Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Zgazimo ga!

Milovan Brkić

Šef misije Međunarodnog monetarnog fonda za Srbiju Džejms Ruf ocenio je da su prihodi stanovništva u Srbiji „bolno niski po zapadnoevropskim standardima"!

Po njegovim rečima, ekonomski program koji Srbija sprovodi uz podršku MMF-a premašio je sva očekivanja u pogledu privrednog rasta, investicija, zaposlenosti i fiskalnog prilagođavanja.On je istakao da je taj program jedan od najboljih u istoriji programa Fonda, u kojima su rezultati nadmašili projekcije.

Dakle, ti rezultati su impresivni, a prihodi stanovništva su bolno niski, tvrdi gospodin Ruf.

Ko je sa MMF-om poslovao, završio je u bankrotu, nesreći, bedi, siromaštvu. Samo se Aleksandar Vučić hvali rezultatima te saradnje, kojima je Srbija gurnuta u dužničko ropstvo, a stanovništvo na ivicu smrti. Nezaposlenost, glad, epidemije, masovni gubitak stanovništva i njegovo iseljavanje, učinak su i programa Fonda u slučaju Srbije.

Setimo se kako su prošle Argentina, zemlje Južne Amerike, Afrike i Azije koje su spas tražile od MMF-a.

Već pet godina građanima Srbije se sa svih te-ve stanica kezi šizofreni Vučić, preteći im, pozivajući ih da više rade, da budu pokorni poslodavcima, da ne traže baš svaku platu, koja ne prelazi 200 evra mesečno. Svakog dana on ruži građane, političke oponente, tajkune koji njemu, bratu Andreju, ocu Anđelku i kumu Nikoli ne plaćaju reket, preti hapšenjima, veliča svoje rukovanje sa stranim državnicima, zadužuje nas, pljačka budžet, otvara lažne fabrike...

Mnogi su otišli iz života ne dočekavši njegov pad i izvođenje pred sud.

Šizofreni peder je natrpao u svoj džep i u kese svoje porodice nekoliko milijardi evra. Sve je rasprodao. Vodu, zemljište, rudna bogatstva, sve nas grdeći da ništa ne znamo da radimo, niti hoćemo i da to mora da proda strancima, uz proviziju, da nas oni nauče pameti.

Vidljivo je da je ovaj šizofreni peder i teško bolestan, da je pod stalnom terapijom čistog kokaina. Njegovi saradnici znaju da je on smrtno bolestan i da je GOTOV.

Aprilski izbori, koji su potpuno neregularni, koje je on raspisao sa jedinim ciljem da se proglasi pobednikom, prilika su da ga zgazimo.

Treba da izađemo na izbore, da zaokružimo Vuka Jeremića. Sviđao nam se on ili ne, ali je prilika da Vučića zgazimo. Vuk je pristojan čovek. Prošao je sveta, bavio se visokom politikom. Sa njim je moguće postići dogovor.

Vučić je opkoljen, kao ranjena je zver. Ali njegovo srce je zečje. Ima pedersku psihologiju. Plaši se motke, šamara. Čim ugleda budžu odmah se predaje. Hrabar je samo pred kamerama. Užasno se boji linčovanja. Budite sigurni da iza njega ne stoji više niko, samo kamera PINK-a, RTS-a...lajavci iz Informera, Novosti, Politike...

Šta možemo izgubiti? Posao koga većina nema, penzije koje su bolno niske. Polovina stanovništva je na samrti.

Ko će da ga zgazi ako ne mi, i kad ako ne sad?

Nije Vučić jedini gad kojeg smo u istoriji oborili. Setimo se kako je pao Slobodan Milošević, koji je bio tretiran, do pred sam pad, kao ''jak čovek na Balkanu''.

Stanje je isto, kao i u Slobino vreme. Isti njegovi ljudi, ista lopovska banda - Vučić, Dačić, Palma.

Uveče, 2. aprila, podignimo se. Naterajmo Vuka da ih ne prizna. Dignimo se na ustanak, na pobunu protiv zlikovca koji nas je doveo do predvorja pakla, a mnogi su već tamo.

Izborimo se za svoje pravo glasa, da ne smemo biti pokradeni. Osetimo se kao ljudi, posle toliko godina. Pomenimo mu majku Angelina, brata Andreja, očeve njegove Farhri Muslia i Anđelka. Malo je policije, koja je slabo plaćena, slabo obučena, ponižena, koja će ući u sukob sa građanima. Ne plašimo se krvi. Sloboda se samo tako osvaja. Kada prebrojimo svoje razbijene glave, polomljena rebra, osetićemo slast slobode..

Ne gledajte televiziju, ne čitajte njegove novine. Sve je to najprizemnija laž. Zgazimo ga 2. aprila, na ovaj ili onaj način.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane