Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Računovođa izbornih krađa

M. Grabež

Direktor Republičkog zavoda za statistiku Miladin Kovačević najširoj javnosti u Srbiji ne predstavlja bitnu ličnost. Ali, za strane okupatore i odlazećeg diktatora, ovaj čovek je u vrhu njihovih prioriteta. Naime, Kovačević obavlja jedan od najprljavijih poslova za režim Aleksandra Vučića (a takve i slične poslove obavljao je godinama ranije za neke druge ovdašnje vlastodršce).

Biće to čovek koji će zajedno sa povampirenim Miroljubom Labusom koji je već dugo "iza zavese" u Republičkom zavodu za statistiku, lažirati ove, kao i sve ranije Vučićeve izborne prevare.

Na prošlogodišnjim parlamentarnim izborima, ukrao je za SNS 890 hiljada glasova. To su znali i američke diplomate, i Rusi, koji su izbore pratili iz ambasade Belorusije.

O kakvom "kalibru" školovanog hohštaplera je reč, mogla bi da kaže njegova podugačka profesionalna biografija. Dovoljno je, na primer, reći da je bio angažovan od strane Jefferson instituta i Narodne banke Srbije, kao metodolog i koautor, u izradi studije o konkurentnosti privrede Srbije još 2003. godine, gde je kreirao lažnu sliku o stanju u državi.

Ranih devedesetih godina, za Miloševićev režim, lažirao je rezultate popisa, pa ga je tadašnji "vožd" nagradio tako što je primljen za stalnog saradnika Centra za demografska istraživanja pri Institutu društvenih nauka u Beogradu.

Kovačević je već punih 16 godina angažovan i od strane misije MMF, za nadgledanje takozvanih stend-baj aranžmana (jasnije rečeno, kontrolu vraćanja kredita).

Ali, ono što Miladina Kovačevića čini jednim od najprljavijih "poslenika" Vučićevog režima, to je njegovo "lakiranje" ružne srpske stvarnosti, preko raznih makroekonomskih projekcija i analiza i tranzicionih reformi, posebno u javnom sektoru. Ta Kovačevićeva magla i dim, najviše koristi Aleksandaru Vučiću, koji obilato koristi njegove "naučne" laži i demagogije. Vođa ih rado deklamuje na mučnim konferencijama za novinare i svim televizijama, 24 sata dnevno.

Kao ideološka potpora globalističkim prevarantima na radu u Srbiji, eksperti iz zloglasne američke organizacije USAID, prepoznali su ga i odmah angažovali da izradi jednu studiju za njih, pod imenom: „Postkrizni model ekonomskog rasta i razvoja Srbije 2011-2020".

Devedesetih godina, Miladin Kovačević je bi član Srpskog pokreta obnove, pod zastavom Vuka Draškovića. Od te stranke i familije Drašković, dobio je svojevremeno veliki džip na korišćenje. Nakon odlaska iz SPO, Kovačević nikako nije hteo da vrati ovo skupo vozilo. Danica Drašković je besna zbog toga poslala dvojicu jačih momaka iz crnogorskih krševa, da mu ga oduzmu, što su oni i učinili. U nastavku svoje političke "balade", ostao je upamćen kao "Labusov čovek".

Kovačević je angažovan od strane Ekonomskog fakulteta u Beogradu u komisiji za sticanje doktorata, a od strane Matematičkog fakulteta izabran je u komisiji za polaganje ispita. Nije ni čudo što u takvim okolnosti, niču razni brzopotezni doktori nauka na sve strane.Bio je i član Saveta Narodne banke Srbije u jednom mandatu.

Mada je Kovačević ispunio sve uslove za penziju, ne pada mu na pamet da se povuče.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane