Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Dežurna služba javlja

Od sekretarice do pukovnice

Ministarstvo poljoprivrede nabavilo je čak četiri vrste vakcina za goveda protiv bolesti plavog jezika. Ovih dana započela je i masovna vakcinacija koza, ovaca i goveda protiv te bolesti. Upućeni kažu da se životinje vakcinišu serumima za koje uopšte nije sigurno da će stoku zaštititi od bolesti! A, građani Srbije su za njihov uvoz platili 3,6 miliona evra! Zbog ovih seruma, Ruska federacija i Evropska unija stavili su zabranu na dalji uvoz goveđeg mesa iz Srbije. Iza ove vakcinacije i nabavke stoji Uprava za veterinu, a radi se o ozbiljnoj korupciji. U Luci Bar ovih dana se zamalo iskrcao i brod sa ogromnim kontigentom mesa zamrznutog još osamdesetih godina prošlog veka, sa ciljem da se to smeće nađe na tržištu Srbije. Ko ga je naručio, nije poznato. Sigurno je samo da je neko spreman da pobije pola Srbije kako bi sebi ostvario debeo profit

......

U istoriji MUP-a nije zabeležen slučaj bržeg napredovanja od primera Zorke Hiti, dugogodišnje sekretarice po raznim društvenim firmama, koja dospeva na neki način u MUP Srbije, gde sekretariše više godina. Tu vešto koristi blagodeti posla sekretarice i žene sumnjivog morala i u kratkom roku završava neki fakultet i postaje inspektor. Ostavši bez muža, lako pada u zagrljaj Vojislava Ćirića (1952) zvanog Ćira Vijagra- vlasnika kafane Vidovdan, člana glavnog odbora SNS-a i uzgred pomoćnika predsednika opštine Palilula.

Sa usponom SNS-a počinje i uspon Zorke Hiti. Prvo šefovsko mesto, a potom i načelničko u MUP-u u ulici 29. novembra sa činom glavni policijski savetnik tj.pukovnik kad je reč o uniformisanom sastavu. Ne, ne misli ona samo na sebe, misli i na druge! Na taj način i njena ćerka isto tako lako završava fakultet i sa mesta šalterskog radnika u Ljermontovljevoj ulici prelazi na mesto inspektora Interpola! Klasičan primer karijernog napredovanja, ali, bilo bi dobro da je samo to. Naime, pre svega Zorka Hiti je zaista vešto ovladala pojedinim poslovima u MUP-u, a to su pre svega poslovi na listinzima mobilnih telefona i praćenju baznih stanica, naročito u periodu kada su se ti poslovi obavljali bez naloga suda.

U nečijem interesu, šireći kontakte kroz bazne stanice i obrade različitih predmeta, počinje za nekog da radi listinge i kroz bazne stanice prati kretanje Vučića i Nikolića. U medijima se rađa nova velika afera te 2012. godine, a MUP pokreće zvaničnu istragu.

Sektor unutrašnje kontrole dolazi do njenog imena i pripremalo se njeno hapšenje. Ali, na scenu stupa Ćira Vijagra i spašava svoju dragu, a tadašnji ministar unutrašnjih poslova i premijer, Ivica Dačić, daje zvanično saopštenje u stilu - ''UKP-MUP-a, da je ona tražila neke listinge telefona zvaničnika, pravdajući se time da nisu znali čiji su to brojevi, neko će morati da odgovara''.

Međutim, sve brzo pada u zaborav, a Zorka Hiti biva abolirana i kasnije bogato nagrađena napredovanjem u službi, čak krivicu pretrage brojeva i baznih stanica svaljuje na mladu koleginicu. Njena mlada koleginica, pre svega pošteno stvorenje, ne može da se izbori sa pritiskom pa podiže ruku na sebe pokušavajući da se ubije vešanjem, u čemu je u poslednjem trenutku sprečavaju kolege sa posla kada su saznali za njenu nameru.

Da li zbog tog zla ili mnogih drugih Zorka Hiti danas pokušava da se spase tako što u svojoj kancelariji drži razne ikone, kandilo i pali tamjan svakim većim crkvenim praznikom na zaprepašćenje svih zaposlenih u zgradi i vatrogasaca koji reaguju na javljanje dima.

Bože pomozi, spasi nas od zla kakvo je Zorka Hiti.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane