Natrag

Zadnja

In memoriam

Briselski sporazum je mrtav (što i mene čeka)

Obaveštavam prezrene građane Srbije, te nevernike i neradnike, da se ispunilo njihovo očekivanje.

Dana 1. februara 2017. godine, izmarširan sam u Briselu i obznanjeno je da sam potpisao Briselski sporazum, znajući da ga neću moći ispuniti. U danu saznanja setio sam se šta sam sve činio građanima svojim. Pljačakao sam ih k'o lud, vređao, maltretirao, ostavljao ih bez posla, smanjivao im penzije, prodavo' ih strancima k'o belo roblje, da rade za 200 evra. Moj brat Andrej i očuh Anđelko stajali su iza mene. Kad' ja nisam mogao direktno da drpim, drpali su oni.

Bože dragi, čemu me je sve Voja (Šešelj) naučio. Varao sam Arape, šeike, spavao sa njima, sve im obećavao, i davao, al sam i uzimao. Sa obe ruke. Plaćao sam gospođu Angelu Merkle da me podrži, da se rukujem sa njom, da me posavetuje, jer i ona je lopov od kalibra, od nje se imalo šta i naučiti. Mene su provalili da sam peder, nju još niko ne proziva da je nimfomanka, da je bila Službin ubica...

Varao sam Sebastijana Kurca, sve svoje savetnike, ulizivao sam se Klintonovima...Uzimao sam pare od Majkla Kirbija, pa ih onda njemu davao. Smejao sam se kao dete posle razgovora sa Putinom, koga sam lagao u oči. Bio sam pica sa više lica. I dođe kraj. I bi sudbina.

Pokoj nam duši!

Aleksandar Vučić,

sin Anđelka Fahri Musliu

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane