Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na nišanu

Kako Sjedinjene Države uz pomoć Vučića planiraju da ''smanje'' Srbiju za tri miliona ljudi

Zločinac pod zastavom Ujka Sema

Ovaj svet je pun ludaka koji su na čelu država. Kim Džong Un je među najluđim, opasniji je po građane Severne Koreje od kolere. Nemilice ubija ministre, generale, novinare, građane...Filipinski predsednik general Rodrigo Duarte pozvao je 5. juna građane da slobodno na ulici ubijaju narko dilere, i u smrt odveo, bez suđenja, više od 150 hiljada Filipinaca. Redžep Taip Erdogan, sledbenik Prorokov, kandidat za naslednika sultana Hamida I, koga je oborio paša general Kemal Ataturk, uhapsio je 150 generala, oko 3.000 sudija, više od 70 akademika, preko 3.000 profesora, učitelja, zatvorio je nekoliko stotina novinara i zabranio rad više od 150 medija...utamničio preko 10.000 Turaka, ne oborivši rekord Čedomira Jovanovića i Bebe Popovića, koji su za vreme zloglasne ''Sablje'' 2003. godine zatvorili više od 13.000 ''po državu opasnih sugrađana''.. Ludaka, na čelu države ima i u nekim afričkim državama (sve manje), ali takvog zlotvora, kakav je srpski premijer Aleksandar Vučić, koji radi na uništenju najmanje tri miliona građana, nema na kugli zemaljskoj.

Igor Milanović

Aprilski izbori u Srbiji bili su čista farsa. Ovo je zaključak iz Izveštaja posmatračke misije i Parlamentarne skupštine OEBS-a, koji je nadgledao izbore, a koji je u prošlom broju doneo i Magazin Tabloid.

Da su izbori bili lažirani, i da je šizofreni Vučić, sa svojom kamarilom iz SNS-a pokrao oko 830.000 glasova građana, znali su, iste večeri, i predstavnici velikih država. Rusija je izbore pratila iz ambasade Belorusije, tačno registrujući šta se događa u Republičkom zavodu za statistiku, na čijem je čelu ekonomista Miladin Kovačević, koji je i pomogao da se instaliraju uređaji.

Američka ambasada u Beogradu, iz centra u Krnjači, pratila je izbore, podržavajući Vučićevu mafiju iz sve snage, ali ga ograničavajući da ne postane toliko moćan, i izmakne kontroli. Naterali su ga da od pokradenih glasova nešto i vrati opoziciji, da može, ako zatreba, da ga pritežu, i usmeravaju.

A ako i posmatračka misija Eropske Unije raspolaže preciznim podacima o krađi glasova i nameštenim izborima u aprilu ove godine, njena misija u Beogradu, na čijem je čelu Majkl Devenport, nije se oglasila.

Da podsetimo čitaoce, gospodin Devenport je, od kada je šef misije Evropske unije u Beogradu, stupajući u vanbračnu zajednicu sa Markom Blagojevićem, direktorom Kancelarije za pomoć postradalim od katastrofalnih poplava u maju 2014. godine i direktorom Kancelarije za javna ulaganja, uspeo da zajedno sa Vučićem i svojim ljubavnikom, pokrade više od 270 miliona evra od te pomoći, koja je, u tranšama od po nekoliko desetina miliona, pristizala i iz fondova Evropske unije. On je 16. septembra ove godine izjavio da je "...Srbija najveći primalac pomoći iz fondova Evropske unije na Balkanu, a možda i svetu"! Pa gde su te pare, gospodine Devenport?!

Iako je Englez, a Ujedinjeno kraljevstvo je odlučilo da raskrsti sa Evropskom unijom, bivši britanski ambasador u Beogradu Devenport i dalje na sve načine pojavljivanjem u javnosti, podržava zločinački režim Aleksandra Vučića. Iz svojih, čmarnih nagona i lopovskih razloga.

Nakon što je posetio Moskvu i u društvu izaslanika predsednika Ruske federacije za Ruse van Rusije Aleksandrom Mihailovičem Babakovim sreo se i sa Vladimirom Putinom, američke diplomate su mu zapretile pokretanjem akcije smenjivanja, a povodom događaja u beogradskom naselju Savamala. Tim povodom ambasada je izvela pokaznu vežbu, od koje se šizofreni Vučić predstavio. Na ulicu su izvedene žute patke, kojima su Amerikanci oborili i brazilsku predsednicu Dilmu Rusef, a odlučnom akcijom zaštitnika građana Saše Jankovića raskrinkani su svi učesnici ove kriminale i protivzakonite akcije vlasti. Vučić je požurio da saopšti da je bilo kriminala prilikom noćnog rušenja u Savamali u aprilu ove godine, najavio je odgovornost gradonačelnika Siniše Malog, obećao njegovo hapšenje i smenu, zajedno sa Goranom Vesićem, načelnikom PU Beograda Veselinom Milićem i načelnikom Komunalne policije Nikolom Ristićem.

Šizofreni Vučić, koji je inače izolovan u Evropi, savio se do crne zemlje, i obećao američkoj administraciji iz Vašingtona da će do poslednje kapi krvi i dana života izvršavati sve njihove zadatke. I prionuo je na posao. Amerikanci su patke vratili u zabran, pišajući po građanima Srbije, kao poslednjim skotovima. Vučić može, a i ne mora da bude kriv, a oni o tome, a ne mi, odlučujemo!

Šta je sve od Vučića, prilikom Bajdenove posete zahtevano?

Prvo, Vučić je obećao da će, na sve načine, primerene okolnostima, raditi na ukidanju Republike Srpske, tako što će svađati vođe nacionalnih partija, stalno pretiti Dodiku ubistvom, uskraćivanjem ekonomskih veza, šireći paniku i strah među Srbima u Republici Srpskoj. Ipak, ispostavilo se da Vučić nije uspeo u toj nameri, jer je vlast u Banja Luci dobila podršku Rusije i Izraela, dovoljnu da sprovede referendum, koji, inače, nikom u Bosni i Hercegovini, osim Amerikancima ne smeta, jer oni žele da pokazuju moć da mogu sve zgaziti, i to samo pretnjom. Nije ni čudo što je Stejt Department poslao za ambasadora Kajla Skota, čija supruga je Hrvatica, iz ustaške porodice, i što ustaštvo postaje opet način života u ovoj republici, u kojoj su, inače, i izuzetno jake građanske inicijative.

Vučić je obećao i predano radi na tom poslu, da siromašna Srbija uzme kredit i izgradi put Niš-Priština-Tirana-Drač, kojim će američke trupe da dođu u Srbiju, i odatle napadnu Rusiju. Amerikanci ne žele da to urade o svom, već o trošku jednog od najsiromašniji naroda na planeti.

Ekonomske ubice iz Vašingtona špartaju svetom, ali su i Sjedinjene Države ophrvane sopstvenim problemima, počev od krize američkog identiteta, do ugroženih sloboda i prava građana, društvenog raslojavanja i bespuća.

Od Vučićeve kamarile Ujka Sem traži da dozvoli ispitivanje eksperimentalnih lekova američkim kompanijama, bez naknade, podsticanu upotrebu lekova u eksperimentu, koje će participirati državni zdravstveni fond. Zahteva se obavezan uzgoj genetski modifikovanih organizama. Inače, zemlje Evropske unije su odbile da ratifikuju Sporazum o slobodnoj ekonomskoj saradnji sa SAD-om, koji je ove zemlje dovodio u ponižavajući položaj, opasan i po njihov opstanak, što znači da genetskoj hrani nema mesta u zemljama Evropske unije.

Ali, eto, tu je Srbija.

Aleksandar Vučić je obećao Sjedinjenim Državama da će raditi na potpunoj devastaciji Vojske Srbije, da će izvršiti pandurizaciju države, a da vojsku prilagodi potrebama NATO alijanse, i njene oficire i vojnike koristi u napadu na Rusku Federaciju i njene saveznike.

Izaslanicima iz Vašingtona Vučić je obećao da će zgaziti uporište srpskog opstanka - odnosno selo, da će sa uništenim selom Srbija izgubiti preko 3 miliona stanovnika. Sve su to prokleti eksperimenti Džordža Soroša i drugih jevrejskih zločinaca iz Vašingtona, koji surovo uništavaju i američke građane, ekonomiju, slobode...Džordž Soroš, Jevrejin poreklom iz Mađarske, opisan je nedavno u izraelskim novinama kao zločinac koji pomaže Palestince da unište Izrael. Ako može sunarodnike da proda, zašto se gospodin Soroš ne poigra i sa Srbima, i zgazi ih

Aleksandar Vučić je obećao službenicima Stejt Departmenta, da će intenzivno raditi na ugrožavanju ruskih ekonomskih interesa i poslova u Srbiji. Ruski ambasador Aleksandar Čepurin je izjavio, kako prenosi "Politika onlajn" 16. septembra da bi uvođenje sankcija Rusiji bilo pogubno, pre svega za Srbiju.

Ali, iako Evropska Unija ne namerava da primi Srbiju u članstvo, nudeći nam ulazak u ovo čudovište, Vučić pokušava da promenu Ustav Srbije, da smeni Tomislava Nikolića, da Kosovo i Metohiju izbaci iz Ustava, a da potom prizna Republiku Kosovo, i udari šamar evropskim državama koje to nisu učinile, svaka iz svojih jakih razloga. On u tome ima i podršku srpske opozicije, koju američke diplomate teraju, a i ne treba im neko naročito zalaganje, da se odreknu Kosova, da pristupimo NATO alijansi, da služimo kao pešadija američkim invazionističkim snagama u okupaciji nejakih država.

Vučić igra na kartu podmićivanja korumpirane administracije u Vašingtonu, njenog dela iz Demokratske stranke, koja će u narednim godinama izgubiti uticaj na unutrašnju i spoljnu politiku ove države. A republikanski senatori čekaju da sa njim namire račune, zbog prevara koje je izvršio prema njihovim kompanijama

Upućeni tvrde da su se vrhovi odlučivanja u Vašingtonu i Moskvi dogovorili da Srbija postane istočno-evropska zona uticaja. Takođe je određeno da Turska ulaže u Srbiju, jer ima slobodnog novca, a sve u saradnji sa Moskvom.

Međutim, Vučić je dao čvrste garancije da će sve te poslove da zatre. On sam.On misli da se večno može vladati svojom pederskom grupom, uz pomoć Velike propagande laži.

Upućeni tvrde da se pojedini centri iz bezbednosnih službi bave danonoćno diplomatskim korom iz Rusije, Kine, Turske i Izraela, a u poslednje vreme i nemačkim i britanskim diplomatama. Vučić želi da im šalje poruke preko svojih emisara kako je on moćan čovek, da je jak i da njega treba podržavati.

Primetno je da šizofreni premijer intenzivno radi na potpunom uništenju preostalih Srba na Kosmetu. To čak smeta i Albancima, jer su im Srbi vekovne komšije, a preko njih lakše mogu da se bave trgovinom u Srbiji, da se leče u srpskim bolnicama, jer je zdravstvo na Kosmetu kao u kameno doba.

Šizofreni srpski premijer je preneo američkim diplomatama da ga je u Moskvu odveo Aleksandar Mihailovič Babakov, koji je i državljanin Izraela, te da je reč o čoveku koji mu je Ruse opisao kao divljake, a predsednika Ruske Federacije je Vučiću predstavio kao čoveka koji je u svemu nalik na njega! Podsetio ga je, preneo je Vučić, da i ruski predsednik nije poštovalac naroda kome pripada. On je prvi ruski predsednik koji je svoju kćerku poslao na školovanje u inostratsvo, i to u Holandiju, pored prestižnih ruskih univerziteta, da se i on, po ceo dan obraća građanima preko te-ve stanica, da o sebi širi mit kao nadčoveku koji vozi avion, kamion, tenk, podmornicu, bavi se džuodom. I da ruski predsednik, kao i Vučić, ima svog Vulina, Dmitrija Medvedeva, koji je od njega niži za 3 milimetra, i da ga koristi za sprdnju sa Rusima, pokazujući im da je on gazda, i on o svemu odlučuje.

Vučić je preneo američkim diplomata da mu je Babakov opisao kako ruski predsednik smenjuje generale, naročito obaveštajnih službi, da je u smrtnom sukobu sa ruskom armijom i obaveštajnim aparatom, da je vešto doveo NATO na granice Ruske federacije, a da o NATO-u govori kao o ruskom partneru, što je izazvalo podsmeh generalnog sekretara ove alijanse, koji je rekao da NATO i Rusija nisu nikakvi partneri, ali da mogu eventualno sarađivati.

Vučiću je gospodin Babakov, u razgovoru na Malti, objasnio da je i ruski predsednik u problemu, jer ima pravo na još jedan mandat, ali da je Ruska pravoslavna crkva toliko ojačala i da ona uz pomoć armije, ima snažan uticaj na odbrambenu sposobnost ove države, koju dvojac predsednik-premijer ne može da savlada i omogući teritorijalnu podelu ove najprostranije zemlje na planeti.

Inače, nije nepoznato da Kremlj nema nikakvu strategiju prema Balkanu.

Veći deo Rusa smatra da Kremlj nema uopšte strategiju zaštite nacionalnih interesa. Većina smatra da je Kremlj kriv što je ograničeno intervenisao u Ukrajini, ostavljajući je kao zamrznuti konflikt koji će Zapadu služiti da joj uvodi sankcije i okuplja saveznike u ratu protiv nje. Naročito je mizerno ponašanje Kremlja prema nemačkoj kancelarki Angeli Merkel, koja je nalupala toliko šamara Ruskoj Federaciju, uz dozvolu predsednika države, koji sve više liči na Aleksandra Vučića. Iz Srbije je, pod Vučićevom vladavinom izneto nekoliko desetina milijardi evra iz Srbije, a pod ruskim predsednikom nekoliko hiljada milijardi dolara...

Ipak, Vučiću je sve teže. Građanima Srbije je postalo jasno da nikada Srbija neće ući u Evropsku uniju, a naročito ne za Vučićevog mandata. S druge strane, ovaj šizofrenik je potpuno izolovan od političke elite u Berlinu, Briselu, Parizu i Londonu. On se smatra remetilačkim faktorom, a šurovanje njegovog brata sa pripadnicima Islamske države, predstavlja opasnu pretnju po bezbednost Evrope.

Vučić, uz logistiku iz Vašingtona, još koristi Veliku propagandu laži da sva njegova zlodela pripiše kao veliki uspeh! U čemu, čiji?

Vučićevi mediji dobijaju zadatke na diskreditovanju Vladimira Putina i ruske politike. Tako Blic piše kako je Putin ponudio Kosovo za priznavanje Krima. A, potom, Vučić preko Informera šalje drugu poruku, kako Putin stoji iza Srbije. Sve je to bolesna Vučićeva mašta, jer misli da će na taj način da se dodvori Vašingtonu.

Ujka Sem može, iznenada da izgubi svaki uticaj u Srbiji. Amerikanci su posle dolaska DOS-a na vlast natrpali u džepove nove partijske i državne elite milione dolara i funti, a od Srbije su izmuzli na desetine milijardi. Danas se srpska elita oseća prevarenom i izdanom. Nikom normalnom nije do podrške šizofrenom Vučiću, a američke diplomate, ovih dana, skoro da prete ljudima na vezi, da moraju da podrže režim.

Ali, Vučić nije besmrtan. Ovaj odvratni peder je i težak bolesnik, koji je već dve decenije na teškim lekovima koji razaraju organizam. On živi godinama u paničnom strahu od smrti i sve je luđi. On i u srpskoj javnosti ima imidže bolesnika, jer se često prenemaže, znoji, tako da bi, smatraju upućeni, prizivana smrt po Aleksandra Vučića mogla doći iznenada, krajem januara. A, do tada će se već znati ko će biti na čelu Sjedinjenih Država. Ako pobedi Donald Tramp, izvesno je da će se odložiti ratni sukob, i Tramp će prvo da se vrati svojim građanima, da njima učini život boljim, da reformiše društvo, socijalni, ekonomski i kulturni sistem i vrednosti. Ukoliko pobedi gospođa Klinton, vojnih sukoba Sjedinjenih Država biće na pretek, pa je moguć i sukob sa Kinom, a potom i Rusijom. Ipak, stara Evropa je umorna, ona nema ljudske potencijale za rat u korist Sjedinjenih Država a na svoju štetu i propast.

Organizatori protesta zbog rušenja u Savamali zakazali su novi protest za 27. septembar. Videćemo da li je reč o održavanju pritiska na šizofrenog Vučića, ili je to pokušaj njegovog obaranja i izvođenja na sud njegovih bliskih saradnika iz pederske zločinačke grupe. Nezadovoljstvo građana je na vrhuncu. Njegove perverzije, kao i perverzije njegovih zaštitnika su neizdržive. Tako Vučić pompezno najavljuje povećanje plata za 1.500 dinara (!), koje iznose oko 200 evra, a u vreme kada je podigao cenu struje, komunalnih usluga i hrane za preko 20 odsto! Smrt i glad se nadvila nad glavama nekoliko miliona građana Srbije. Kad uzjaši Ujka Sem, on ne me da sjaši. Sve dok konj ne crkne. U ovom slučaju građani Srbije.

Treba da se što pre oslobodimo jahača, dok ne pocrkamo pod njim.

A 1. Rusi su odlučili

Ruski predsednik Vladimir Putin odlučio je da ruske kompanije i budžet, pomogu Srbiji kupovinom srpskih preduzeća, investiranjem u privredu, energetiku, saobraćajnu infrastruktu, vojnu industriju... Reč je 5 milijardi evra koje su Rusi odvojili za ulaganje u Srbiju. Predsednik Putin je takođe naložio da se u Beograd bez odlaganja pošalju borbeni avioni novije generacije (šest aviona), da se Srbiji odobri nabavka odbramneog raketnog sistema... Ali, sve će to Aleksandar Vučić pokušati da sruši. Njegova kamaila je spremna da prevesla Ruse, po ko zna koji put.

A 2. Vratiće nas u kameno doba

Predsednik Centra za demografiju ''Clamp'' iz Niša glasno razmišlja o onome šta može da nam se desi sa ovakvom Vučićevom udvoričkom politikom

D. Krstić

Mediji su jedva zabeležili vest da je ministar odbrane (bivši stranački vozač Jorgovanke Tabaković, serviser računara i vlasnik sumnjive ino-diplome), otputovao u London. Gde će boraviti više dana. I on je pitomac, kao i njegov sef, "Indijske gvožđare", koju posećuje uvek kada je tamo. Zato im je Toni Bler šef u vladi, a njegovi "diliveri" su razgranata agenturna, mreža, za slivanje svih prikupljenih informacija, po ministarstvima, agencijama, direktoratima, upravama.

Znajući za "pedigre" dotičnog ministra, on je otišao samo kao glasnogovornik Aleksandra Vučića. Da prenese stav i da od stranih službi iskamči što više kesa za svog gazdu. U paketu sa kešom su instrukcije za što brže sprovođenje referenduma o promeni ustava, uz izbacivanje preambule o KiM i ubrzano uvlačenje pod NATO kišobran i slanje 2 divizije u skori rat sa Rusijom. Zapadnim silama je poznato kako su prošli u I i II svetskom ratu kada je mala Srbija usporila i pokvarila planove za uništenje Rusije. Treći put se to ne sme dozvoliti. Zato Srbija ne sme ostati izolovano ostrvo oko koga su sve zemlje članice NATO pakta. Zbog pobune i mogućeg gerilskog rata, kada krene totalni rat sa Rusijom. Koji je, na žalost neizbežan, zbog sveopšteg potonuća i propasti na Zapadu. Ne samo ekonomskog, finansijsko-bankarskog, već kulturnog, ideološkog, demografskog...

Tenkove smo već uništili. Na redu su sada haubice, transporteri, oružje, municija. Kao garant, da ćemo tako razgačeni i razoružani biti pacificirani i miroljubivi. Zapad zna da Srbi mogu lako da se samoorganizuju i ovu nametnutu zločinačku agenturnu vlast sruše na ulici. Neki novi 5.oktobar.

Kada uništimo i ovu siću od oružja, ostaće nam koplja, lukovi i strele. Bićemo u pravom smislu domoroci, i vraćeni vojnički i tehnološki u vreme Nemanjića i krstaških ratova. Bitan je i jučerašnji dug telefonski razgovor između Vučića i Bugarina Bojka Borisova, o definitivnim tačkama i podeli interesnih sfera u Makedoniji, uz osvrt na migrantsku krizu, jer nas Bugari državno i organizovano "filuju" i pune migrantima iz Avganistana i Pakistana, na kojima odlično zarađuju. Time ne oslabljuju finansijski, policijski i vojno, zbog pojačanog patroliranja. Stvarajući nam i potencijalne demografsko versko-rasne probleme u budućnosti.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane