Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na nišanu

Ekskluzivno: sladak život Vučićeve kamarile

Ljubavnice na revers, plaćene iz budžeta

Afera ima svuda, na svakom mestu. One se rešavaju, a akteri, u evropskim i pravnim državama, odmah podnose ostavke, privode ih pravdi. O tome piše i naš urednik Milan Balinda u svom tekstu o aferama evropskih političara. Samo se u Srbiji o aferama ćuti. Kartel Aleksandra Vučića je ogrezao u najcrnjem kriminalu, pljačkama, ubistvima, švercu kokaina, oružja, rasprodaji državne imovine, uzimanju kredita koji završe na njihovim računima. U prošlom broju smo objavili ispovest bivše supruge kradonačlenika Beograda Siniše Malog, kojoj je sud oduzeo decu, po nalogu njenog bivšeg muža. Kakav je lični život Vučićeve kamarile opisuje istraživač major Goran Mitrović

major Goran Mitrović

U prošlom broju objavili smo hroniku brakorazvodnih nevolja Marije Mali, bivše supruge gradonačelnika Beograda Siniše Malog, kojoj je rešenjem o privremenoj meri Prvog osnovnog suda u Beogradu, oduzeto starateljstvo nad njihovih troje maloletne dece.

Gospođa Marija je, da podsetimo, živela u braku sa gradonačelnikom Beograda Sinišom Mali. U tišini, daleko od očiju javnosti, razveli su se 2015. godine, a da ni njihova deca o tome ništa nisu znali. Tako je želeo g. Siniša. Troje maloletne dece su, na predlog Centra za socijalni rad dodeljena majci na staranje i vaspitanje, uz očevu saglasnost.

Onda je g. Siniša odlučio da od bivše žene oduzme decu, da pokaže moć. Upućeni tvrde da je to učinio pod nečijim pritiskom. Istraživač Magazina Tabloid je krenuo tragom vesti o porodičnim skandalima g. Siniše Malog, a na kraju je otkrio mračne dvorske spletke kartela Aleksandra Vučića.

Operaciju oduzimanja dece gospodin Mali je izveo preko Prvog osnovnog suda u Beogradu, odnosno njene tadašnje predsednice, sudije Natalija Bobot.(Gospođa Bobot je služila samo jedno leto. Zamenjena je 3. marta i vraćena za sudiju Višeg suda u Beogradu. Kada ona progovori, glave će padati. Ona nije od on ih koje se lako predaju).

Iako se Siniša hvalio da je angažovao najboljeg advokata, Dragana Krajinovića, bivšeg branioca Mire Marković, ne bi mogao da promeni odluku Centra za socijalni rad, odnosno njegovog tima, da gospođa Bobot predmet nije dodelila sudiji Lidiji Alagić. Gospođa Alagić je bivša supruga advokata Branimira Gugla, nekadašnjeg zastupnika Socijalističke partije Srbije. Ni ona nije, kao ni Natalija Bobot, prošla reizbor sudija u decembru 2009. godine. Važila je za nepotkupljivog sudiju, ali je povratkom na posao, nakon odluke Ustavnog suda Srbije, počela da obavlja za režim prljave poslove.

Gospođa Marija je angažovala odličnog advokata Slobodana Ružića, ali pravno znanje nema značaja. Pred sudojom Lidijom Alagić činjenice nisu od značaja. Ona je odredila penzionisanog sudskog veštaka Nadu Janković da pobije mišljenje Centra za socijalni rada da deca treba da budu povereni na vaspitanje majci, koja je ocenjena kao odgovorna i podobna osoba, posvećena interesima dece, kako je ocenio stručni tim centra.

Sudija Alagić je oduzela Mariji decu, odredila da može nedeljno da ih viđa samo četiri sata i da je to dovoljno i ''u interesu deteta''. Iz sudskog zapisnika se vidi da je sudija odbijala sve predloge zastupnika Marije Mali, odbila je predlog da se odredi drugi sudski veštak, jer se pomenuta Nada Janković pojavljuje u svim predmetima u kojima se osporava nalaz Centra za socijalni rad i kada očevi traže starateljstvo.

Sudija Lidija Alagić je želela da svog sina, koji je pripravnik u tužilaštvu, uhlebi, oduzimajući tuđu decu od majki. Iza nje je stajala uzvišeni vršilac funkcije predsednica Prvog osnovnog suda u Beogradu Natalija Bobot, koja je takođe bila pod prinudom. Sudija Alagić, nakon okončanja rasprave, sporo piše otpravak presude. A, to se usporilo izjavom Aleksandra Vučića da mu je ''žao što je Siniša Mali oduzeo starateljstvo Mariji Mali nad decom, jer smatra da majka treba da u tom uzrastu odgaja decu.'' Može se desiti da Lidija Alagić ponovo ostane bez posla, kao što se desilo i sa Natalijom Bobot.

Troje maloletne dece su sada na budžetu Grada Beograda. Oni žive kod oca, koga retko viđaju. Naime, Siniša se, nakon razvoda, priženio. Doveo je u svoj dom Sašu Mitrović, zamenicu svog šefa kabineta Luke Tomića. Gospođica Mitrović je pravnica po obrazovanju, a uzeta je, na revers, od Aleksandra Antića bivšeg predsednika Skupštine grada Beograda, koji, inače, živi u ozbiljnoj vezi sa jednim momkom iz Zagreba. Osim pomenute Saše Mitrović, o deci Siniše i Marije Mali brine i njegov vozač, koji ih vozi u školu i na druge aktivnosti. Dve bebisiterke takođe plaća Bebiservis, a ukupno petoro ljudi vodi o njima računa i plaća ih budžet Grada Beograda. Siniša ih retko viđa, jer on ima druga interesovanja.

Šef kabineta gradonačelnika Malog, Luka Tomić, potvrdio je uredniku Magazina Tabloid da je Saša Mitrović njegova zamenica, a na pitanje da li je ona metresa gradonačelniku, ili dadilja njegovoj deci, odbio je da odgovori.

A, da su žene prisutni građani u životima braće Mali, potvrđuju primeri. Rođeni brat Siniše Malog, Predrag, bio je do 2015. godine zaposlen u Zavodu za izradu novčanica i kovanog novca, zajedno sa Andrejom Vučićem.

Predrag Mali se razveo od supruge Ivane Mali 2015. godine, istovremeno kada i Andrej Vučić od svoje žene, nakon što ga je uhvatila u krevetu sa drugim muškarcem.

Predrag je svoju devojku Vanju Grujić, uz pomoć brata Siniše, postavio za direktora Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda. Vanja je imala samo 24 godine kada je 29. februara, prošle godine, nađena mrtva u stanu. Bila je u trećem mesecu trudnoće. Da li se obesila, ili je ubijena? Istraga nikada nije sprovedena. Predrag Mali je 2. marta prošle godine platio čitulju u Politici sa porukom: "Poslednji pozdrav Vanji, zauvek njen Peka".

Pokojna Vanja se pred smrt žalila da je Predrag Mali maltretira i preti joj da abortira, jer ga više ne zanimaju žene. Zašto bi se ubila devojka sa 24. godine, koja je dobila stan, posao direktora Direkcije za građevinsko zemljište sa ogromnom platom i privilegijama?

Dvoje zaposlenih u Direkciji za građevinsko zemljište opisali su Istraživaču Magazina Tabloid pokojnu Vanju kao vedru i veselu, kao uglađenu kurvicu koja nije imala pojma o poslu, ali da nije bila zlonamerna prema zaposlenima. Drugi su, umesto nje, radili posao. U Direkciji se obrću ogromne pare.

Bitka oko prevlasti nad Direkcijom između gradonačelnika Malog i menadžera Gorana Vesića je žestoka. Menadžer Vesić želi da Direkciju stavi pod svoju kontrolu, ali Mali odbija da joj promeni status. Pretpostavlja se da je menadžer tajno dostavio podatke strancima oko slučaja Savamala, da obesi kamen oko vrata gradonačelniku.

Skupština grada Beograda je harem braće Mali i Vučićevog kartela. Nakon smrti Vanje Grujić, Predrag Mali je upao u srce Ivone Jevtić. On je danas sekretar za kulturu grada Beograda!

Brat Siniše Malog je važan lik u Srpskoj naprednoj stranci, odmah je do Andreja Vučića. On rukovodi odborima, izdaje naredbe. U poslu je sa Andrejom oko transporta heroina sa Kosmeta. Andrej je u najtešnjoj vezi sa Hašimom Tačijem. On osigurava transporte sa Kosmeta. Nekoliko stotina hiljada mladih u Evropi truje se narkoticima, koji dolaze preko Kosmeta.

Imovinu Siniše Malog nije mogla da opiše njegova bivša supruga Marija, jer je on, po nečijem nalogu, krio šta je sve i kojim parama kupio. Prošle godine, Aleksandar Vučić je javno, na konferenciji za štampu, najavio da će Siniša Mali biti smenjen i krivično gonjen u ''vrlo krakom roku''. Od toga nije bilo ništa. Zaštitio ga je Nikola Petrović, kum Aleksandra Vučića.

Gospodin Petrović je u to vreme bio direktor EMS-a, uspeo je da ga iz javnog pretvori u akcionarsko društvo, smišljeno napuštajući funkciju v.d. direktora, na kojoj je bio do kraja prošle godine, ostavljajući na tom mestu svoju zamenicu, sa kojom je bio u ličnim odnosima. Naime, Petrović je planirao da proda Areodrom Nikola Tesla i Poljoprivredni kombinat Beograd zajedno sa Sinišom Malim i da uzmu proviziju od po nekoliko desetina miliona, pa da se povuče.

Premijer Vučić je dao Aerodrom na tender, za koncesiju, a i PKB je na prodaji. Upućeni tvrde da je Mali izostavljen iz novog tala. Sve će pripasti Petroviću. Ipak, ima straha kod braće Vučić od Siniše. Mnogo zna, a ima upliv u mnogim strukturama vlasti. I u inostranstvu.

Nikola Petrović je trenutno potpredsednik Privredne komore Srbije. Marko Čadež, predsednik Komore, preneo mu je pisana ovlašćenja da može da zastupa Komoru. Očekuje se da Petrović uzme masnu proviziju od davanja Aerodroma Nikola Tesla u koncesiju i od prodaje PKB-a, i da ode iz zemlje. Gospodin Petrović je u kumovskim odnosima sa Aleksandrom Vučićem. Na suđenju uredniku i novinaru Magazina Tabloid na pitanje ko je kome kum, on Vučiću ili Vučić njemu, Petrović je odbio da odgovori, samo je dodao da su kumovi.

I Nikola Petrović se razveo od supruge Maje, prošle godine. Prethodno je on razveo kuma Aleksandra Vučića za jedan dan od supruge Ksenije i oženio ga sa Tamarom Đukanović, koju, inače, nije podnosio.

Do razvoda Nikole i Maje, kako saznaje istraživač Magazina Tabloid, došlo je kada je Nikola preko direktora BIA Aleksandra Đorđevića pokušao da sazna o kontaktima svoje supruge Maje. On je često batinao svoju ženu, koja na jedno oko vidi 20 odsto i ima jako oštećenu bubnu opnu. Kada je direktor BIA Đorđević izlistao telefonske pozive gospođe Maje Petrović, Nikola je saznao da svoje veliko iznenađenje da nju ''teši'' niko drugi nego kum Aleksandar Vučić.

Da bi joj se osvetio, Nikola je ostavio svoj mobilni telefon ženi na uvid, na kojem su bili njegovi snimci sa starletom Oljom Crnogorac, bivšom devojkom Predraga Rankovića Peconija i bivšom urednicom Happy televizije. Olja je poludela i zvala je Vučića, da traži objašnjenje od Nikole, jer joj je Maja pretila...

Maja je potom napustila posao u Ministarstvu odbrane, na svoj izričit zahtev. Zaposlila se u firmi Profajler tim, koja je u vlasništvu Vučićeve desne ruke Gorana Veselinovića.

U ovoj firmi je, svojevremeno, bio zaposlen i Aleksandar Vučić. U prilogu objavljujemo priču o tom fiktivnom poslu. Da bi kumu platio ''odštetu'' zbog ''preuzimanja'' žene, Vučić je prihvatio Petrovićev zahtev da mu preda Aerodrom i PKB da ih proda, uz proviziju, i da ode u inostranstvo.

Život pripadnika Vučićevog kartela visi na koncu. Aleksandar je nepoželjan kod svih značajnih ljudi u Evropi. Kamen oko vrata im je. A on želi da se sa njima rukuje i ljubi.

Izvori Magazina Tabloida u BIA su potvrdili vest da je Aleksandar teško bolestan. Osim teške psihičke poremećenosti, još neka teška boljka nagriza Aleksandra. On se izobličio, njegovo lice je naduveno, sa izraslinama, teško se kreće, teško koncentriše, što ukazuje da prima teške lekove. Istraživaču Magazina Tabloid su na VMA opisali Vučićevu bolest kao bolest sa lošom prognozom, kloneći se dijagnoze, zbog mogućih posledica.

Da li je sprski premijer na svojim gostovanjima po Evropi primio ''poklon'' od bezbednosnih službi, pa se polako sprema na put?

Što se Siniše Malog tiče, sigurno je da on ne želi decu da odgaja, jer i njega čeka bežanija, ili teška robija. Ali, šta će biti sa onima koji su se igrali sa sudbinom njegove dece, koja nisu kriva što imaju takvog oca?

A 1. Demistifikacija Vučićeve radne biografije

(28.07.2014)

Zakoni, red, reforme, rad, odmah - neke su od fraza koje predsednik Vlade Aleksandar Vučić iz dana u dan ponavlja kao mantre u nadi da će probuditi uspavanu Srbiju. "...Srbija se mora promeniti, a promeniće se samo ako počne da se radi, odmah", poruka je koju premijer šalje građanima. Sudeći po zvaničnoj biografiji premijera na sajtu Vlade, Aleksandar Vučić ne poseduje gotovo nikakvo radno iskustvo u privatnom sektoru da bi bio kompetentan da radnicima i poslodavcima drži pridike. Međutim, Vučićeva zvanična radna biografija napisana je za naivne i lakoverne.

Ni dana radnog staža u privatnom sektoru?

Pre nego što nastavimo dalje sa demistifikacijom Vučićeve radne biografije, pogledali smo smo jedan snimak.

Novinarka: Kako je firmi ime? Samo da znam

Vučić: Ime...daću vam posle tačno. Pošto je ja zovem "Profi", ali nije "Profi"..."Profajler tim" sa ne znam čim još. Tako da...Ali, nije samo "Profajler" da ne mislite da od ovog iz DS-a.

Koliko od vas radi u firmi kojoj ne znate zvaničan naziv? Izgleda samo Vučić.

Za vas koji ne znate šta je "Profajler tim sa ne znam čim još" i zbog čega se ta firma nigde ne spominje u njegovim biografijama, saznaćete ubrzo.

Prvo, preduzeće "Profiler Team - Preduzeće za medijske usluge, konsalting i odnose sa javnošću d.o.o." u kojem je radio Aleksandar Vučić više ne postoji. Firma više ne postoji jer je preimenovama čak tri puta!

Poreski identifikacioni broj te firme je "17510258". Kada taj broj unesete u registar privrednih društava Agencije za privredne registre iskočiće vam preduzeće koje je osnovana 2003. godine pod imenom "Right doo Beograd".

Vlasnici nekadašnje firme "Profiler Team doo", a sadašnje firme "Right doo Beograd" su Goran Veselinović (70%) i Jasmina Stojanov (30%). "Right doo Beograd" je marketing agencija koja se bavi trgovinom oglasnog prostora nacionalih emitera i nacionalnih novinskih izdanja.

Pre imena "Right doo Beograd" to preduzeće je nosilo naziv "Block & Connect doo, Beograd". Čemu potreba da se naziv preduzeća menja čak tri puta? Goran Veselinović je član Glavnog odbora Srpske napredne stranke. Dakle, Veselinović je bio Vučićev poslodavac kada je radio u firmi "Profajler tim sa ne znam čim još".

Međutim, uvidom u finansijski izveštaj firme "Right doo Beograd", od kako je Srpska napredna stranka došla na vlast 2012. godine, firma "Right doo Beograd" beleži abnormalan poslovni prihod! Poslovni prihod 2011. godine bio je 11,5 miliona dinara, a 2012. godine neverovatnih 500,8 miliona dinara, zatim se 2013. godine smanjuje na 21,5 miliona dinara. Moramo uzeti u obzir da je 2012. godine bila izborna kampanja, a ova kompanija se bavi trgovinom oglasnog prostora.

Sredinom maja 2011. godine, Aleksandar Vučić bio je gost kod Jugoslava Ćosića u emisiji "Insajder uživo" na TV B92. Tema emisije je bila: "Ko sve finansira političke partije i šta partije duguju svojim finansijerima?"

Ćosićevi gosti su bili: tadašnji zamenik predsednika Srpske napredne stranke, Aleksandar Vučić, potpredsednica nekada G17, sada Ujedinjenih regiona Srbije, Suzana Grubješić, i predsednik Izvršnog odbora Demokratske stranke, Marko Đurišić.

Ćosić je Vučiću postavio pitanje u vezi sa podatkom da je opština Voždovac, na čijem je čelu tada bila SNS, oko 30 puta u toku jedne godine prebacivala novac na račun preduzeća "Profiler Team d.o.o" čiji je Vučić tada bio zaposleni.

Vučić je nekoliko minuta nevešto izbegavao da odgovori na pitanje: "...Da li je normalno da jedna opština, u toku, na primer, godinu dana, 20 ili 23 puta, uplaćuje novac na račun preduzeća u kom ste Vi zaposleni?"

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane