Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Stav

DRUGOSRBIJANCI

Branko Dragaš

DRUGOSRBIJANCI - Zašto su Drugosrbijanci ljuti na poludelog Acu Dramosera? Zbog njegovog ludila? Zbog toga što uništava Srbiju? Zbog toga što razara zdravu pamet svojim bolesnom demagogijom? Zbog toga što je postao tiranin? Ne. To ništa ne smeta Drugosrbijancima. Sve mu to opraštaju. Ali ne mogu da mu oproste što brže ne radi na konačnom priznavanju Kosova i potpunoj rasprodaji državne imovine i svih nacionalnih resursa. Zameraju mu što ne ispunjava svoje preuzete obaveze, zbog kojih je doveden na vlast.

O, jadni, izbezumljeni Drugosrbijanci. Više ne znaju kuda udaraju , šta pričaju i šta pišu. Bivši ambasadori DOS-a, koji su otišli na četvorogodišnji odmor o trošku naroda, koga iskreno preziru, kao nagradu za podršku tržišnim talibanima, ambasadori koji su se u tuđini opijali i zaljubljivali, njihove palanačke ekselencije nisu napravile nijedan koristan posao za tu istu državu koja ih je poslala, vrativši se u zemlju nisu primetili koliko je Srbija opljačkana od strane njihovih prijatelja neoliberala, koliko je narod osiromašio i kakvu nesreću je donela žuta mafijaška hobotnica, podržali su izdajničku politiku konvertita Ace Dramosera, potpisivanje Briselskog sporazuma, prodaju Kosmeta i priznavanje da smo genocidan narod, podržali su otvoreno bivšeg ratnog huškača i profitera, radikalnog šovinistu i ministra cenzora, jer je Srbiju znatno brže počeo da vodi u bankrotiranu EU, jer se odrekao Kosova, jer je spreman da ispuni sve naredbe iz Brisela, nije im smetalo što je uveo kult ličnosti, što uništava sve demokratske institucije, što je postao Kralj Ibi, da bi danas, kada ponovo izbijaju eskalacije u regionu, kada se škruguće zubima i preti oružjem, okreću leđa tom demagoškom političkom ludaku, koga su nekada poredili sa De Golom i Čerčilom, počeli su da ga napadaju da vodi agresivnu rusku politiku na Balkanu i okrivljuju ga za to što je doveo do eskalacije sukoba u regionu.

Jadni srpski Drugosrbijanci! Ne mogu oni da se pokriju ušima, da ućute, umuknu, da prestanu da blebeću, da uživaju u svojim profesorskim platama i penzijama, da se ne bave više politikom, jer ništa ne znaju o politici, osim onoga što im u glavu uliju briselski satrapi, ne mogu oni da se povuku i kažu - podržavali smo kriminalne bandite iz DOS-a, koji su opljačkali i uništili Srbiju, padali smo ničice pred jagodinskim kelnerom i slušali svaku njegovu naredbu, zatvarali smo oči pred usponom ružičastih tajkuna, nismo ništa smeli da pišemo o onima koji su izdali Miloševića i koji su postali glavni pljačkaši države u dosmanlijskom režimu, ne mogu oni da priznaju da su od petooktobarskog prevrata bili privilegovani, da su bili kasta povlašćenih malograđanskih srpskih odroda, kojima niko nije smeo ništa da kaže, koji su monopolizovali medije svojim glupostima i svojom banalnošću, svojim prenemaganjem i foliranjem, glumeći neke evropske, navodno, prosvećene intelektualne skotove, dok su pisali najveće gadosti o svom narodu i tražili da se odmah prizna nezavisnost Kosova, jer ih više Kosovo ne zanima, to je samo, kako su govorili, istorijski teg na našim nogama, to je ostatak prošlosti i zato su oberučke prihvatili psihopatu Dramosera da se što pre i što brže otarasi Kosova i da punom snagom povede Srbiju u briselske magle i močvare, da nas uvalja u tu briselsku kaljugu nemorala, ucena i laži, jer je to, kako ističu, jedini način da se divlji i primitivni Srbi, napokon, civilizuju krstaškim nametanjem jarma na vratove nepokorne i kurčevite srpske raje.

O bedni srpski Drugosrbijanci!

Ko je kriv za novu eskalaciju verbalnih sukoba u regionu? Srbi i Srbija. Opet, mi! Zašto smo krivi? Krivi smo jer se u Vukovaru ruše natpisi na ćirilici, jer se u Kninu iz stotinu hiljada grla ore ustaške pesme i ustaški pokliči „ Srbe na vrbe", jer je prošle godine bilo 812 napada na Srbe, jer je hrvatska državna politika, sve po nalogu Vašingtona, postala izrazito ustaška, zbog Srba kojih gotovo da nema u Hrvatskoj, čije biblijsko stradanje i etničko čišćenje ne smeta folirantima iz Kruga Dvojke, krivi smo što nas Albanci zatiru na Kosovu, što pale pravoslavne svetinje i što o tome evropske birokrate ne žele ništa da napišu, jer zatiranje drevne srpske civilizacije i remetilačkih Srba je sastavni deo vekovne evropske inkvizitorske politike, krivi smo što Bošnjaci hoće celu BiH za sebe, što druga dva konstutivna naroda to nikako neće, krivi smo što je 40.000 Arapa naselilo oko Sarajeva, što su zatucanima islamistima bliži Saudijci, nego slovenska braća Srbi i Hrvati, krivi smo što građani Srbije neće nasilno da ih uguraju u bankrotiranu EU i zlikovačku alijansu NATO, krivi smo što Srbi više vole Ruse, nego Turke, krivi smo što Srbi veruju više Putinu, nego prevarantu Erdoganu, krivi smo što smo Srbi i što mislimo svojom glavom, što nismo prodali veru za večeru, što nismo ambasadori, mrsomudi, jajare, politički konvertiti, prodane duše, kolumnisti na specijalnom zadatku, strani plaćenici, profesori izrodi, krivi smo što se još nismo predali i pokorili, što se borimo i što verujemo da je moguće ostvariti nacionalni i državotvorni preobražaj Srba i Srbije.

Njihov dojučerašnji pulen Aca Dramoser sprovodi rusku politiku. Tako ga optužuju još luđi Drugosrbijanci. Kakva ruska politika Ace Dramosera na Balkanu? On samo sprovodi politiku Vašingtona i Brisela. Zato su ga doveli na vlast. Ucenili su ga i nametnuli su mu šta mora da uradi. Taj pokvarenjak i konvertit je na sve pristao. I sve radi prema naredbama svojih gazda. Zar se nije ogradio od referenduma u RS? Ruski stav je da podržavaju građane RS da se izjasne na referendumu.Izdajnički trio iz Beograda je nastavio bahatu i neodgovornu Miloševićevu politiku da, kada im se zatresu fotelje, izdaju svoj narod preko Drine, koje uvek okrivljuju i optužuju da ne slušaju Beograd. Šta očekivati od onih koji su prodali Kosovo i uništavaju Srbiju?

Izdajnicima ništa više nije sveto.Oni su na sve spremni. Oni nemaju nikakvu svoju politiku, nego služe interesima Vašingtona. To Drugosrbijanci ne žele da razumeju, jer su ostrašćeni, zaslepljeni i ograničeni u svojim razmišljanjima, jer im je dobro, jer lepo žive u tranziciji i ne zanima ih šta će biti sa našim narodom i našom državom. Vašington je za njih sveta krava u koju ne sme da se dira. Oni ne vide da Vašington namerno ponovo pali nove vatre na Balkanu, kako bi sa svih strana okružili Rusiju u ratu koji se sprema. Zato je Vašingtonu važan sukob slovenskih naroda na Balkanu. Kada budu napali Rusiju da se onda, odjednom, otvore svi frontovi i da se tako porazi najopasniji neprijatelj Imperije u rastrojstvu.

Nesrećni Drugosrbijanci, kratke pameti i prepuni predrasuda prema Rusiji, koju gledaju kao azijatsku varvarsku despotiju, dok ne vide da se neoliberalni kapitalizam, usled svog unutrašnjeg raspada, pretvorio u korporativni fašizam i koji jedini spas od svoje propasti vidi u izbijanju novog svetskog klanja, koji optužuju Rusiju da izaziva nerede na Balkanu, što je potpuno netačno, što je laž, podlost, istina je upravo obrnuta, Rusi su primorani da se brane od manipulacije Imperije u rastrojstvu, primorani su da ustanu u odbranu svoje države i svoje nacije, svoje kulture i svog pogleda na svet, primorani su da odbrane ostatak čovečanstva od zlikovačkog nasilja Bele kuće, prevara Vol Strita i ratnih operacija Pentagona, primorani su da zaustave tu kolonijalnu, inkvizitorsku, konkviskadorsku i pljačkašku politiku Vašingtona, primorani su da se naoružaju i da pijanim, arogantnim i okrutnim kaubojima , siledžijama, gangsterima i banditima suprotstave snagom vatrenog oružja, jer oni jedino razumeju jezik oružja i jedino čega se plaše su ruski raketni sitemi koji mogu da pogode svaku tačku u SAD, što ih užasava, što ih drži u pokornosti, jer shvataju da postoji sila koja je trenutno jača od njih, čiji vojnici su motivisaniji da se bore za svoju slobodu i slobodu čovečanstva i koju podržavaju, ono što je posebno zabrinjavajuće za svetske žandare, oružane snage Kine, Irana, Indije i drugih evroazijskih i BRIKS zemalja, koje neće više da pristanu na ucene drskih birokrata iz Vašingtona.

Drugosrbijanci ništa od ovoga ne žele da prihvate. Oni žive u svojim plaćenim funkcijama. Žive u prošlim vremenima i ne shvataju da se planetarna politika promenila.Ne shvataju da je korporativni fašizam doveo Ameriku pred socijalnu revoluciju.Ne shvataju da korporativni fašizam izaziva eskalaciju mržnje i novog nasilja na Balkanu.

Jadni naši Drugosrbijanci! Ne shvataju da je njihovo vreme prošlo. Uzalud se dodvoravaju. Nema više ko da ih plaća.

MIGRANTI - Kada je otpočelo biblijsko osvajanje Evrope od strane migranata, koji su teledirigovano išli Sorošovim rutama, razumniji deo naše intelektualne javnosti je opominjao vlast da ne naseda na te briselske propagandne laži, da vlast brani i dobro obezbedi granice Srbije, da pomogne migrantima, hranom, vodom, sokovima, mlekom i lekovima, ali da ih ne puštaju kroz Srbiju,j er je to jako opasno.

Zašto je opasno? Opasno je zbog zlonamernih planova Brisela i Vašingtona, koji nameravaju da Evropu pokore migrantima, da promene krvnu sliku Evrope i da tako potpuno izmene strukturu stanovništva u Evropi.

Opasnost je postojala u tome da Evropa, u svojoj odbrani od ovakve pogubne politike, donese odluku da sve migrante vrate tamo odakle su došli. Poslednja zemlja iz koje su došle, koja nije članica EU, bila je Srbija. Tako je postojala velika opasnost da Srbija strada u ovom migrantskom ratu između Evrope i Amerike. Uostalom, migranti su već bili u Grčkoj i mogli su, ukoliko ih toliko Merkalova traži, da se prevezu brodovima do nemačkih luka. To je bio najbrži i najlakši način da migranti dođu u Nemačku, koja vapi za radnom snagom. Migranti se ne bi mučili, ne bismo gledali sva ta njihova stradanja i patnje, koje su doživeli prolazeći balkanskom rutom kroz našu zemlju.

Ali, to se nije dogodilo. Nemačka nije poslala brodove. Postojalo je rešenje da migranti idu rutom zemalja koje su članice EU, jer su se već nalazili u Grčkoj, pa im je mnogo lakše bilo da se kreću putevima EU, nego da prelaze granice država koje nisu članice. Uprkos svim ovim razlozima koje smo navodili, izdajnička i korumpirana vlast Dramosera je demagoški, propagandno, želeći samo da dobije neki poen u javnosti i kod bednika u EU, počela da svojata migrante, da se slika sa njima i da njihovu zlu sudbinu pretvaraju u svoju političku promociju.

Sve nas , koji smo se zalagali za odbranu granice, napadali su , zajedno sa Drugosrbijancima, da smo fašisti i da nema samilosti prema nesreći migranata. Danas su sve maske pale. Lukavi i prgavi Orban je, poput mudrog državnika, ustao u odbranu svoje države i otvoreno se sukobio sa briselskom birokratijom, podigao je žičane ograde i tako problem migranata ostavio izvan Mađarske. Angela Merkal gubi vlast u Nemačkoj i jačaju moderni neonacisti, koji su ustali u odbranu države i nacije.

Samo Srbiju nema ko da brani. Počelo je vraćanje migranata iz EU u Srbiju, poslednju zemlju iz koje su došli. Dramoserova licemerna politika je poražena. Rezultati njegove vladavine su pogubni. Ako nas preplave migranti i ako Srbija, kako planira Brisel, postane prihvatilište za migrante, onda nam zaista nema spasa. Nemamo velikog izbora. Ili ćemo ustati u odbranu svoje zemlje, kuće i porodice ili ćemo mi postati migranti u drugim zemljama.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane