Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Zadnja

Dođe vreme da i Neli krene

Piše: Nela Kuburović, ministarka pravde u odrastanju

Moj izbor je bio za neke iznenađenje, a za one koji poznaju premijera Vučića i nije. Mlada sam i uskoro ću i da odrastem.

Ali, raja nije zadovoljna. Iz Sarajeva sam, kontam da je raja uvijek, ba, nezadovoljna kada mlada žena postane važna drugarica. A ja sam se, ba, dokazala u Prvom opštinskom sudu u Beogradu. Na mnogim sam stolovima ležala. Predsednik suda Vojkan me je probao u svim pozama.

"....Ovaj nas sve ponižava, dovodeći na čelo jednog od najvažnijih ministarstava lica bez ikakvog relevantnog radnog i životnog iskustva i obavezno bez porodice. Prvo onog nadobudnog lizača Antićevog čmara, a sada ovu starletanku...Vlada nam je puna pedera, slina i starleta. Čime je ovo Srbija zaslužila? A struka ćuti ni da bekne. Gde su uvažene sudije, tužioci, profesori prava. Ćute, uplašeni za svoje guzice. Srbijo, gde li ćeš završiti? Vlada je puna pedera, slina, starleta, bivših i budućih robijaša, stručnih saradnika zemunskog klana, tu je i lezbejka, ludak, direktorka ludnice..... Samo nedostaju pedofil i masovni ubica, pa da ekipa bude kompletna....", napisao je Građanin Milivojević na jednom srpskom portalu.

Eh ta raja, glave će doći premijeru Vučiću.

"...Ko je imao prilike da je sluša kad je pregovarala sa advokatima taj zna da ona nema tri čiste što se tiče pravne nauke, a pogotovo prakse - što je glavni nedostatak i prethodnog ministra koji nema ni dan staža u sudu, vrv. nije ušao ni kao stranka a dopustio je sebi da kao reformiše pravosuđe. Zato smo mi sprdnja od države - shvatiće ljudi šta znači ovaj raspali sistem vrednosti kad ih sutra operiše hirurg koji je jednako tako kupio ispite ili ga stranka progurala da dobije posao pa i specijalizaciju, ili kad im pilot u avionu bude sin nekog moćnika jer mali voli avione još od obdaništa, pa mu tajko kupi diplomu...Uostalom, kad iskusne sudije trpe onu Boljevićku na mestu predsednika Udruženja sudija - onda je jasno o kakvom raspadu sistema se ovde radi, nema leka i neka im i ovakva ministarka pravde, a nama građanima ostaje da se sami borimo za svoja prava kako znamo i umemo...", javno je izjavio jedan advokat, povodom mog izbora!

Eh ta raja, bolan, nikako da dođe sebi, da se sastavi. A, premijer će, samnom zajedno, sa crnom zemljom da ih sastavi

Prvog radnog dana na mestu ministra pravde sastala sam se sa Tonijem Verhijenom, predstavnikom Svetske banke u Srbiji! Kaže mi premijer, čim ga vidiš, uvati ga ispod stola za onu stvar. Daj mu, mamu mu jebem, neka vidi šta je bosanska pička. Tako sam Johanesu Hanu nabacio onu ludaču Jadranku Joksimovićku, ministarku bez portfelja. Čim ga vidi ona se ljubi sa njim, i vata za đoku. Komesar Han stalno pita, gde ti je ona sisata, jebote, kad me uzjaši, duša mi ode u nos, kaže Švaba. Tako i ti 'vataj odmah ovog iz Svetske banke. A ako je moje sorte, kaže premijer, poslaću mu Acu iz VIšeg suda u Beogradu, neka ga izdrnda. Kontam i on je onda peder. Proverila sam. Pustiću neka premijer to odradi.

A koliko sam mlada i prepametna, govori i moja izjava koju sam istom dala istog dana da će se Ministarstvo pravde truditi da Ustav Srbije bude izmenjen do kraja 2017. godine, a da pre toga mora biti promenjen i način izbora nosilaca pravosudnih funkcija.

"...Šta će biti prvo: kredit Svetske banke za još jednu 'reformu' pravosuđa, ili brisanje Kosova i Metohije iz Ustava?'' - pita se na blogu jedan, kobajagi, značajan pisac. Kao da je njegovo da o tome brine. O tome brine, kao i za sve nas, premijer Vučić. Ej, bolan, kako bi njega podojila slatko, ali baš šteta, njega to ne zanima.

Kada sam postavljena za ministricu, zove me jedna jaranica iz Sarajeva, zajedno smo došle iz Sarajeva, baš smo dobre jaranice i kaže mi - jadna bona što manje govori. Znaš da smo fakultete završili i visoko se popele zato što smo često klečale i usta su nam bila uvek puna sperme. Ćutanje je zlato, kaže ona, kontam da je htela da mi kaže da su gadna vremena, da možeš nešto reći što ne treba, a premijer se često ljuti na nas, pominje nam i oca i majku, kao, mora bolje da se radi, nema više trte-mrte, sada samo trte, kaže on, mada me čudi što nam pominje mater, kada ga ona stvar ne zanima, već voli šupak. Joj, jadna bona, ja kontam u sebi, što ga ne zovemo, šupak efendija!

Sve je čupavo. Pokušavam da promenim u kabinetu saradnike. Dovela bi nekog mladog merakliju, mišićavog da me zgrabi, tu na stolici, da se i ja osetim ženom, onako, na bosanski način da me dovati. Dosta sam se ja, jadna bona, napušila tim čičama, koji čim te vide, odmah moraš pušiti. Valjda ću, kontam, moći sebi priuštiti da dovedem jednog svog kolegu sa fakulteta. Joj što sam ga voljela, ali šta, nije imo ni za kafu. Nije imo' gde da me izvede, a meni se nije u parku teralo. Sad ću ga, kažem ja sebi, dovest', pa ne bila ja Nela. Ćeraću se s njim po celi dan, jer, kaže mi jaranica, može da se desi da završim u Požarevcu.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane