Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tragom vesti

Hakeri razbili Sorosa

Slavko Protić-Drinski

Sve što se sumnjalo u Džordža (Đerđa) Soroša, mumiju i besmrtnog nacističkog saradnika, živu Atilinu reinkarnaciju koja više ni u Mađarskoj ne može da se nađe, izašlo je na videlo; hakeri su ga konačno razbili i hiljade njegovih tajnih dokumenata su izašli na videlo. Prema ovim dokumentima se vidi da je sa 33 miliona dolara finansirao strasne rasne nemire u Fergusonu, produžene za podržavanje Crni životi mare, a sve za rušenje Amerike iznutra.

Takođe je finansirao štampanje i rasturanje priručnika za izbeglice (i teroriste među njima!) kako da ilegalno uđu u Evropu. To takođe objašnjava kako su muškarci bez porodica bili puni para. Sve ovo je izazvalo veliku reakciju u Americi gde su ga nazvali "bogatašem koji gradi haos", "državnim neprijateljem broj 1" i "najvećim zlom na planeti".

Njegove ga reči optužuju

Soroš je u intervjuu za CNN rekao da je on lično odgovoran za formiranje fonda za zbacivanje Janukoviča u Ukrajini i formiranje hunte. Takođe je rekao da je od Evropske Unije zahtevao da svake godine u Evropu primi milion izbeglica. Ovo su neke od njegovih javnih izjava: "...To je vrsta zaraze kad misliš da si Bog koji je sve stvorio, ali otkako sam na taj način počeo da živim osećam se u tome vrlo dobro."

"Priznajem da sam na sebe gledao kao vrlo važnog. Zamišljao sam sebe kao Boga ili ekonomskog reformatora."

"Od detinjstva sam imao vrlo jaku mesijansku fantaziju koju sam kontrolisao da ne bi završio u ludnici, ali kada sam uspostavio svoje mesto u svetu našao sam zadovoljstvo u istim fantazijama." Najstrašnija njegova izjava, koja ledi krv u žilama, je da je kao nacistički saradnik pomagao da se konfiskuje imovina Jevreja osuđenih na smrt - i da pri tome uopšte nije osećao krivicu.

Dug je spisak

Soroš je od svojih učitelja nasledio teoriju da imperije imaju prava da osvajaju primitivne narode kako bi uspostavljale mir. Iz ovoga je jasno ko je utvrdio sadašnje američke politike u svetu. Radi se o čoveku, ako je on čovek, koji osniva i pomaže pokrete kao što su legalizovanje teških droga, bezuslovni abortusi, eutanazija i ukidanje smrtne kazne. Hoće da ubija bolesnike na samrti i nerođenu decu u svakom mesecu trudnoće, a da spasava živote teških ubica.

Sve legalizovane sablazni se zasnivaju na: "...To je oduvek bilo. Zašto da ga ne legalizujemo?" Silovanje i svaka druga vrsta zla su oduvek postojali. Hoćemo li i to da legalizujemo? Čini mi se da smo to već uradili.

Nikola Sarkozi, jedan od Soroševih đavo-apostola, sada drži predavanja kako bela rasa apsolutno mora da se hibridno meša sa drugima, što podrazumeva da i drugi moraju. Dakle to više ne sme da bude slobodna volja i slobodna ljubav mešovitih parova nego obaveza, nekakva fabrika seksa na traci.

Politika sadašnjih "spasilaca sveta" je da se bela rasa porobi i ostane u ropstvu dugo vremena kako bi platila za crnačko ropstvo u Americi. Kao da nikada Evropljani nisu bili u dugom feudalnom ropstvu? Kako su naši preci robovi mogli da imaju svoje robove crnce? Sve se čini da se čak i Poljak iz nekakvog zabačenog sela oseća kriminalcem zato što mu je koza bela. Ako se ovako nastavi i so i šećer, budući beli, će biti zabranjeni i žutima i crnima i belima, pa ćemo soliti i šećeriti sa crnim biberom mržnje. Rat u ime mira! Mržnja u ime ljubavi!

Đavolove tikve

Soroš je ulagao pare u sve, pa i u lažiranje izbora svuda u svetu, uključujući Srbiju. Potrošio je nekoliko miliona i za skidanje Miloševića, a sve po sistemu: Skini jednog klipana sa vlasti, pa postavi one koji su od njega deset puta gori. Pare koje su prolivanjem krvi stečene mogu samo na prolivanje krvi da se potroše.

Ostavimo sada Soroša. On je ionako prezaposlen neprijateljima koje je u Americi i svetu stekao. Samo jedna poslovica za one male, uključujući i nesrećnog Vučića, koji vole da ližu noge moćnika: "...Ko sa đavolom tikve sadi, tikve će mu se o glavu razbijati."

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane