Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na licu mesta

Strateški uvek osetljivo mesto u izbornim kampanjama, izjasnilo se i pre rezultata izbora i bez obzira na ishod

I radnici Kolubare uz Vuka Jeremića!

Insajder E-6

Radnici rudarskog basena Kolubara masovno su podržali predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, prilikom njegove poslednje posete Opštini Lazarevac.

Kako je jedan od radnika koji su po svoj prilici samoorganizovano došli na miting Vuka Jeremića rekao novinaru Tabloida, oni ne mogu više da trpe nepravdu koju nad njima sprovodi Vučićev VD direktor Elektro distribucije Srbije Milorad Grčić.

Grčić je od dolaska u Kolubaru i kasnije na čelo EPS samo stvarao probleme građanima i radnicima: "...U poplavama je prilikom ispumpavanja vode i mulja iz Kopa namešten tender, kažu oni i navode da se sve više osećaju posledice postavljanja na rukovodeća mesta, nestručnih kadrova i stranačkih poslušnika Srpske napredne stranke...".

Građani Lazarevca su, kažu, opljačkani kada je izvršen prenos imovine iz Opštine Lazarevac, za koju su radnici Kolubare i građani Lazarevca izdvajali sredstva od ličnog dohotka.

-Kriminalne radnje od strane direktora Grčića od prvog dana kad je došao u Kolubaru su nas uništile. On je postavljen na mesto glavnog poverenika za predsedničke izbore opštine Lazarevac i Obrenovac. Ne maltretira on samo radnike već se Grčić bahato odnosi i prema članovima njegove Napredne stranke. Ne podnose ga ljudi zbog lažnih obećanja kao što su zapošljavanje, premeštaj na bolja radna mesta, veći koeficijenti, a privilegovani puleni i dalje mu dovode poslušne radnice koje ga zadovoljavaju u slobodno vreme, ispričali su novinaru Tabloida ovi aktivisti.

Koliki je razdor uneo u članstvo SNS u Lazarevcu pokazalo se na mitingu te stranke u gde je bilo oko 400 ljudi, a od toga je čak njih 300 bilo sa strane. Ovakvu blamažu Vučić nije doživeo ni u jednom od mesta u koje su dovozili ljude autobusom, jeste ih negde bilo malo, ali nigde ih nije bilo tri puta manje lokalnih od dovezenih.

Na pomenutom mitingu jedan od govornika je bio i predsednik sindikata EPS-a Milan Đorđević zvani Đokin, večiti sluga svakog režima, koji je javno rekao i pozvao radnike Kolubare i građane da podrže Vučića za predsednika, tog istog koji je skinuo plate radnicima Kolubare.

Dvadeset hiljada radnika (20.000) EPS i zavisnih firmi koje bi Đokin trebalo da zastupa su prodati, ali ne sada prvi put već je to počelo ranije kada je sa Grčićem podržao nakaradni Zakon o radu koji je štetan po radnike ne samo u Kolubari i EPS- u nego u celoj Srbiji

Koliko je stručan kadar u Kolubari koji je postavio Grčić u dogovoru sa Đokinim odrazilo se na nedavni ruč (odron zemlje) na Kopu polja D, koji će se odraziti na proizvodnju uglja u naredne dve godine. Zar u Lazarevcu i Kolubari mora da bude postavljen čovek sa strane sa prvim zaposlenjem na mesto direktora Kolubare, a preporuka mu je bilo za takvo radno mesto i za takvu odgovornost rad u pečenjari. Grčić je, podsećamo, kupio diplomu, dok u Lazarevcu ima 17 doktora nauka i više od 1.400 akademsko obrazovanih građana koji nisu Vučićevi glasači. Posledice te njihove nestručnosti će osetiti građani Srbije.

I pored bogatstva koje rudnik Kolubara ima nestručnim rukovođenjem došli smo u situaciju da uvozimo ugalj i struju koju će građani Srbije debelo plaćati, već posle izbora. Grčić ucenjuje privatne prevoznike i kupce uglja sa donatorskim večerima, gde se od visine priloga za stranku SNS i lične džepove određuju prioriteti.

Uzgred, stigla je i informacija da je načelnik Opštine Lazarevac Mihajlo Gajić, polupao prošle nedelje izborne kutije i pobacao glasačke listiće, posle čega je u Opštini Lazarevac izbilo opsadno stanje.

Kutije je lupao kako smo saznali u pijanom stanju, a tome je prethodila svađa sa lokalnim kordinatorom za izbore SNS, Miloradom Grčićem i predsednikom oštine Bojanom Sinđelićem. Gajić se kažu Lazarevčani ne plaše, da lupa, puca i psuje, jer mu je rođeni brat Javni tužilac na teritoriji te opštine, pa ga on kada god napravi problem iščupa iz problema.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane