Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na nišanu

Kako izgleda Vučićev kriminalni scenario za konačan slom Srbije

Šta nas čeka posle izbora

Diktator je otišao predaleko. Podigao je sebe do nebeskih visina i nijedna državna funkcija u namučenoj srpskoj državi mu nije dovoljna. On već odavno nije politički funkcioner (ako je to ikada bio), nego užasan zlotvor, patološki lažov i nasilnik, koji najpodmuklijim metodama lomi sve i svakoga, samo da bi dosanjao svoj faraonski san. Ali, što ga duže sanja, noćne more su mu sve strašnije. Sa razlogom. Narod koji je opljačkao, prevario i stavio u kolonijalno ropstvo, spreman je da mu uzvrati. Ne ni na kakvim izborima, nego onako kako je i on to uradio: silom. Nakon predsedničkih izbora, Vučić kreće u novi desant na građane Srbije. pljačkama, medijskim nasiljem, pa i insceniranim sukobima. Na njegovoj strani je mala kriminalna falanga. Na strani naroda je istorijsko iskustvo: platiće kao i svaki diktator u prošlosti

Nikola Vlahović

U nedelju, 26. marta 2017. godine, samo sedam dana uoči predsedničkih izbora i "izvlačenje srećnog dobitnika" iz naprednjačke "ćorave kutije", beogradska "Politika", najtužniji srpski dnevnik, koji živi od čitulja i državnih dotacija, objavio je sramni Proglas pod nazivom "Za bolju Srbiju", koji je potpisalo više od 500 (k)akademika i profesora univerziteta, navodno sa željom da Srbija nastavi da napreduje i da se menja, i zato "...što je Srbiji potreban predsednik, poštovan i cenjen u svetu, garant pristojne i uređene zemlje, kakav je Aleksandar Vučić".

Ovaj jadni pamflet, slika je još jadnije "elite" koja sebe drsko naziva "intelektualnom" i dokaz da je ona hrabra, pametna i superiorna Srbija nestala, a ova današnja pala u kaljugu, u najdublje moralno blato zbog koga se kosti slavnih predaka ove nacije sigurno prevrću u grobu.

Samo jedan dan ranije, podaci više od 400.000 građana iz cele Srbije, precizno upisani u tabele u kojima je naveden JMBG, broj lične karte, adresa, kućni i mobilni telefon tih ljudi, našli su se na jednom javnom serveru. Uz podatke na pojedinim mestima stoje i napomene koje ukazuju na to da su podaci korišćeni za potrebe manipulacije biračima (uticanjem na njih) od strane Srpske napredne stranke. Na nesreću Vučićeve kriminalne družine, pored podataka građana koji su okačeni na server našla se i fascikla sa jednim imenom - S. Mićanović (Slaviša Mićanović, šef Vučićevog internet tima, prim. red.), kao i zaštićena rezervna kopija e-mailova te osobe.

Podsećanja radi, Vučićeva družina, uradila je ovo isto ali na drugi način, još u decembru 2014., godine, kad su na sajtu Agencije za privatizaciju neovlašćeno objavljeni podaci o ličnosti 5.190. 396 građana Srbije i preko 4.000 finansijskih dokumenata!

Diktator koji loše igra ulogu "heroja tranzicije i "fiskalne konsolidacije", zapravo je opasan sociopata, manijak koji je odlučio da kontroliše živote svih i svakoga u zemlji Srbiji.

Ali, pravi pakao naprednjačke Srbije nakon skandaloznih predsedničkih izbora 2017. godine, tek sledi. Naime, Vučićeva besomučna pljačka, dovela je do toga da je država duboko zagazila u bankrot sa javnim dugom koji je u ovom trenutku dostiže oko 30 milijardi evra i skoro isto tolikim spoljnim dugom koji će ove godine biti znatno povećan.

Da bi pljačka tekla kako treba, i nakon izbora će najvažnije poslove u državi obavljati oni o kojima se ništa ne zna u javnosti, jer su njihove poslovne biografije nedostupne, iako rukovode javnim preduzećima, državnim institucijama i agencijama. Takve "glave" režimske hobotnice raspolažu ne samo državnim novcem i imovinom, nego i životima miliona građana. Oni upravljaju fondovima kroz koje godišnje prođe stotine milijardi dinara, odlučuju o strateškim državnim pitanjima i nikome, osim Aleksandru Vučiću, za svoj rad ne polažu račune.

Drski i bahati Vođa namerava da još žešćom pljačkom građana Srbije, do kraja godine pokrene i izgradnju auto-puta Niš-Tirana-Drač, a u skorije vreme i Beograd-Sarajevo. Namera mu je, da sa turskim diktatorom Redžepom Tajipom Erdoganom uveze u ovaj deo Evrope do sada najveći kontigent migranata iz arapskih zemalja, koje bi stacionirao u Srbiju (deo u Bosnu i Hercegovinu) čime bi ubrzao proces ostvarivanja zločinačke ideje "evropskog islama". Da bi ovaj podmukli plan uspeo, nakon predsedničkih izbora, sledi do sada najžešći progon radno sposobnih građana Srbije, nasilno iseljavanje mladih i obrazovanih ljudi, dalje razbijanje porodice još većim porezima na hranu, odeću, obuću, školski pribor, lekove...Potpuno uništenje vojske i policije i jačanje njegove lične garde unutar ova dva ključna bezbednosna stuba koja se urušavaju samo zato da bi Vođa dobio svoje "leteće odrede" koji že, udruženi sa njegovim mafijaškim pajser-brigadama, biti spremni da udare na narod.

Uprkos uvozu ruske ratne tehnike, Vučić će nakon ovih izbora svim silama krenuti da se udvara NATO paktu, zločinačkoj alijansi organizacije koja je bliže raspadu nego opstanku. Da je to tako govori i podatak da je nedavno i histerična zagovornica "evroatlanskog" porobljavanja Srbije, Jelena Milić, pohvalila Vučića, rekavši: "...Pod ovom Vladom, Srbija je usaglasila individualni akcioni plan partnerstva, što je najviši oblik saradnje koji država koja ne želi da bude članica može da ima sa NATO".

Vučić planira nakon ovih izbora da sprovede i potpunu likvidaciju svake vrste preostalih građanskih sloboda, dalje suspendovanje pravne države, nasilje nad ličnom imovnom i životima ljudi, teror nad institucijama, širenje straha i panike i, konačno, insceniranje sukoba, "paljenje Rajhstaga", ili sličan scenario, kako bi za slom države optužio građane i na njih izveo njemu lojalan deo oružane sile.

Mada je njegova divljačka propaganda proglasila predsedničke izbore u Srbiji sudbonosnim, zdrav razum i gorka stvarnost govore da je on, svojom bolesnom psihom, već odavno svoju sudbinu odredio.

Naime, Vučić neće mirnim putem otići sa vlasti, a to govori da že milioni opljačkanih i prevarenih radnika, penzionera i poljoprivrednika, omladina bez zaposlenja i perspektive, poniženi zdravstveni radnici, policajci, prosvetni radnici, vojnici, najamnici koji rade kao robovi u zelenaškim korporacijama i mnogi drugi, morati da nasilnim putem zbace diktatora režimi koji ih duže od pet godina teroriše. Uprkos lošim iskustvima sa posledicama antirežimskih pobuna 9. marta 1991. i 5. oktobra 2000. godine, sigurno je da će kraj Vučićeve diktature desiti na ulici. Svaki dan odlaganja tog sukoba, korak je unazad za Srbiju.

U kom pravcu je njegovo nasilje krenulo poslednjih godina, govori i zastrašujući podatak da je svaki četvrti građanin ima na svoje ime hipoteku, a vrednost nepokretnosti koje služe kao obezbeđenje hipoteka iznosi skoro dve milijarde dinara!

Na teritoriji Srbije pod hipotekom se nalazi blizu milion i po različitih vrsta nepokretnosti. Približno četiri miliona građana Srbije se nalazi "pod hipotekom" (tu se računaju i čitave porodice koje imaju po jednu "opterećenu" nekretninu), tačnije, toliko njih se našlo u zamci Vučićevog kriminalnog režima, koji je, umesto uvođenja države socijalne pravde zaveo otimačinu i nasilje, reket i "uterivanje", dranje kože i surovi progon svakoga ko ne plati naprednjački harač.

U preostalom delu 2017, godine, Vučić je planirao da od građana naplati ni manje ni više nego cele dve milijarde dinara, milom ili silom!

Ali, ovo je samo mali de onoga što se tek sprema, jer Vlada Srbije planira da se u 2017. godini zaduži za oko 858,8 milijardi dinara, kako bi finansirala budžetski deficit i otplatila glavnicu duga za pozajmice uzete od domaćih i stranih kreditora za direktne i indirektne obaveze države.

Taj novac će opet biti uzet od građana Srbije. Vučić računa i na mogućnost da otme i od građana Srbije koji žive u inostranstvu (a, kojima je njegov režim onemogućio da glasaju!). Podsećanja radi, srpska dijaspora je u 2016. u Srbiju poslala 2,7 milijardi evra, što je oko osam odsto bruto domaćeg proizvoda (BDP)!

Kolike su provizije na transfer tog novca nije teško izračunati i one direktno ili indirektno idu u njegove džepove ili za potrebe njegove stranke i njegove propagande.

No, tiranin je osim ekonomske robije, smislio i ono najgore, da u ispražnjeni jug Srbije naseli arapske migrante i Albance sa Kosova i Metohije, da promeni demografsku sliku, nacionalni sastav, versku strukturu, pa čak i rasni sastav ove stare evropske države, koju ni vekovna otomanska okupacija nije izvela.

Da se radi o opasnom, zločinačkom planu, govori i skorašnje pisanje pojedinih nemačkih i austrijskih medija o tome šta se zapravo sprema na Balkanu, tačnije, u koji antievropski horor Vučić sprema, dok se, istovremeno, kune u Evropu.

Naime, nemački list "Der Tagesspiegel" od 13.2.2017. poziva se na izveštaj Europola i tvrdi kako je Srbija glavno sedište mafije koja organizovano prebacuje izbeglice u Zapadnu Evropu. Mihael Raušenbah, funkcioner Europola, tvrdi kako je taj posao vredan između četiri i šest milijardi evra.

List zaključuje kako zvanična Srbija nema interesa da prekine ovaj kriminalni lanac, je svi imaju finansijski interes.

Austrijski list "Die Kronen Zeitung" od 4.2.2017. godine, prenosi zajedničku konstataciju Aleksandra Vučića i Sebastijana Kurca kako dnevno u Srbiju stiže izmeru 110 i 140 migranata iz arapskih zemalja. Tačnije rečeno, Kurc je suočio Vučića sa ovom činjenicom. Mađarska je potpuno zatvorila granice. Gde onda ova invazija iz islamskih zemalja ostaje? Naravno, u Srbiji, isključivom voljom Vučićevog režima.

Dana 23.3.2017. godine, i zvanično je objavljeno da je "...Vlada Srbije donela uredbu o programu podsticaja za migrante u 2017. godini kojom je predviđeno da se iz budžeta izdvoji 320 miliona dinara da bi se poboljšali uslovi života tim ljudima".

To praktično znači da će porodice migranata moći da dobiju od 200.000 dinara, koliko je predviđeno za pokretanje sopstvenog biznisa u poljoprivredi ili zanatstvu, do 1.400.000 dinara koliko je država spremna da finansira kupovinu i adaptaciju seoskog domaćinstva da bi im se obezbedio krov nad glavom, dok su u raseljeništvu."

Vučićev plan je tako dobio i zakonsku formu. Ali, znatno ranije, po njegovoj izričitoj naredbi, Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković krajem avgusta 2015. je dala predlog da se migranti iz arapskih zemlja nasele u opustela srpska sela!

Direktor Centra za zaštitu i pomoć tražiocima azila Radoš Đurović savršeno precizno je "pročitao" Vučićeve težnje, pa je predlog poverenice ocenio kao veoma koristan i na to dodao "prevod" Vođinih reči i misli: "...Možda u nekom drugom talasu migranata većina njih odluči da ostane u našoj zemlji! U tom slučaju treba im ponuditi ostanak u Srbiji i na taj način dobiti korist od migracije. Time bismo oživeli napuštena sela, naselili prazne kuće, razvili privredu...Imali bismo više radne snage, pogotovo za sezonske poslove. Uostalom, ako deo migranata prihvati da ostane da živi u Srbiji, povećaće nam se i broj stanovnika, a samim tim i stopa nataliteta..."

U ovu podlu kampanju, uključio se i režimski sociolog Vladimir Vuletić, rekavši da bi Srbija mogla da profitira od migranata ukoliko bi se ideja Brankice Janković realizovala: "...Većina migranata sa Bliskog istoka su ljudi koji potiču iz srednjeg sloja i koji imaju velike radne kvalitete. Kao zemlja tranzita mi smo u poziciji da ih zadržimo i tu mogućnost bismo morali ozbiljno razmotriti. Ova velika seoba će se jednom završiti i sve zemlje će biti u obavezi da prihvate određeni broj izbeglica. Zato je bolje da mi sami već sada sagledamo sve mogućnosti i usvojimo ovaj predlog, a idealno mesto za naseljavanje migranata bila bi napuštena seoska domaćinstva."

I dok Vučić i njegova mafija divljaju predlažući preostalim Srbima "ukrštanje gena" sa arapskim muslimanima i njihovo masovno naseljavanje baš na ovaj deo Balkana, dotle Srbija galopirajućom brzinom izumire, a po broju živo rođene dece je na poslednjem mestu je u Evropi. Da bi se sprovela prosta reprodukcija neophodno bi bilo da žene rađaju 2,1 dete tokom života. Sve i da se do toga dođe, Srbija ne bi imala pozitivan prirodni priraštaj u narednih 20, 30 godina.

Takođe, Srbija je prva zemlja po stopi smrtnosti u Evropi. Jedna je od deset država sa najstarijim stanovništvom na svetu. Zemlja u kojoj svake godine umre 30.000 ljudi više nego što ih se rodi (a, od karcinoma i drugih neizlečivih bolesti, oboli još toliko!).

Nakon predsedničkih izbora u Srbiji, treba očekivati da se Vučićev plan o brisanju Srba sa mape živih, biti ubrzan. Utoliko je obračun sa njim hitan, neodložan i važniji od svih zadataka. Bolje od bilo kakvog drugog kruga izbora je njegovo slanje u devet krug pakla, tamo gde on planira da gurne osam miliona ljudi.

U suprotnom, taj diktator će, bez obzira na to da li mu je po volji da bude predsednik vlade ili predsednik države ili nešto treće, nastaviti sa terorom. I dalje će zapošljavati partijske kadrove, potpisivati tajne ugovore, sakrivati činjenice o trošenju novca iz budžeta, urušavati nezavisne institucije sistema, kontrolisati medije, hapsiti preko medija protivnike i progoniti one retke preostale nezavisne ličnosti koje smeju da mu javno kažu da je bolesni diktator.

Vučić ne da novac gladnim građanima ali ga zato rasipa na one koji ga imaju na pretek. Tako je poslednjih meseci, povećao bezumne subvencije stranim kompanijama na 93 milijarde dinara. Budžet Vlade i njenih kancelarija je povećan za 2 milijarde dinara. Rashodi za robu i usluge još 2 milijarde. Kazne i penali po nalogu sudova gotovo 10 milijardi dinara. Kupovina ili izgradnja zgrada i građevinskih objekata 18 milijardi dinara. Nabavka raznih mašina i opreme 10 milijardi dinara. Nabavka zemljišta 4,5 milijardi dinara. Otplata kamata po garancijama javnim preduzećima monopolistima gotovo 9 milijardi dinara. Razne dotacije nevladinim organizacijama 8 milijardi dinara. Tu su i milijarde dinara dotacija raznim vladinim agencijama za koje niko od građana Srbije ne zna ni čemu služe ni ko njima upravlja. Izvesno je samo da svi putevi vode ka Vučiću.

A, sa druge strane, on uporno tvrdi da novca za plate prosvetnih radnika, lekara i policajaca, nema!

Kakvo je stanje u Vojsci Srbije, koju Vučić uporno ponižava, govori i izjava aktivnog podoficira M.R.: "... Pošalju te na teren 21 dan sa dva para gaća i dve majice. Čarape ne pamtim kad sam dobio nove. Obroci na terenima pa i u kasarni su zlo. Sve je prepolovljeno. Kutlača gulaša se sastoji od zapržene vode i 3 (slovima tri) kockice mesa veličine 1,5 x 1,5 cm. Sredstva za održavanje higijene u prostorijama i mokrim čvorovima nema. Jednu metlu dele dve čete. Platu neću da pominjem...".

Pljačka i pranje novca su postavljeni kao glavna strategija Vučićevog režima, te nakon predsedničkih izbora, u narednim mesecima, ne treba očekivati da će on da odstupi od toga. Prema istraživanju jedne spoljnotrgovinske korporacije iz Evropske unije, sastavljen je i spisak državnih preduzeća i agencija preko kojih će se ovi prljavi poslovi obavljati, a koje Vučić preko svoje rodbine, kumova i stranačkih vojnika kontroliše. To su: Srbijagas, Elektromreža Srbije, Transnafta, Srbijašume, Srbijavode, Zavod za udžbenike, Beograd na vodi, Putevi Srbije, Pošte Srbije, JP za skloništa, Skijališta Srbije, Jugoimport SDPR, Nacionalna služba za zapošljavanje, Agencija za osiguranje i finansiranje izvoza, Agencija za zaštitu od jonizujućeg zračenja i nuklearnu sigurnost, Fond PIO, Odbor urednika pravno-informacionog sistema RS, ministarstva odbrane i regionalnog razvoja i lokalne samouprave, Emisiona tehnika i veze, Aerodrom Nikola Tesla, Galenika ad, Turistička organizacija Srbije, Skupština društva Al Ravafed, Savet Akcionarskog fonda, Agencija za privatizaciju, Agencija za privredne registre, Klinički centar Srbije, Republički fond za zdravstveno osiguranje, Građevinska direkcija Srbije, Industrija za preradu Majdanpek, Skupština RTB Bor, Kancelarija za pomoć i obnovu poplavljenih područja Vlade RS i Koridori Srbije.

Konačno, treba reći da ovaj patetični i egocentrični demagog, kome je svaka reč puna pakosnog i prizemnog cinizma, samosažaljenja i demagogije, uvodi svoju diktaturu u završnu fazu. Presvučeni radikal, neuspeli četnik, lažni antiglobalista, i lažni rusofil, Miloševićev ministar propagande, promenio je, kako Njegoš reče, kao žena "stotinu vjera, da učini što mu srcu drago".

Mali Alek, postao je veliki izdajnik, koji je na dan NATO bombardovanja, na konvenciji svoje stranke, pozvao bivšeg nemačkog kancelara Gerharda Šredera da mu aplaudiraju njegovi izbezumljeni sendvičari koji za 1.000 dinara idu organizovano po Srbiji i skandiraju velikom vođi. Zločinca Tonija Blera je zvao "na kafu", generalnog sekretara NATO-a, dočekao je sa pogačom i solju, otvoreno je podržavao Hilari Klinton i pokrao budžet Srbije da bi dao donaciju njenoj fondaciji.

Vučić otvoreno mrzi i Srbe i Srbiju, a eskalaciju te mržnje tek treba očekivati u narednim mesecima, jer njegov pad se neće desiti nikakvim izborima nego građanskom pobunom protiv njegovog nepodnošljivog iživljavanja nad svim i svakim u ovoj zemlji.

Treba li zaboraviti da je ovaj bolesni diktator, ne tako davno, u u centru Beograda organizovao "izložbu" sličnu onoj Hitlerovoj o "deformisanoj umetnosti" samo što je Hitler 1937. godina imao slike koje su se čak kosile sa ideologijom nacional-socijalizma, a ovaj je štampao naslovne stranice dnevnih novina i časopisa koji su pisali protiv njega i javno ih žigosao, a uzgred izigravao žrtvu.

Srbija pamti i Miloševića i Koštunicu i Đinđića i Tadića, ali ovakav patološki lažov nije nikada viđen pod ovim nebom. Spreman da u jednom danu kaže i da će se kandidovati za predsednika i da neće. Da će građani trpeti besparicu i bedu i da neće. Da će Srbija biti u NATO i da neće. Da su Srbi neradnici i da Srbija ima najbolje stručnjake.

Nakon ovih izbora, jedno je jasno: Vučić jeste mentalno poremećen, ali ne toliko da ne plati za divljačko uništavanje naroda i države koju je zajašio.

Glosa

10.8.2016. godine, Vučić je ovako govorio: "Moramo da se borimo i da imamo više Albanaca u centralnoj Srbiji, da ovde ostavljaju novac". Nakon ovih izbora, treba od njega očekivati još jaču velikoalbansku agitaciju

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane