Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Državnik

Milovan Brkić

U subotu 10. septembra evropski komesar za proširenje, austrijanac Johanes Han posetio je Beograd. Da provede vikend, da dobije apanažu, da se zagrli sa Jadrankom Joksimović...

Ova vikend poseta ne bi zaslužila nikakvu pažnju, da ova bečka ništarija nije izgovorila rečenicu zbog koje su mu natrpali džepove Vučićevi seizi. Han je rekao da je ''sreća da Vučić nije samo političar, nego i državnik"! Njegovu izjavu, poput papagaja, ponavljali su mediji Vučićeve Velike propagande naredna tri dana.

Poseta državnog sekretara za Evropu u Ministarstvu spoljnih poslova Nemačke Mihaela Rota, koji je došao u Beograd drugim povodom, označena je kao istorijska. Ovaj istaknuti gey je izjavio da "kada Srbija uđe u EU, sa Kosovom mora biti sve jasno''. Ali topla braća su ga toplo dočekala u Beogradu, kao istorijsku ličnost koja podržava put Srbije u Uniju! Odvratno je bilo gledati veličanje njegove posete i zaljubljeni pogled Vučića prema sabratu. A gospodin Rot je došao u Beograd da srpska policija sprovede hapšenje narkodilera pod kontrolom vlasti, koje je odugovlačila mesecima. On, inače, o Srbiji priča kao o zemlji čuda!

U petak, 15 septembra, Vučić je u pratnji svite ministara otputovao u Francusku, na poslovni formu, plativši debelo učešće na njemu. Poveo je i ministre odbrane i policije!

U večernjem dnevniku za Pink je izveštavala Gordana Uzelac javljajući: "...Premijeru Vučiću je priređen u Parizu veličanstven doček....". Slika je pokazala da je Vučića dočekao neki sekretar iz sporednog ministarstva, i to u dvorištu zgrade Doma invalida, u blizini pariskog nacionalnog groblja. Himnu je svirao orkestar za svečane sahrane, nije bilo počasnog voda, a novinarka je to opisivala kao nacionalni događaj za Srbiju, jer ''takav doček niko iz Srbije nije imao u novijoj istoriji''.

U naredna tri dana Vučić je po 15. minuta govorio u dnevnicima nacionalnih televizija, opisujući svoju posetu kao mitsku, koja će sve naše probleme rešiti! Zamolio sam dopisnika iz Pariza da tih dana kupi sve francuske dnevne novine, da javi kako je opisana Vučićeva poseta.

Izveštaj je bio kratak. Vučićeva ''veličanstvena poseta'' nije zabeležena u francuskim dnevnim listovima ni televizijama. Da bi nas uverio, dostavio nam je internet adrese svih pariskih novina i te-ve stanica. Zaista, nijednom rečju nije zabeleženo da je Vučić sa kamarilom bio u Francuskoj!

Iz Pariza je Vučić stigao da na prostoru od dve stranice napiše autorski tekst za dnevni Blic, povodom 20 godina od izlaženja prvog broja. Ovaj impresivni prodavac magle opet nam je obećao kule i gradove, ali tek za 20 godina!

Nema dana, a da Vučić, bez ikakvog povoda, ruži svoje podanike, ne birajući reči. Mi smo svi za njega neradnici, ološ, nemamo nikakvu preduzimljivosti...Recimo, kao njegov brat Andrej koji je za samo pet godina stekao nekoliko milijardi evra!

Stalno mi je pred očima slika Johanesa Hana, skota koji dolazi da provede vikend u Beogradu, da mu se natrpaju džepovi, da kao i svaki plaćenik izgovori rečenicu za koju zna da nije tačna, ali mu donosi pravo bogatstvo.

Zamišljam kako mu u Beču prilaze dvojica Srba, hvataju ga ispod ruke, a treći mu zariva nož u stomak, i raspara ga "od učkura do grla bijeloga". Han ih začuđeno pita, zar je on jedini komesar koji je na sirotoj Srbiji zgrnuo pare. On je uzeo najmanje. Srbin mu odgovara - počeli smo od Vas, pa idemo redom.

Ludilo Vučićevo je eskaliralo. Očigledno da niko iz Evrope ne želi da se sretne sa ovim opasnim ludakom. Ali, on ima svoju Veliku propagandu laži, koja, dok se on valja po podu kancelarije, izveštava kako su ga, kao Putina, dočekali u Kini, Nemačkoj, Vašingtonu.

Vučić je u svojim očima državnik! Prosečna starost novinara koji su napisali ovaj broj je 66 godina. Zar mi moramo da napravimo i taj iskorak, kao mladobosanci? Zar zaista nema mlađih od nas koji mogu da spasu Srbiju?

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane