Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Iz mog ugla

Koštunica - Vizionar

Živan Haravan

Kada je izabran za predsednika Savezne Republike Jugoslavije, a bio je, potom, premijer Republike Srbije, u svom prvom intervjuu na RTS-u Voja je jasno i glasno rekao javnosti da će stvoriti takvu državu u kojoj će biti dosadno živeti, u kojoj građani neće znati ime premijera, a pogotovu ne imena ministara niti koje funkcije oni obavljaju. Nešto, nalik na Švajcarsku. Biće to, dakle, mutava država. I krenuo čovek, ali su i on i građani znali da njegova borba za stvaranje mutave države neće biti laka i kratkotrajna.

No, kako to obično biva, reformatori, poput Koštunice, ne budu shvaćeni u širokim narodnim masama, njegova stranka se istopila a on se povukao u tihovanje. Umesto mutave države, on je, zapravo, započeo, a njegovi naslednici na vlasti su stvorili državu - mutavih.

Pažljivom analizom današnje društveno-političke atmosfere i ambijenta u Srbiji, ni Koštunica ni narod- građani ne primećuju da se Koštuničina, prvobitna, vizija potpuno ostvarila! Ko danas zna puna imena i prezimena vladara države mutavih, osim njihovih inicijala, koji se jedino mogu videti i čuti u medijima prilikom njihovih javnih nastupa?

Jedina prilika da se sazna njihov identitet i funkcija koju su obavljali su nebrojene čitulje, odavanja pošte na sportskim takmičenjima, prilikom njihove, često, tragične smrti.

Vladari države mutavih ne vole javnost i javno eksponiranje i to je ono što nam je obećao Koštunica!

Zato, narod okupiran svojim svakodnevnim brigama za golu egzistenciju, baš briga kako se zove prvi čovek države mutavih i njegovih bliskih saradnika. Neka svako od njih radi svoj posao za koji je dobro plaćen.

Ne budimo toliko politički neprosvećeni da verujemo da je samo Srbija država mutavih. Većina država u svetu, dakle, i u Evropi su države u kojima vladaju mutavi. Oni se međusobno izvanredno dobro slažu i sarađuju tako da će nas u, tako i toliko željenu, Evropsku Uniju uvesti upravo naši mutavi vladari. Nije daleko taj dan samo što ce skraćenica za Evrosku Uniju, umesto EU glasiti - EUM.

Srećom, nije se ostvarila ona Koštunicina prognoza da Srbija bude država u kojoj će biti, maltene, dosadno živeti, da ona više neće biti dragstor zabava. Uzmimo, na primer, Monako. Imaju tu trku Formule 1 jednom godišnje i po neku pljačku zlatarskih radnji nekakvih Pink patera - i to je sve. Da se čovek ucrvlja od dosade! Ne razumem Novaka Đokovića zašto je kupio stan u tako dosadnoj državi?

Možda mu zato i opada forma. Evo, šta fali, recimo, Lepi Lukić. Dok je spavala, službenici države mutavih, upali su joj u stan, odneli milion dinara, platne kartice, bila joj Hitna pomoć u poseti... Tu dosadi nema mesta. Dešava se nešto i u tome je draž života u državi mutavih vladara! U Monaku se sa pažnjom prati vremenska prognoza. Kod nas, vremensku prognozu treba ukinuti i zameniti je - prognozom vremena.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane