Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Vučić uz pomoć Vojislava Šešelja sprema novu izbornu krađu

Judini poljupci

Iznenada se protiv Vučića okrenula komesarska svita kojoj je on do juče bio drag, kao dečko koji mnogo obećava. Kada su shvatili da on samo obećava, krenuli su u napad. Da li će zimsku ofanzivu Vučić moći da izdrži, da lažira pobedu na predsedničkim izborima, da sačuva mir na Kosmetu, da odoli štrajkovima i zahtevima da uhapsi brata Andreja i njegov kartel, da se oslobodi Tomislava Nikolića, da na uzici drži Vojislava Šešelja?

Milica Grabež

Krajem januara u Beogradu su se sastali Andrej Vučić, profesor Pravnog fakulteta u Beogradu Dejan Đurđević, predsednik Republičke izborne komisije i Petar Panić Pana, kum Aleksandra Vučića i bivši telohranitelj Vojislava Šešelja.

Razgovor je bio srdačan i upriličen po Vođinom nalogu, da se razmotre planovi kako da Aleksandar na predsedničkim izborima pobedi već u prvom krugu!

Prema anketi, koju je srpski premijer naručio, ali da bude objektivna, ispostavilo se da on može da dobije najviše 12 odsto glasova onih koji će izaći na izbore! Anketa je urađena krajem decembra, što je Vođu dovelo do ludila, tako da ga je ministar Lončar morao špricati rastovorom u koji se stavi i malo čistog kokaina.

Pana je preneo saglasnost Vojislava Šešelja da će u kampanji na sva usta blatiti protivkandidate Sašu Jankovića i Vuka Jeremića, da će njegovi članovi biračkih odbora pisati izveštaje, zajedno sa članovima SNS-a i Socijalističke partije Srbije u kojima će Vučić dobiti 55 odsto glasova, Šešelj 30, a svi ostali kandidati, uključujući i nevažeće listiće samo 15 odsto.

Dejan Đurđević je potvrdio spremnost da i ove izbore namesti, a sve uz pomoć direktora Republičkog zavoda za statistiku dr Miladina Kovačevića, koji je ogrezao u kriminalu i prevarama, i uz čiju su pomoć i prošle parlamentarne izbore pokrali, dodajući SNS- preko 890 hiljada glasova. Đurđević je iskazao i strah da sabiranje glasova preko računarskog sistema Zavoda za statistiku kontroliše više stranih obaveštajnih službi, jer imaju ''virus'' u programu, i insajdere koji ih o tome obaveštavaju.

U vreme dogovora crna trojka nije znala da je u Briselu Vučić precrtan crvenom olovkom. Zauvek. Njegova politička smrt je sve bliža, a bolest galopirajuća. On je u Briselu 1. februara odbio da javno prizna nezavisnost Kosova i Metohije, pred komesarima, mada je bio i pismeno to obećao. Plakao je, molio, šenio, pretio da će ''sve da kaže javno''.

Vučić je 3. februara na prepodnevnoj konferenciji za novinare rekao da mu je poručeno u Briselu "...Tišina, nema razgovora o Zajednici srpskih opština na KiM". Na poslepodnevnoj konferenciji, održanoj u Prokuplju, a najavljenoj kao da je u Kosovskoj Mitrovici, Vučić je molio Srbe da budu mirni i dostojanstveni, da ne nasedaju na provokacije. (Ako ih Albanci napadnu, neka izdrže, da pokažu da su spremni da budu tučeni).

I dok se Vučić u kabinetu valja po podu, proklinjući Klinonove, Putina, Merkelovu, šeike i Federiku Mogerini, kao da se ništa ne događa, aktivisti SNS-a od 20 januara sakupljaju potpise za kanidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije!

Aktuelni predsednik Srbije Tomislav Nikolić je najavio ozbiljno kandidaturu, smatra da iza njega stoji 82 odsto članova SNS-a, a Vučić svojoj kamarili obećava da će 15. februara, na Sretenje, Tomu uterati u mišju rupu. Ima da mu jede iz ruke. Zapretiće mu Šešeljem, daće i velike pare, koje već prikuplja jedan od njegovih seiza od više kartela.

Kada ovaj broj bude pred čitaocima, Vučićeve noge biće još dublje u živom blatu. Ovaj šizofrenik je smatrao da je dovoljno da se poljubi sa komesarkom Mogerini, sa Kurcom, Hanom, Bajdenom, da pokaže devičanski osmeh dok se rukuje sa belosvetskim moćnicima. Sav svoj život i političko delovanje on je zansivao na poljupcima sa njima. Bilo je tužno gledati kako se ljudi sa Mogerinijevom, sa Hanom, sa Kurcom, mada sa njima u životu, privatno, nije progovorio ni prostoproširenu rečenicu! Bili su to poljupci sa Judom. Ljubljeni su znali da imaju posla sa šizofrenim dikatorom, i ništa ih nije koštalo, a on je rastao kao kvasac, preteći svojom lažnom veličnom građanima.

Crno mu se piše. Vojni i policijski sindikat zakazali su štrajk za 11. februara, koji će potom biti realizovan. Policajci najavljuju da će vreće dokaza saopštiti javnosti o kriminalu premijera i njegove kamarile. Vojnici će pojasniti u kom stanju je srpska armija, na čijem je čelu ništarija Ljubiša Diković a ministar odbrane Zoran Đorđević.

Čim malo otopli, a za očekivati je, u štrajk kreću i prosvetni radnici, zaposleni u zdravstvu. I žute patke će proleće dočekati na nogama. Međunarodna zajednica zahteva odgovor na pitanje ko je odgovoran za slučaj Savamala, nezakonito rušenje zgrada i ubistvo noćnog čuvara koga su umorli na VMA, a zna se ko je specijalista za ubijanje u bolnicama.

Iznenada, iz Evropske komisije istražitelji traže odgovore šta je s a 24 sporne privatizacije. Ko je zaustavio istragu, a da EU o tome nije obaveštena. Istražitelji EU i nemačke kriminalističke policije traže od Vučića da uhapsi Andreja Vučića, kuma Nikolu Petrovića i članove njihovog kartela zbog šverca narkotika, oružja, akciznih markica, migranata, pasoša i novca. Traže da se to izvrši bez odlaganja, a premijer nema snage za takvo nešto, On bi ih sve rado žrtvovao, sve uz devojački osmeh, ali nema u njemu te kuraži.

Dejvid Mekalister je otvoreno saopštio Vučiću da su u Srbiji mediji pod najcrnjim pritiskom. To je rekao javno, dok se to ranije opisivalo dosta blažim rečnikom, što upućuje na zaključak da mu traže glavu.

Tužno je gledati Vučićevu Veliku propagandu laži, kako Nemanja Šarović, Šešeljev seiz, pred starletom Oliverom Jovićević na RTS-u blati srpsku opoziciju, a nijednom rečju ne pominje da nas je Vučićeva vlada dovela do pakla. Šarović je, svojevremeno, kao poslanik u Skupštini Srbije, uzimao duple dnevnice tako što se prijavio u Bujanovcu, mada je u Beogradu bio predsednik odbora radikala na Čukarici! Od tih para je kupio kola. Sada zavija, za velike pare, da podrži Šešeljevu kandidaturu i oblati Vučićeve protivkandidate.

Da li će Aleksandar Vučić dočekati aprilske predsedničke izbore?

Poljubci sa judama dolaze mu glave. Neka, neka samo ode.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane