Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Ubijanje u pojam

Milovan Brkić

U nedelju, 11. decembra, Vučić je obilazio gradilište svog poseda Beograd na vodi. Niče zgrada i biće gotova, poručio je ovaj šizofreni peder, veličajući svoju pamet što je bez pitanja, ušao u ovu investiciju, koju kultni američki magazin Forbs opisuje kao šarenu lažu. A šta Forbs piše, pročitajte u tekstu do uvodnika.

I ovaj obilazak gradiliša, na kojem četiri pumpe danonoćno izbacuju podvodne vode, Vučić je iskoristio da drži lekcije. Novinari njegove Velike propagande laži postavljali su mu pitanja koja su dobili. Vučić je oborenog pogleda, zureći ispred sebe, pretio građanima, zdravstvenim radnicima koji su štrajkovali dan ranije, policiji i vojnicima i oficirima koji su tog dana protestvovali, prkosno tvrdeći kako ih se on ne plaši! Pretio je građaninu Vuku Jeremiću, a i svim ostalima, makar i mislili kao on, a takvih je vrlo malo.

Svakog dana ovaj ludak se obraća naciji preko svoje Velike propagande laži, ubijajući građane u pojam. Izračunao sam da je samo pedeset zločinaca, na čelu sa fukarom Ljubišom Dikovićem, spremno da stane iza njega.

U velikoj je panici ovaj šizofreni peder, koga više ne želi ni da pogleda Angela Merkel, opasna sledbenica Adolfa Hitlera, koja je ekonomski porobila Evropu, kao niko u istoriji.

Mnogo je onih koji bi se napili krvi Aleksandru Vučiću. Počev od gospođe Klinton, do Rudija Đulijanija iz Sjedinjenih Država, do njegovih bivših evropskih prijatelja Devenporta, Mogerinijeve, Rencija...

Vučić pseći sprovodi politiku Angele Merkel, kojom se surovo kažnjavaju svi narodi koji su u Drugom svetskom ratu bili protiv Trećeg Rajha. Sada je ona na redu, čvrst je u stavu izabrani američki predsednik Tramp, koji je najavio da će u Evropi njegova administracija prioritetno sarađivati samo sa Velikom Britanijom.

Vučić svoju bolest leči svakodnevnim laganjem, ruženjem naroda i traženjem saučesnika u belosvetskim protuvama koje, poput hijena, pljačkaju Srbiju, što ćete videti i iz tekstova u ovom broju.

Svakog dana Vučić izmišlja nove afere, da bi stare pale u zaborav. Ne pominje više atentate na sebe, oružje iz Jajinaca, kojim nas je plašio njegove seiz Nebojša.

Trenutno je aktuelan napad Vučića na preostale dve institucije u Srbiji, koje nije mogao urušiti - na Poverenika za informacije od javnog značaja, čestitog Rodoljuba Šabića i na Zaštitnika građana Sašu Jankovića, koga izlaže poruzi već mesecima. Besni psi iz naprednjačkog kartela klevetali su za skupštinskom govornicom pomenutu dvojicu, a povodom visoke plate koju primaju, a koju su im sami naprednjaci, ne pitajući ih, odredili. Ali, njih dvojica ne slušaju Vođu, a to se ne prašta. Usvojili su budžet koji je pun praznina koje ukazuju na već planiranu pljačku.

Vuk Jeremić je na nišanu, jer je najavio svoj povratak. Samo tri meseca ranije njega je Vlada Srbije podržala u trci za mesto generalnog sekretara Ujedinjenih nacija. On je dospeo do finala. Ali, odjednom, čovek koji je dobio glasove 100 država, sada je osumnjičen za prikrivanje ubistva gardista! Ministar policije ga je pre saslušanja pozvao da se ne poziva na svedoka, pokojnog Mikija Rakića! Nigde na planeti ministar policije ne poručuje svedoku šta da kaže..

Zaturio je Vučić i aferu sa tajnom policijom. Najavio je smenu, ali direktor BIA Đorđević je već deset dana u SAD-u, a da niko o tome nije obavešten. Da li je pobegao, ili je poslat u pregovaračku misiju. Ako jeste, kasno je i za njega i za Vučića.

Politika je u ponedeljak objavila tekst - Težina prtljaga Sergeja Lavrova. Ima u njemu svašta, jer, očigledno je da se Vučić plaši tog susreta. Više ne može da trči u Vašington da kuka. Niko više ne želi ni da se rukuje sa njim. Nemačko okupiranje Srbije, u oba rata, trajala je po četiri godine. Ovoj trećoj, sa kvislingom Vučićem, isteklo je vreme.

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane