Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Zorana, a smrklo joj se

Milica Grabež

Englezi su vekovima vodili politiku ubacivanja svojih agenta na Dvor, smatrajući da preko njih mogu da dobiju svaku bitku. Tako je funkcionerka G -17 Plus, Zorana Mihajilović, naprečac postala naprednjak i ministar u Vučićevoj vladi. Vučić je znao ko je ona, ali, godilo mu je. Em ima ženu među svojim ministrima, od kojih su većina pederi (i Anu lezbejku), em čini uslugu Englezima, jer je i on čedo te Službe

Sa mesta potpredsednika Vlade Srbije, gospođa Zorana je prikupila tone dokaza o kriminalu i korupciji Vučićeve kamarile, ministara, tajkuna, članova njegove porodice. I ti dokazi su dolazili i do novinara, od kojih većina nije smela ni da to pročita.

Više ministara ne mogu Zoranu očima da vide. A ćute. Ni da zucnu.

Nadajući se da će, kada vetrovi oduvaju Vučića, ona doći na njegovo mesto, gospođa Mihajilović je njegov najveći obožavalac. Tako se predstavlja. Bez Vučića ni sunce neće da nas greje, ako on nije Vođa pomrećemo od gladi, ni deca nam se neće rađati.

Samo na osnovu papira koje je gospođa ministarka prikupila, sa ministarske pozicije, Srbija može od Vučićevog kartela da naplati milijarde evra koje su oni pokrali.

Svojim napadnim i primitivnim veličanjem Vučića, gospođa ministarka izaziva gađenje kod podanika prema njenom Vođi. Koliko bi policiji i istražiteljima bilo potrebno vremena da uđu u trag opasnim Vučićevim lopovlucima, pljačkanju fondova, budžeta, lažnim investicijama? Mnogo, zaista mnogo. Ministarka je to sve sačuvala, pronikla u sve njihove poslove, dovela u kabinet oni koji znaju da misle i da idu za tragovima novca. Gospođa Zorana je postala glasnogovornica najomraženijeg čoveka u istoriji Srbije. A, sve zarad toga da dokaze prikupi i sačuva. Za sebe, za nas i za Engleze.

Iako će uskoro da se skrate, jer Škoti žele od Krune da se razdruže, Englezi idu dalje. Zavadili bi i dva oka u glavi. Srbe, kao i druge narode, žrtvuju bez ustezanja, samo da se igraju rata i uticaja. I sada, kada su i sami u nevolji, milioni stranaca nastoje da upravljaju politikom Velike Britanije, njene Vlade i parlamenta, arlaučući na ulicama protiv posete Donalda Trampa, MI 6 meša karte u Srbiji. Izvukao je Sašu Jankovića, kao trojanskog konja za Vučića, da u Srbiji izazovu haos. Svi koji su sarađivali i dali svoju dušu za MI 6, loše su završili. Ostavljeni, prezreni, umirali su u Londonu kao prosjaci i siromasi.

Zorana je još očuvana Bosanka. Ima je. Može da ode u Dubai, u harem kod nekog šeika, ili da se vrati u Tuzlu. Ustaj Zorka, zora sviće, narani piliće.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane