Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Daleko je sunce

Milovan Brkić

U logoru u Jasenovcu su svakodnevno klali zatočene Srbe, Cigane i Jevreje i ponekog Hrvata, rodoljuba.

General Milan Basta svedočio mi je, pomalo sa stidom, da je njegova brigada bila na nekih desetak kilometara odatle i da je prepadom mogla da oslobodi logor i spase desetine hiljada zatočenika. Uvek kada je predlagao Vrhovnom štabu da krene u ofanzivu, bio je žestoko ukoren. Smaknuti su mnogi komandanti odreda koji su želeli samoinicijativno da krenu na Jasenovac. Ubijanje mora da se nastavi, tako je odlučila Moskva.

Milioni ljudi su umrli u ratovima i posle njih, zaklinjući se na vernost Moskvi. Među takvim budalama, skoro celog života, bio sam i ja.

A, Moskva je na Srbiju uvek gledala kao na pastorče, skoro sa gađenjem. Mislim na one koji su vladali SSSR-om, ili kasnije Rusijom. Kremlj je nemilice, kroz istoriju, trebio i svoje građane, kao fazane.

Pet dana uoči predsedničkih izbora, ruski predsednik je, na molbu plaćenog Gerharda Šredera, bivšeg nemačkog kancelara, koji je naredio bombardovanje SR Jugoslavije 1999. godine, primio Aleksandra Vučića, predsednika Vlade Srbije i predsedničkog kandidata, u posetu kojoj se nije znao cilj, osim da predsednik Putin udovolji molbi svog prijatelja. Vučića je ranije primila kancelarka Merkel, koja je, po svemu sudeći odlazeća, dajući mu zadatke, a time i podršku, usred kampanje, što je, opet neprimereno.

Vučić se iz Moskve vratio veseo i ozaren, navodeći da mu je u Kremlju sve obećano, podrška, oružje, novac...

Bivši ministar u Černomirdinovoj vladi, Sergej Grizunov, tvrdi da Rusija nema nikakve planove da podrži Srbiju na bilo kom planu, jer Kremlj ne želi da se zameri Nemačkoj, da preko Srbije destabilizuje Južnu Evropu. A, predsednik je veliki germanofil, skoro da je zaljubljen u Nemačku, dok ga ona prezire na način na koji on to i zaslužuje.

Obećani avioni koji su na otpadu, a koje je Srbija platila, nikako da dolete na Batajnicu. Kakvo oružje, kakvi bakrači! Možda je Vitalij Ćurkin platio glavom što je u Ujedinjenim nacijama stavio veto da Srbe ne proglase genocidnim narodom. Jedinim u istoriji. Ko zna koliko je V.V. Putin želeo da dobije poena u inostranstvu, kao čovek posvećen miru, a kome, često, obećavaju da će završiti kao zločinac. Ali, on nesrećnik misli da je to samo šala. Toliko je ojadio Rusiju, omogućio je da se pod njegovom zaštitom iznesu hiljade milijardi, kojima će se finansirati rat protiv zemlje koju on, po svemu sudeći, prezire iz dna duše

Dok je Putin razgovarao sa Vučićem, hiljadu građana Moskve je tučeno u zatvoru, a njegov protivkandidat je osuđen samo na 15 dana robije, jer su demonstrirali protiv korupcije. A, njen rodonačelnik je V. Putin i njegov premijer Medvedev, koje optužuju da su prisvoji preko deset milijardi evra. Toliko su pokrala od male Srbije i braća Vučić.

Izbori u Srbiji su bili najneregularniji. Možda i od onih u Rusiji, Belorusiji, Azerbejdžanu, Kazahstanu, gde vlada azijatski duh, gde su diktatori doživotni vladari, a podanicima se pune zatvori. Gde Erdogan, novi Putinov prijatelj, drži u zatvoru više od 100 hiljada profesora, akademika, novinara, sudija, tužilaca, lekara...Prvog dana, Vučiću su čestitali ''njegovi'' - Han, Kurc...

Ipak, na poslu su i drugi. Istraživači FBI-a, BND-a i drugih službi tragaju za zlodelima braće Vučić. Sa njima nema šale, niti ih je moguće podmititi. Za očekivati je da će istrage biti brzo okončane, a Vučićevom kartelu će biti zagorčan život. Padom kancelarke Merkel, srušiće se zločinačka politička elita u Nemačkoj koja je svoju pohlepu stavila iznad interesa građana ove velike države i velikog naroda. Predsednik Tramp je obećao promene, ali i vladavinu pravne države i pravde.

Danas je daleko sunce u Srbiji. Vučić još mora da radi. Tako želi Moskva.

Rusija se mišlju obuhvatiti ne može. Rusija se može samo voleti.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane