziciju na kojoj se nalazi jedan radnik Agencije koji je bio angazovan tokom hapšenja i saslusavanja Delimustafića u Beogradu.

To je učino zato što tog radnika BIA (koji je sada visoki starešina BIA) smatra za direktnog konkurenta za mesto direktora BIA, na koje obojica pretenduju!

Nakon pisanja Magazina Tabloida o smenjenim rukovodiocima Bobiću i Miciću, sprovedene su diskretne interne istrage, tokom kojih je utvrđeno da je Bobić pokrao značajne sume novca iz prodajnih objekata na aerodromu Nikola Tesla, i to tako što je uzeo velike količine skupih alkoholnih pića (najčešće viskija) a sve je to knjiženo kao Koka-kola, koja je popijena u svrhe reprezentacije. Tada su Bobića pokrili ZIS i Radmila Selaković, i insistirali su kod direktora da se slučaj zataška, Tako je i bilo.

Bobić je sa poslanikom Valdimirom Đukanovićem organizovao upad u prostorije Lutrije Srbije i nameštanje prislušnih sredstva, a mimo odobrenja nadležnog suda. Međutim, tehnički deo posla. opremu i ljudstvo za protivpravno ozvučivanje i tajni pretres obezbedio je Zis. Kada je stvar provaljena, Zis je otvoreno pretio uključenim radnicima teranjem sa posla, ako ikome budu ista rekli o njegovoj ulozi u ovoj kriminalnoj radnji.

Bojan Dimić i Todorov su po nalogu sa zapada. osmislili i organizovali odlazak grupe plaćenika na ratište u Ukrajini, sa osnovnim zadatkom da se identifikuju svi Srbi koji su kao dorbovoljci otišli da pomognu Rusima. Kada su identifikovani dobrovoljci na strani Rusa, organizovali su grupe koje su po Srbiji maltretirale članove porodica tih ljudi.

Tokom napada na A Vučića u Srebrenici, jedan od pripadnika obezbeđenja, radnik BIA izguibio je telefon. Telefon je pronađen i prosleđen suzbi BiH, koja je izvukla imena i telefone i druge podatke od velikog broja radnika i funkcionera BIA. Slučaj je zataškan, jer je bilo nemoguće sanirati posledice.

Bobić je bio važan za Radmilu Selaković i za Zisa, jer je u to vreme Bobić imao direktan kontakt sa A. Vučićem, i preko njega je Zis izveštavao premijera o svim merama i radnjama koje se primenjuju u BIA (kao vid kontrole direktora) a povratno je, od njega i njegove klike dobijao direktne zadatke koga treba tehnički pokriti, mimo odobrenja nadležnih sudova, pa čak i mimo znanja direktora BIA.

Radmila Selaković je, pored ostalih subverzivnih zadataka koje obavlja, imala zadatak i da cinkari rukovodstvo BIA.

Kada je nakon pisanja Magazina Tabloid Bobić skrajnut, Zis je dobio prostor da tajne poslove direktno ugovara sa Vučićem i njegovim najbližim ljudima. Zato su njih dvoje u početku zdušno branili Bobića, ali kada su shvatili kakav su prostor dobili Bobićevim sklanjanjem iz priče, zakulisnim igrama su ga dotukli.

Zbog pokazanih rezultata Zis je bio jedan od kandidata za mesto zamenika direktora BIA!

A 2. Čija je ona sestra

Dr Jovanka Petrović, direktorka Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti "Sveti Vračevi" u Novom Kneževcu rođena je 5. maja 1964. godine u Beogradu.

Osnovne medicinske studije završila je na Univerzitetu u Beogradu, kao i specijalizaciju iz oblasti psihijatrije. 2007. godine završila REBT - Albert Ellis Institut u Beogradu iz oblasti kognitivno bihejvior psihoterapije. Postdiplomske studije je završila iz oblasti neuronauka (neuropsihijatrije) i stekla akademsko zvanje magistar nauka.

U Specijalnoj bolnici za psihijatrijske bolesti "Sveti Vračevi" u Novom Kneževcu radila je na mestu pomoćnika direktora za organizacione poslove, konsalting i realizaciju razvojnih programa u zajednici i kao načelnica Dnevne bolnice. Danas je direktorka Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti "Sveti Vračevi".

Dr Jovanka Petrović je i akreditovani sudski veštak u oblasti psihijatrije. Članica je Demokratske stranke od 2001. godine.

Potpredsednica je Opštinskog odbora DS Novi Kneževac i članica Pokrajinskog odbora Demokratske stranke. Članica je Nacionalne komisije za mentalno zdravlje. Članica je Upravnog odbora Medicinskog fakulteta u Novom Sadu. Na parlamentarnim izborima, 6. maja 2012. godine, izabrana je za narodnu poslanicu. 27. marta 2013. godine podnela je ostavku na poslaničku funkciju. Govori engleski i francuski jezik.

Nagradno pitanje za čitaoce: čija je ona sestra? Ime njenog brata pominje se u ovom tekstu. (Vozio je auto Radmile Selaković, kojim je teško povredio radnicu ministarstva spoljnih poslova). Nagradićemo pet čitalaca pretplatom, ako nam pošalju tačan odgovor.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane