Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Može li se Hrvatska suočiti sa svojim ratnim i posleratnim profiterima

Skupljači perja

Većina građana Hrvatske (a i susjednih država regiona) nije svjesna kako i zašto su u svojoj skorijoj povijesti gubili glave, dobivali batine, godinama ležali po zatvorima, izginuli u zadnjem ratu, a sve zato kako bi se zapravo realizirao zacrtani monstruozni plan grupice ljudi s "idejom". A, taj plan je uvijek imao istu matricu: da "grupica odabranih pojedinaca" vlada državom i narodom. Republika Hrvatska je ogledni primjer za iznesenu tvrdnju.

Vjekoslav Škreblin (Zagreb)

Za običan puk su bila logična i normalna nastojanja hrvatskog režima da 1991. i kasnije očuva granice novoosnovane države Hrvatske od napada velikosrpske agresije. Hrvatska je sanjala svoju neovisnost! Nešto slično pripremalo se još 1971. godine.

No, ideja o neovisnosti Hrvatske u sklopu Jugoslavije bila je samo kulisa za njenu okupaciju od strane "naprednih" hrvatskih "proljećara" (takozvano "Hrvatsko proljeće", "Masovni pokret" ili Maspok, nastao u okrilju tadašnje hrvatske političke elite 1971, kao posledica "lipanjska gibanja" 1968., prim. red.).

Jasno, tzv. Maspok-ovci nisu se libili da i vlastiti narod gurnu u ovu avanturu, kako bi ga dohvatila Titova željezna metla...No narod je tada bio mudriji i nije si želio izigravati kamikazu i ustati protiv Tita, Partije, Jugoslavije..."Proljećari" su završili kako i završavaju svi ideološki "pametnjakovići". O sebi su počeli izmišljati ode junaštva i hrvatskog mučeništva.

Padom Berlinskog zida i pucanja komunističke strahovlade u zemljama istočnog bloka uključujući i Jugoslaviju, stvorila se nova povijesna prilika za Hrvatsku da konačno izađe iz "tamnice naroda" zvanog Jugoslavija...Nismo se uspjeli mirno razići poput Čeha i Slovaka. Kao i 1971. godine, Beograd nije želio bez makar i oružanog sukoba dozvoliti raspad države.

Zadnji predsjednik SFRJ bio Hrvat Stjepan Mesić...Kasniji događaji (kad je Mesić bio u svojstvu predsjednika Hrvatske), pokazali su da se radi o kriminalcu, mutikaši kojemu niti fašizam niti komunizam niti antifašizam ni terorizam nije mrzak kao sredstvo postizanja zadanog cilja.

Ratni metež prikrio je krajnji prljavi cilj hrvatskog režima (rezon im je bio jasan: narod će svojom borbom i žrtvom sačuvati opstojnost, granice i suverenitet Republike Hrvatske, a mi ćemo dobiti državu na upravljanje). Bila je to temeljna pretpostavka i uvjet da hrvatski režim ostvari vlastiti cilj, koji se i dan-danas pred javnošću krije kao sto zmija krije svoje noge.

A glavni cilj Hrvatskog režima bio je svekoliko okupirati hrvatske ljude-narod i hrvatski prostor pa ga u maniri srednjevjekovnih turskih sultana reketirati "temeljem zakona"...

A kako bi drukčije i moglo biti? U tom ostvarenju plana okupacije Hrvatske, zajednički sudjeluju i bivši "proljećari", i bivši njihovi suci koji su ih osuđivali na dugogodišnje kazne zatvora...Uključeni su i bivši milicajci koji su tukli "proljećare", advokati koji su ih branili pred tadašnjim sudovima...Siva eminencija ove "elite" i danas je Vladimir Šeks.

Bivši OZNA-ši, KOS-ovci ili UDBA-ši...Jasno, "neovisnu i slobodnu" Hrvatsku čine i ratni i poratni profiteri, poput generala Ivana Čermaka koji je za vrijeme rata srbijanskoj strani prodavao naftu iz INE, a Srbi ko' Srbi, njome su punili rezervoare tenkova i jurišali na HR postrojbe...No, tko je tada, za vrijeme ratnog meteža pazio na takve "sitnice"?! General Čermak je danas "ugledni" poslovni subjekt Republike Hrvatske...

To izdajničko svinjoliko hrvatsko-generalsko ratno-profitersko smeće nalazi se i na popisu hrvatskih branitelja na kojem je i moje ime i prezime. Zaista, "čudni su putevi Gospodnji".

Ovim putem nadležnom Hrvatskom ministarstvu upućujem zahtijev da me briše sa tog popisa srama, jer se na njemu nalazi i ratni profiter i kriminalac, bivši haški osuđenik, general Ivan Čermak. Jasno je da ovako nasađeni HR režim, neće generala Ivana Čermaka suditi zbog ratnog i poratnog profiterstva jer takav iščašeni HR režim počiva na kriminalu a HR general je stup takvog hrvatskog režima. Jasno je, također, kako ovakav režim donosi posebne zakone kako bi zaštitio svoje istaknute pripadnike. Zato je Hrvatska vlada svojevremeno donijela i tzv. zakon Lex Perković za bivšeg UDBA-ša i ubojicu Josipa Perkovića, samo da ga ne izruče njemačkom pravosuđu i da ga ne osude na doživotnu robiju...

Ovih se dana HR tzv. vlada sprema postupiti identično kao i u slučaju Lex Perković. Drugim riječima, Perkoviću je hrvatska vlada izdala dozvolu za ubijanje.

Zar treba ikoga čuditi podatak kako je sin Josipa Perkovića bio savjetnikom HR predsjednika Ive Josipovića, čiji je tata bio dužnosnik zloglasne Jugo-UDB-e ili KOS-a?! Zapravo su takve karakteristike prednost pri dodjeli naosjetljivijih državničkih poslova. Kao što je takozvana vlada Republike Hrvatske izdala svojevrsnu dozvolu za ubijanje zvanu Lex Perković, tako se današnja takozvana vlada RH, upravo sprema izdati dozvolu za pljačkanje poreznih obveznika za račun Ivice Todorića i njegove mega-kompaniji Agrokor.

Ukratko, taj ratni i poratni profiter, kriminalac i bogatun "na hrvatski način", potratio je milijarde i milijarde eura...Kako mu kompanija ne bi propala a on izgubio zlatnu koku, njeno perje su čupali i hranili se njome sve takozvane hrvatske političke garniture. Dakle, takozvana vlada RH sprema zakon po kojemu svi porezni obveznici RH moraju "temeljem zakona" namiriti sve poslovno-novčane zablude Ivice Todorića.

I gle koincidencije! Vanbračno dijete-kopile Ivice Todorića, zove se Zdravko Marić! I kao slučajno, Zdravko Marić dolazi iz "ćaletovog" Agrokora u takozvanu vladu Republike Hrvatske i zauzima fotelju, ni manje ni više nego ministra financija Republike Hrvatske!

Nitko iz naše "nezavisne" javne scene ne smije niti zucnuti kako se i u ovom slučaju radi o najvećem sukobu interesa koji generira ova degenerična, takozvana Vlada Republike Hrvatske. Jasno, jasno...Sve je to jedna "teorija zavjere" puna "nesretnih koincidencija".

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane