Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Predsedniče, oslobodi nas

Milovan Brkić

Američki predsednik Donald Tramp je drugog dana svog mandata saopštio da američki mediji brutalno lažu, kada je u pitanju njegova inauguracija i protesti građana tim povodom. Pre nego što je ušao u Belu kuću, predsednik Tramp je konstatovao da ga američki mediji podsećaju na nacističku propagandu.

Istog dana, u Beogradu je premijer Vučić održao 1.210 konferenciju za štampu, koju bi predsednik Tramp mogao okarakterisati kao nacistički nastup.

Šizofreni peder je u nedelju, 22. januara, pokušao da ovog puta opere ministra zdravlja Zlatibora Lončara, koga je Velimir Ilić dan ranije u Čačku optužio da je bio prijatelj sa vođom zemunskog klana Dušanom Spasojevićem, pokazujući njihove zajedničke fotografije.

Vučić je na sva usta hvalio stanje u zdravstvu, opisujući ulaganja za vreme njegovog mandata kao istorijska, mada se Ministarstvo zdravlja hvali prospektom u kojem se naglašava popravka vlažnih zidova i zamena klozetskih šolja! Vučić je obećao (35 put) renoviranje kliničkih centara, nabavku najsavremenije opreme, koja nigde u svetu ne postoji (baš su je za Vučića proizveli). Doveo je kao mečku Božanu Marka Blagojevića koji je valjda trebalo da potvrdi da će se u zdravstvo uložiti milijarde evra.

Ostavku ministra Lončara i ostavku ovejanog lopova Blagojeviuća nije ni pomenuo.

Vučić se izvinuo što je EPS poslao građanima nekoliko stotina hiljada računa za struju dvostruko uvećane za decembar. Ispraviće se te greške, rekao je premijer, ali ostavku direktora Milorada Grčića, roštiljdžije iz Obrenovca, nije pomenuo. Kazniće, obećao je, odgovorne za ovaj propust, kao što je i ranije kažnjavao za Savamalu!

U svakoj evropskoj zemlji i ministar i direktor EPS-a bi sami podneli ostavke, izvinjavajući se građanima, padajući na kolena. Ali, šizofreni premijer se ponosi svojom svitom. Pola ministara imaju lažne diplome privatnih univerziteta, polovina članova Vlade su pederi i ogrezli u najcrnjem kriminalu.

Groblja u Srbiji su danas jedina mesta svakodnevnog javnog okupljanja građana. Migranti su sa sobom doneli razne bolesti iz svojih jadnih zemalja, na koje naši građani, a i oni u evropskim državama, nisu imuni.

Svakog dana, Vučić je na ekranima po nekoliko sati, a njegovu nastupljivost direktno prenose RTS, PINK, Studio B i RTV Vojvodina.

Toliku količinu ludila, građani Srbije više ne mogu podneti. Svakog dana oni se svojim očima uveravaju da se i njima smrt približava. Siromaštvo je toliko satrlo naciju, da stotine hiljada ljudi iz ove godine neće živi izaći. Svako ko je iole pošten, na samrti je. To potvrđuje i primer doskorašnjeg ministra prosvete Slobodana Vuksanovića, doktora nauka, koji je ostao bez posla na Zukorlićevom univerzitetu. Njega se ni ujak Dragoljub Mićunović nije setio. A, šta je tek sa stotinama hiljada profesora, lekara, inženjera, kvalifikovanih radnika, koji svakodnevno gube posao i ostaju bez ikakve zaštite, socijalnog osiguranja i dodatka koje ministar Vulin deli na kašičicu, uz obavezu da idu na prinudan rad. Zamišljam gospodina Vuksanovića, doktora nauka, kako ga za 70 evra mesečne pomoći Vulin udara nogom u dupe, da čisti parkove!

Danas će redakcija Magazina Tabloid poslati pismo gospodinu Donaldu Trampu. Veliku propagandu laži, koja tlači sve građane ove zemlje, stvorila je banda iz prethodnih administracija iz Bele kuće. Zamolićemo ga, da nas kao čovek koji je na svojoj koži osetio surovost medijske inkvizicije, ako je već prepustio Zapadni Balkan, da od onih kojima nas je ustupio, traži da nas neizostavno oslobode surove zločinačke mafije koju predvodi Aleksandar Vučić.

Ako je već rekao da nije zadovoljan gospođom Terezom Mej i Angelom Merkel, koje će sigurno brzo otići u političku prošlost, onda od njega očekujemo da se izvini građanima Srbije za zlo koje su nam, stavljajući nas u najcrnje ropstvo, naneli protektori Majkl Polt, Kameron Manter, Meri Brus Vorlik, Majkl Kirbi i američke ekonomske ubice.

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane