Natrag

Dup(l)erica

Idu pisma bez poštara i u prave stižu ruke

Polovinom 2011. godine Miki Rakić je odlučio da me iz Novog Sada preseli za Beograd. Tačnije da iz DS-a pređem u SNS! Sve je bilo svečano, kao kod masona. Alek je sazvao konferenciju za štampu. "...Naš prijatelji Miki odlučio je da kod mene dođe Đorđe Višekruna...''.

Neko vreme sam bio Vučićeva druga polovina. Vodio me je po stanovima, tu negde oko Slavije i u Jajince. Popijemo belo mađarsko vino, a ono se pije u njegovom okruženju obavezno, bez obzira da li si gej ili nisi. Alek je nasilan, tuče kad j..... ''Takva mi je priroda'', kaže Alek, i dodaje da je i Kseniju tuko na mrtvo, a to je radio i Tamari Đukanović, koja je od batinama pobacila dete.

Sada se dopisujem sa Alekom. Mnogo laže, obećava. Ali, kada mi je majka bila bolesna on piše SMS - Javiće ti se ministar zdravlja Lončar, reci da ti smeti majku u bolnicu. I bi tako.

Alek je okružen sumnjivim tipovima. Nekim Mićanom. A, taj Mićan, iz Trbušnice (kod Loznice)...on mu vodi propagandu.

Pita mene jedan zvaničnik iz BIA, kako to da ti tako lako komuniciraš sa premijerom? Da li ga ucenjuješ nečim? Ma jok, kakva ucena, a znam da on zna ko je premijer, samo hoće da se i zvanično zavede u knjige, da nekada neko kaže da je BIA radila posao.

Napisao sam memoare, nosio sam kod Šešelja da ih objavi, da vidim kako vojvoda reaguje na Aleka. Garant su i dalje u šemi, kao što su i ranije bili. Danas sa Alekom samo komuniciram SMS porukama, i one stižu i u prave ruke.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane