Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Ima li gajtana za Svilenog

M. Grabež

Još od 2004. godine, samovoljom tadašnjeg direktora RTS-a, Aleksandra Tijanića, za glavnog urednika ovog "mrtvog doma", doveden je Nenad Šlj. Stefanović, poznatiji po nadimku "Svileni". Za dvanaest godina uredničke poslušnosti, dobio je priznanje od svih režima kojima je služio (dve vlade Vojislava Koštunice, dve Borisa Tadića i, evo, već druga vlada suludog Aleksandra Vučića).

Nezadovoljan ličnim tretmanom u "Večernjim Novostima", gde je radio do početka devedesetih godina, prešao je u nedeljnik "Vreme". Ubrzo je pobegao od mobilizacije u Ameriku, na prevaspitanje, i to na Institutu za novinarstvo u Minesoti, gde je "pročišćen" od recidiva komunističkog načina razmišljanja, ali ne i od psihologije podaništva, od koje je neizlečiv.

Već godinama o njemu kružu jedna dezinformacija, da je bio jedini jugoslovenski izveštač iz Istočnog Berlina 1989. godine u vreme pada Berlinskog zida! Kome je, ako ne njemu, najviše stalo do toga? Ipak je on stigao iz duboke provincije u Beograd...Naime, novinarstvom se počeo baviti 1980. kao dopisnik "Novosti" iz Titovog Užica.

Čim je došao u Beograd, dokopao se one jedine tadašnje partije u nadi da će biti deo vlasti. Ubrzo, dospeo je do dužnosti obavljao je dužnost sekretara Osnovne organizacije Saveza komunista u "Večernjim novostima". Tu su ga drugovi iz "suptilnih službi" prepoznali kao impresivan potencijal sa kojim mogu da upravljaju po potrebi i prilikama. Tako je počela jedna neviđena slugeranjska karijera...

Odatle, pa preko nedeljnika "Vreme", sve do ulaska u RTS 2004. godine pa do današnjih dana, traje njegova neprekinuta ljubav prema svim režimima i njihovim vođama. Nikome se nije zamerio! A, kada je primio nagradu "Jug Grizelj" za 2001. godinu, u obrazloženju je pisalo: "...Opus ovog autora spaja istraživanje, intervju, analizu...Bez euforije i površnih dramatizacija". Kako tada, tako i danas: "bez površnih dramatizacija".

Zato je program RTS već dvanaest godina takav kao da u Srbiji cveta hiljadu cvetova, dok zemlja tone u najdublje blato u kome je ikada bila. Svako "dobro jutro" na RTS-u pod njegovom komandom počinje sa Aleksandrom Vučićem. A, ovde je već odavno i Bog rekao "laku noć"!

"Svileni" Nenad Šlj. Stefanović, ima idealnog direktora slične, svilene psihologije, Dragana Buljoševića. Ljudi takvog materijala najlakše se uvuku u pozadinu svakog vođe

Danas N. Šlj. Stefanović, i ako je napunio 60 leta, svoje konkubine svakodnevno šalje na služebne puteve u inostranstvo. Troši na njih na stotinu hiljada evra mesečno. Sve to plaćaju oni kojima on reprizira serije koje su starije od polovine gledalaca, njihovim novcem veliča Vučića do nebesa. O našem trošku bi mogao da se kupi i za njega svilen gajtan. To bi bila veličanstvena predstava.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane