Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

U poklonjenom vremenu

Milovan Brkić

Gostujući 7. novembra na RTS-u, kod starlete Olivere Jovićević, Vučić je u svojoj raspamećenosti pročitao i uvodnik iz prošlog broja, u kojem sam kritikovao postojanje ovog šizofrenog pedera. Voditeljka se bunila, moleći ga da citiranjem navoda o sebi ne zagađuje javni servis! Pomada njenog gosta, pred kojim je šenila kao stanična kurva, a koji je satro zemlju Srbiju, njene građane i budućnost, njoj je godila. Njena plata na RTS-u veća je od zarada svih zaposlenih u Magazinu Tabloid, mada iza svakog autora stoje decenije rada i iskustva.

Premijer i njegova organizovana kriminalna grupa postaju svakim danom sve opasniji. On nema više kome da se osmehuje, sa kim da se rukuje, a da tim susretom ne plaši građane svojom veličinom, svojom istorijskom misijom.

Nakon što je izgubio sve bitke za dokazivanjem kod važnih svetskih državnika, on mora da se vrati surovoj stvarnosti. Sa bratom Andrejom, očuhom Anđelkom i kumovima, premijer je opelješio budžet i imovinu Srbije za nekoliko milijardi evra! Surovi učinak njegove politike, samo u ovom broju, opisuju istraživači Branko Dragaš, Miodrag Skulić, Branislav Gulan i Slobodan Komazec, ljudi od iskustva, znanja, kompetencije i poštenja.

Podaci koje iznose su nepobitni i pokazuju da je Vučićeva politika zločinačka.

Ovoja novembar je početak pada bande Vučić. Nakon što je neuspešno pokušao da podmetne Milu Đukanoviću nemire, da bi izbegao povraćaj miliona evra pozajmljenih para, 4. novembra poverilac je došao po novac. Ima ga Vučićeva kamarila u izobilju, ali gubitak moćnog prijatelja i zaštitnika je evidentan.

I taj 8. novembar. Hilari Klinton je izgubila izbore u koje je Vučić uložio 42 miliona dolara budžetskih para! Platio je 20 miliona u Fondaciju Klinton, a ambasador Đerđ Matković, sa kojima je Vučić u seksualnim odnosima, platio je Izbornom štabu gospođe Hilari još 20 miliona. A, sa dva miliona dolara ambasador je pokušao da podmiti Baraka Obamu, da primi nakratko Vučića, da se sa njim slika, samo par minuta. Poštujući zakon, Obama je prijavio pokušaj podmićivanja, a FBI već nekoliko meseci vodi opsežnu istragu o kriminalu srpske ambasade u Vašingtonu, njenog ambasadora i premijera.

Vučić, po pravilu, uvek igra na pogrešnu kartu, a o trošku građana Srbije.

Njegov ugled u Nemačkoj je ogavan. Gospođa Merkel ne želi da čuje za njega, a BND-e traži hapšenje njegovog brata Andreja, kao opasnog kriminalca.

Iz Brisela pritiskaju svom žestinom. Nema više poljubaca sa Federikom Mogerini. Spao je na usluge Majkla Devenporta, koje su samo ceremonijalne. Ovaj odlazeći peder pokušava da se dodvori Vučiću i opravda pljačku 270 miliona evra koje je uzeo od srpskog budžeta. Istražni organi su mu ušli u trag.

Putin je ukazom smenio A. A. Babakova, koji je mešetario sa Dačićem i Vučićem. Moskva traži čiste račune.Vučić to niti zna, niti ga zanima. On samo laže. Sve svoje poraze on opisuje kao istorijske uspehe.

Sateran uza zid, Vučić nastoji da zavede diktaturu, da se golom silom održi na vlasti. Te atentati na njega, na brata, te crnogorska mafija, te međunarodne zavere. Tako je pao i Milošević. Uoči pada, pobio je mnogo ljudi. Po istoj matrici odlazi i Vučić. Već je prosuo mnogo krvi, a krvavi obračuni sa onima koje smatra neprijateljima tek će početi. To neće trajati dugo, jer lov na njega i brata je pri kraju.

Doprineo sam Vučićevom urušavanju. Razotkrio sam njegove pljačke, prevare, laži...

Na koktelu u redakciji, neko od gostiju je postavio ozbiljno pitanje-kako sam to sve izdržao. Moj prijatelj Uroš, koji je radio u kontraobaveštajnoj službi, i bio zadužen da me lovi, kratko je odgovorio- zato što Milovan deluje u poklonjenom vremenu. A, vreme koje je pred nama, okončaće mnoge ljudske živote u Srbiji, zlodelom braće Vučić. A Aleksandar se, tvrde mi upućeni, sprema da pobegne u Urugvaj.

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane