Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Dežurna

Što više uvezenih tovljenika, manje seljaka u Srbiji

Svinjska posla premijera Vučića

Svakim danom, u svakom pogledu, šizofreni srpski premijer sprovodi politiku potpunog uništenja srpske poljoprivrede, privrede, rasprodaje javnih preduzeća, resursa, ekonomskog i vojnog uništenja države i njenih građana. Njegova opsednutost poslom sa svinjama ne liči na trgovinu kojom je Knjaz Miloš stvorio evropsku samostalnu i jaku Srbiju. On to radi da uništi srpskog seljaka i stočni fond

Milica Grabež

Za vreme otvorenih vrata fabrike Mitros iz Sremske Mitrovice 3. septembra ove godine, javnost je obmanuta na perfidan način o ovom ''strateškom poslu''.

Dobro je što je fabrika ponovo počela da radi i da otkupljuje tovljenike od seljaka. Kako je rečeno tom prilikom, dnevno se preuzima, kolje i prerađuje čak 800 komada! To će pomoći seljacima da prodaju tovljenike, jer do sada nisu imali kome, ili je to bilo znatno ispod cene koštanja!

Obmane su sledeće: Odmah je rečeno da je to za izvoz u Rusiju. Građanima Srbije nije rečeno da izvoza svinjskog mesa u Rusiju nema, jer nema transporta preko zemalja EU sve dok se svinje vakcinišu protiv bolesti kuge. A i kad prestanu da se vakcinišu svinje protiv bolesti kuge, treba da prođe tri godine da bi meso moglo da se prodaje u zemljama EU i da se preko njih transportuje u Rusiju

Dakle, prema saopštenju Ministarstva poljoprivrede - Uprave za veterinu, vakcinacija svinja od bolesti kuge prestaje na početku 2017. godine!

Treba da se zna, da tek posle tri godine, dakle 2020. godine, ako ne bude novih problema, svinje i sveže svinjsko meso, moći će da se izvozi u EU i da se preko zemalja EU transportuje u Rusiju. To vreme treba dočekati!

Prilikom otvaranja fabrike Mitros građanima je rečeno da je to uspeh Vlade i objašnjeno je lažnim činjenicama. Rečeno je tako, diplomatski, da građani shvate da to kreće odmah! To nije tačno.

U Rusiju izvoza nema jer se nemože svinjsko meso ni transportovati preko EU (Rumunija je odbila da to odobri u transportu blombiranih kamiona), a transport avionom se neisplati. Preostaje jedino da se to radi i meso transportuje brodom, prvo do Luke Bar (jer Crna Gora još nije u EU), a zatim brodom u Rusiju. Taj transport traje 47 dana! I to tako sve dok posle prestanka vakcinacije od bolesti kuge ne prođu tri godine. I na kraju: Srbija će moći da uđe u EU, tek kada posle prestanka vakcinacije prođe šest godina!!!

Dakle, svakodnevno nas Velika propaganda laži bombarduje lažnim podacima, lažnim obećanjima, kao da su svi građani idioti.

A već 7. septembra predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić boravio je u jednodnevoj poseti Nemačkoj gde se u gradu Reda, sastao sa Klemensom Tenisom, vlasnikom nemačke mesne industrije "Tenis", koji je najavio ulaganja u Srbiju.

U delegaciji Srbije su bili samo pederi, tačnije četiri pedera - pored premijera Vučića, Branislav Nedimović, ministar poljoprivrede, Marko Čadez, predsednik Privredne komore Srbije i Danilo Cicmil, ekonomski savetnik predsednika Vlade.

Dva ministra, predsednik PKS i savetnik premijera vladinim avionom su posetili Klemensa Tenisa, čoveka koji u Nemačkoj, kao biznismen, proizvođač tovljenika i klaničar, nije na dobrom glasu. Naročito se loše odnosi prema radnicima, koje koristi kao jeftinu radnu snagu.

Poseta je počela obilaskom grada Reda, gde se nalazi sedište "Tenisove" proizvodnje, a nakon sastanka premijer Vučić je izjavio da će prisustvo kompanije "Tenis" u Srbiji promeniti kulturu poslovanja! Zanimljivo je da Tenis nije uveo goste iz Srbije u svoju kompaniju, već se samo protokolarno slikao sa njima, a onda im je dozvolio da ga odvedu na ručak, o Vučićevom (našem) trošku!

Srpski šizofreni premijer na svakom mestu, u svako vreme, na sva usta blati građane Srbije. Zar čovek takve reputacije, kakav je Tenis, treba da nas uči uzgoju svinja i klaničnim poslovima!

Vlasnik nemačke mesne industrije "Tenis" Klemens Tenis boravio je u Srbiji u februaru i tada je potvrdio da namerava da organizuje proizvodnju mesa u Srbiji, a sa premijerom Vučićem dogovorio je korake za dolazak te kompanije u Srbiju, od kojih je najvažniji dobijanje dozvola za rad i obrazovanje kadrova iz naše zemlje.

Projekat "Tenis" započet je u decembru 2014. godine, a 27.04.2015. godine potpisan je memorandum o razumevanju između kompanije "Tenis" i Republike Srbije koji opisuje projekat ulaganja u Srbiju, a u kome se navodi da je nemačka kompanija zainteresovana za izgradnju do 20 tehnološki najsavremenijih farmi svinja u Srbiji!

Srpski seljaci gaje u svojim oborima kvalitetne svinje, koje nemaju kome da prodaju, a Klemens Tenis, navodno, dolazi da on ovde uzgaja stoku, bolje reći da otpad iz svojih nemačkih klanica dotera u Srbiju, i to nakon istekla roka za upotrebu ovog zamrznutog svinjskog mesa.

U EU je rok za upotrebu zamrznutog mesa 6 meseci, a Srbija je taj rok produžila na godinu dana, tako da kada u Hrvatskoj istekne rok za upotrebu, a hrvatska Idea ga uvozi po bagatelnoj ceni, a prodaje u Srbiji kao sveže meso.

Vučićeva šizofrena i zločinačka politika uništila je, smišljeno, stočni fond u Srbiji.

U saopštenju o Vučićevoj blic-poseti Tenisu navedeno je da će svaka od farmi imati kapacitet 2.500 krmača i isporučivaće 65.000 tovljenika godišnje, a investicija po svakoj farmi iznosiće oko 21 milion evra.

Za izgradnju svake farme potrebno je obezbediti oko 15 hektara građevinskog zemljišta i oko 3.000 hektara poljoprivrednog zemljišta za dugoročan zakup. Srbija je u decembru 2015. godine usvojila Zakon o poljoprivrednom zemljištu koji daje pravni okvir za zakup poljoprivrednog zemljišta po osnovu investicije i omogućava implementaciju ovog projekta. Vlada Srbije je takođe usvojila i prateću Uredbu o uslovima, načinu i postpuku za ostvarivanje prava prvenstva zakupa.

Predstavnici kompanije "Tenis" su naveli da je za započinjanje ovog projekta neophodno obezbediti lokacije za izgradnju minimum 10 farmi jer to garantuje isplativost ove investicije.

Da podsetimo, Srbija je u 2015. godini izvezla samo 315 tona bebi bifa (telećeg mesa bez kostiju). U 1990. godini iz Srbije je izvezeno 30.000 tona!

Umesto da se opredelimo za uzgoj goveda, Vučić se opredeljuje za uvoz svinjskog mesa, koga u Srbiji dovoljno proizvodimo za svoje potrebe. Evropska unija godišnje uvozi 700.000 tona bebi bifa. Iz EU su Srbiji poručili-dajte nam 50.000 tona godišnje bebi bifa, u narednih pola veka...A, mi uzimamo svinje i ne znamo ovde šta ćemo sa njima...

Nije slučajno Vučić za ministra poljoprivrede doveo pedera Branislava Nedimovića iz Sremske Mitrovice, čoveka koji posluje sa Andrejom Vučićem, kome je omogućio da kupi pola Srema i sa kojim održava intimne veze.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane