Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tragom vesti

Naprednjački glogov kolac i za Staklaru iz Paraćina

Kad Pušica popuši?

Slučaj izručenja biznismena Cvetana Vasileva iz Srbije u Bugarsku vratio se nedavno na polaznu tačku. Bugarsko tužilaštvo i sud očekuju njegovo izručenje početkom godine, jer će u suprotnom Vladi Srbije biti okačen kamen oko vrata toliko težak da će ih se odreći i korumpirani komesari Han i Mogerini. Slučaj biznismena Vasileva, koga prevareni Bugari zovu njegovim pravim imenom Mustafa Brk, otkriva mračnu stranu Vučićeve mafije i režima. Dok telali o pravdi i moralu, Vučić i njegovi mafijaši su opsednuti samo novcem

Mersiha Hadžić

Ministar spoljnih poslova Ruske Federacije Sergej Lavrov posetio je, sa saradnicima, 12. decembra Srbiju. Marifetlucima Vučića se nazire kraj, jer ministar Lavrov želi čiste račune. Sa Viktorom Orbanom Vučić je ugovorio isporuke gasa iz Mađarske, bez znanja Rusa.

Kada direktora Srbijagasa optuže za velike gubitke ovog javnog preduzeća, on odmah skoči i traži odgovor zašto Srbijagas i dalje plaća mesečno po milion evra za gas isporučen Srpskoj fabrici stakla, koja je ovih dana, uz pomoć falisfikata i prevara, u rukama prevaranta Milorada Miće Pušice. I ko će da plati i taj dug od 35 miliona evra, pita Bajatović Vučića i njegove ministre?

Bugarski tajkun u izbeglištvu Cvetan Vasilev u rukama je Vučićeve mafije. Parama pokradenim u Bugarskoj kupio je od Srbijagasa paraćinsku Srpsku fabriku stakla i uložio je milione evra u njen oporavak, a skor isto toliko je dao i Aleksandru Vučiću i Tomi Nikoliću.

Da podsetimo, Staklara je nastavila sa radom tako što Cvetan nije plaćao račune za gas i struju, a dug je danas preko 35 miliona evra samo Srbijagasu, a EPS-u preko 600.000 evra, plus dugovi prema dobavljačima sirovina.

Vučić je 18. jula 2015 grmeo na Dnevniku („...Sram te bilo Cvetane! Plaćaj struju i gas i ne trpaj sebi pare u džep!").

Cvetan je shvatio poruku. Znao je u čiji džep da ih stavi. A, Aleksandar je alav na novac. Poslao je u Paraćin priprostog naprednjaka Milorada Miću Pušicu da '' sredi stvar''. Cvetan se povukao, nameravajući da im pokloni Staklaru, a oni njemu da obezbede slobodu od izručenja.

Pušica je obećavao nova radna mesta i svetlo na kraju tunela! Obećavao i nije ispunio! Prošlo je više od godinu dana kada je predsednik Nadzornog odbora Srpske fabrike stakla iz Paraćina, Milorad „Mićo" Pušica, na RTS-u pobedonosno izjavio kako će spasiti Staklaru sa svojim drugovima oružarima. "...Možemo da za godinu dana 'Srpsku fabriku stakla' dovedemo da ona pozitivno radi i da izmiruje sve obaveze", reče Pušica na Dnevniku u 20 h, 30. novembra 2015. godine.

Jedino što je Pušica izmirio i namirio jesu on i njegova ćerka Ivana Pušica! Njihova fantomska firma „Mitona", koja se više puta gasila i nanovo registrovala je na magičan način postala poverilac i otmičar cele fabrike Stakla. Doduše, njihova firma „Pelina" koja je takođe višestruko blokirana, bavila se trgovinom pića na veliko. Samo što su sada Pušicini apetiti porasli pa je od plastičnih flaša za sodu prešao na staklene.

Čuvena „Mitona" je od nedavno postala vlasnik firme CorpInvestment koju je bugarski tajkun sa poternice osnovao kako bi otkupljivao potraživanja srpskih banaka prema Staklari. CorpInvestment je otkupio 5,2 miliona evra potraživanja „OTP Banke", a zauzvrat imao hipoteku nad celom fabrikom stakla kao garant. Kao i sve što dotakne Pušicina ruka, blokiran je i „CorpInvestment", blokirana je i „Srpska fabrika stakla" sa 3,3 miliona evra od strane Srbijagasa (ukupna potraživanja Srbijagasa su oko 30 miliona evra o čemu je Magazin Tabloid već pisao).

Bugarska država je kao poverilac 75 miliona narodnih evra, dugo čekala ovakvu grešku Vučićevih mafijaša i veoma su se obradovali novom vlasniku Staklare. Iako je novopečeni gazda, Mićo Pušica retko svraća u fabriku. Kada svrati, uglavnom širi lažni optimizam i lažnu nadu izmučenim radnicima staklare. Još i da uspe da odblokira „Pelinu", „Mitonu" i Staklaru da mu ne nadenu novi nadimak „Blokada" Pušica!

Beogradska firma za promet oružjem, CPR "Impeks", koja je oktobra prošle godine odblokirala račune Staklare sa 3,5 miliona evra i time pokušala da protivpravno vanberzanski preuzme vlasništvo nad bugarskom investicijom od 118 miliona evra, kao da ne postoji! Petar i Svetozar Crnogorac, sin i tata, preveslani su u prevari od strane kriminalnog dvojca bez kormilara Miće Pušice i Verica Matković (generalna direktorka firme).

Crnogorci očajnički pokušavaju da spasu svoj novac bačen u Staklaru, usput kršeći brojne zakonske propise i čineći brojna krivična dela (upisivanje hipoteke nad celom fabrikom zarad pozajmice, protivpravno zaključenje ugovora o zalozi, povlačenje akcija sa berze). Sa dve hipoteke, četiri kriminalna vlasnika (tri srpska i jedan bugarski međunarodni prevarant), i blokadama od više miliona evra, Srpska fabrika stakla nema šansu da preživi. Vučićevi mafijaši su zabili glogov kolac u srce umiruće Paraćinske staklare. Sve zarad šefove pljačke i sitnog ćara!

Cvetan Vasilev, bugarski tajkun sa Interpolove poternice, dokazani međunarodni prevarant i najveći bugarski pljačkaš državnih para od 1945 do danas, spokojno živi u luksuznom stanu na Vračaru u Beogradu. Dao je Paraćinsku staklaru Vučićevim kriminalcima kao zalog za slobodu. Njega ovih dana grize savest! Dve milijarde evra napaćenog bugarskog naroda njega teraju da se stalno moli u hramu Svetog Save. Pošto je u Bugarskoj davao novac crkvi da ga slikaju na freskama, jadni radnici Staklare biće prinuđeni da pale sveću za svoju fabriku i radna mesta ispod ikone svetog Cvetana Miropomaženog.

Cvetan trpa pare u Vučićev i Nikolićev džep svakog meseca, poklanja po Vučićevom nalogu Pušici i oružarima fabriku da ne plaća struju i gas (30 miliona evra dug za gas i 600.000 evra dug Srpske fabrike stakla za struju). Kao nagradu dobija gostovanja kod Milomira Marića u „Ćirilici" i pljuje sve nekadašnje poverioce u Bugarskoj. Pljuje i napaćeni bugarski narod koji je opljačkao.

Magazin Tabloid iz pouzdanih izvora u bugarskom državnom vrhu saznaje da su dani kriminala i agonije u Srpskoj fabrici stakla okončani. Tajkun sa poternice ide kući da zapali sveću u svojoj crkvi pokajnici pre odlaska na robiju. A Vučićevi mafijaši će morati da odgovaraju pred zakonom u Srbiji. Zašto srpski građani moraju da finansiraju Vučićeve marifetluke? Zašto je Srbija utočište za Vučićeve kriminalce i tajkune? Zašto se dugovi nisu pretvorili u vlasništvo EPS-a i Srbijagasa, nego u vlasništvo Pušice, „Mitone", „Peline" i ostalih Vučićevih fantoma?

Jednog dana će za sve ovo neko morati da odgovara! Napaćeni građani Srbije će morati da plaćaju Bugarskoj stotine milione evra na arbitraži zbog kriminalnih aktivnosti diktatora i njegove kamarile. Staklara je pred kolapsom, a Bugarska država će tražiti naknadu štete, po već pravnosnažnim presudama koje je priznao i srpski sud.

Kada Pušica popuši u Staklari, mnogo će se zadimiti. U tom dimu i Vučić može da se uguši.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane