Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Pogled

Pritisak na dopisnika Tabloida iz Vojvodine

Hoće li iko ostati na slobodi?

Đorđe Višekruna

Nakon serije anonimnih pisama objavljenih u Tabloidu na temu čelnika lokalnog SNS u Bačkoj Palanci kao i načelnika lokalne policije, usledili su telefonski pozivi brata pokrajinskog sekretara ali i konkretna zloupotreba policije od strane bahate naprednjačke vlasti. Prete, pretresaju kuću, pitaju ko piše, kažu da mogu da saznam od urednika Brkića izvor ali da ne želim. Kažu videli su sliku na FB kako pušim džoint, objavljenu još pre dve godine, pa su se sad setili. Ja sad dok pišem ovaj tekst imam nekoliko grama hašiša u džepu koji sam doneo iz Amsterdama, evo pozivam policiju da dođe i uhapse me. Neka odnesu Vučiću, trebaće mu uskoro da poduva, jer narod ovu glad ne može da trpi, meseci su u pitanju. A, lokalne funkcionere SNS koji su ujedno i narkodileri koji imaju neke slikovite nadimke od Faraona pa na dalje neka slučajno ne diraju.

Zvonko Veselinović mlati ljude kao volove u kupusu po Vojvodini a oni kada pozovu policiju policija njih privodi. Policija traži drogu kod mene: evo ja priznajem da je imam! Priznajem da imam holandsku ličnu kartu i priznajem da sam tamo navikao da nekoliko puta mesečno popušim po jedan džoint. Jel to neki greh? Ako je to moj najveći greh onda sam ja Sveti Georgije. Jel' treba da idem u zatvor jer već godinama pišem u Tabloidu o kriminalu u Bačkoj Palanci? Ako budem imao još jednu neprijatnost u Bačkoj Palanci pri mojim posetama iz Holandije, evo, javno obećavam policiji u Bačkoj Palanci da ću objaviti spisak svih onih koji stvarno rasturaju pravu drogu po Bačkoj Palanci i to ne marihuanu već heroin i kokain. Tabloid je objavio na nekoliko strana pismo čitalaca sa spiskom navodnih kriminalnih aktivnosti načelnika policije u Bačkoj Palanci. Da li me zbog toga maltretirate? Nisam ja glavni urednik Tabloida! Ako imate nešto osobno protiv njega, izvolite pa se sa njim obračunajte. Što može pop ne može popadija.

Ne maltretirajte mi porodicu majka mi je jako bolesna nakon moždanog udara. Jednom ste je već maltretirali dok ste me privodili zbog toga što sam pisao po Facebook-u. Sada sada ponovo tražite navodno neku marihuanu. Uđite i treći put da mi maltretirate porodicu pa ću da izvršim ono što ste pokušali da napakujete mom dragom prijatelju zameniku urednika Tabloida Milanu Malenoviću. A sad i Vučiću kažem otvoreno da ukoliko ovi banditi rade nešto u njegovo ime da se to obustavi jer ću njega da smatram krivim ne samo za te gadosti oko pretresa i marihuane već i zbog maltretiranja majke koje bi moglo da ne daj bože ima fatalne posledice. Ništa im nije sveto udaraju i na porodicu. Počev od Bele Molnara preko Milan Malenovića sad i mene. Hoće li iko ko sarađuje ili piše za Tabloid ostati na slobodi? Sve kao slučajno. Evo ja šaljem sliku kako pušim marihuanu i molim ih da me ubace sa dopisnikom Tabloida za sever Vojvodine, Belom Molnarom u istu ćeliju. On je već treći mesec na pravdi boga u istražnom zatvoru u Subotici. Posto nemaju ništa pametno da mi napakuju evo predlažem Vučićima, Aleku i Andreju, jer su oni glavni tužioci i sudije u Srbiji, da me zatvore za rušenje Savamale!

Priznaću ja da ne mora Veselinović da se muci i da šamara Andreja ponovo u Novom Sadu kada ga nagovara da prizna i odgovara za tu ludost koju su napravili u centru Beograda. Predlažem Vučiću da sve nas iz tabloida ili sa Facebook-a koji nismo još uvek izgubili bitku sa zdravim razumom stavi u isti kavez od šminkerke Jelene Maćić do onih najsitnijih kritičara. Svakom se može iščačkati nešto, to je najmanji problem.

U mom slučaju je izgleda ponestalo inspiracije pa treba da se podmetne ili pronađe neki džoint. Ne morate se truditi sve ću priznati što treba samo mi ne maltretirajte porodicu. A Vučić je jako osetljiv kad je njegova porodica u pitanju.

Jel ti bre, misliš da ćeš večno vladati? Pozivam te da skupiš snage i pameti i dođeš sebi. Praviš od neistomišljenika neprijatelje od prijatelja neprijatelje to na dobro na kraju ne može da izađe nikako. Vi sve bogatiji iz dana u dan a mi sve bliže zatvoru ili već u njemu i ti očekuješ da ti se za ovo sto nam ti i tvoj aparat radite ne osvetimo? Pitanje osvete nije vise pitanje da li već kada...prešao si sve granice zdravog i nezdravog razuma. Zaustavi ovu represiju prema svima koji misle da se ova tvoja vlast mora menjati jer za sve sto rade niži činovnici za tvoj račun ili u tvoje ime ćeš na kraju ti platiti. Nas žrtve ne zanimaju mnogo izvršioci prljavog posla već isključivo naručioci jer izvršilaca ima koliko hoćeš i nisu oni krivi što moraju da zarade za hleb.

Ako ću stati mojim zatvaranjem rame uz rame sa našim herojima Milanom Malenovićem i Belom Molnarem, ja sam srećan i ponosan. Treba da odemo svi u zatvor...Zaslužili smo, jer smo doveli tebe na vlast. I doživotna kazna za nas je malo. Pomogli smo ti iz mržnje prema Tadiću i bivšem režimu i zaslužujemo doživotnu kaznu u ime naroda jer si ti za narod bar duplo gori od vlast DS. Stidim se, sramota me je. Da nemam holandske papire i ja bih, kao svi ostali bio zatvorenik u najvećem zatvoru u Evropi zvanom Srbija.

Kako je tvoj prijatelj Viktor Orban ogradio Srbiju pa takva ograda nema ni u Alkatrazu ali zato tamo imaju tri obroka dnevno o čemu pola stanovnika Srbije može samo da sanja zahvaljujući tvojim sumanutim merama štednje. Ne moraju da traže dokaze-evo ja im dajem sliku kako pušim marihuanu pa mogu odmah da me uhapse. Srušili smo Pajtića, vreme je za konačan obračun i sa tobom!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane