Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Svedok i žrtva Vučićevih mitinga

Na dijeti smo i u pelenama

Na mitingu predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića u Nišu, u hali Čair, 22.03.2017 došao sam oko 18 sati. Poneo sam dve Pampers pelene. Onda su me opkolili i izveli, opisuje svoje prisustvo Vučićevom mitingu Dragan Krstić, predsednik Centra za ljudska prava i demografiju iz "CLAMP" iz Niša. Umesto da je uzviknuo da su građani na dijeti, on otvoreno tvrdi da su gladni

Dragan Krstić

Kada je AV započeo govor, i zastao kod prvog sloga, ja sam izvukao dva pampersa, levom rukom ih podigao i četiri puta glasno viknuo "gladni smo" i jednom "radnici nose pelene". Nastao je muk u hali, nekoliko trenutaka. Na mene su skočili pripadnici ličnog obezbeđenja "Kobri", koje su me jako udarili po levoj ruci, gde su mi ispala dva pampersa i 20 flajera koja propagiraju autonomiju od pljačke i poniženja iz Bgd. Napominljem da mi je jako zavrnuta leva ruka, zglob, krvnički, da sam šutnut u levu nogu, gde imam upalu, da imam posekotinu na glavi od cimanja kroz masu i ponižavajućeg pristupa i tretmana. Gde su se urušila moja građanska prava i slobode, ja ponižen vukao kao najgori kriminalac i terorista.

Dostaviću naknadno lekarski izveštaj o povredama, podneti krivične prijave protiv dvojce "bodigardova". Tražiću satisfakciju na sudu, uz zahtev za njihovu suspenziju i najoštrije kažnjavanje.Drugi me je u tunelu stiskao za levu misicu do bola i jaukanja, pretećim pogledom me je ispitivao (iako nema prava vojna policija i ovlašćenja), zašto sam to uradio. Stiskao me je sve jače da bi mu se otrgao i da bi me odalamio. Ja sam sve to otrpeo, gledajući ga netremice u oči. Bez straha.

Držali su me ispred hale 25 minuta, proveravali identitet i predali niškoj policiji. Koja je u daljem operativnom radu pokazala super korektnost. Čuo sam preko motorole da su dovezli 90 autobusa, video kineske dronjave raspadnute čizme, koje su ih žuljale, uniforme lošije od dimničara. Ova dvojica su mi nanela opasan fizički bol, duševni stres, razgradili zdravlje, moralno i ljudski kompromitovali, kao najgoreg teroristu i kriminalca. Iako sam levu ruku podigao sa pampersom, a u desnoj držao sako i kesicu iz apoteke sa pampersima. Nisam nikoga vređao, ni ugrožavao.

Napominjem da ću se obratiti Ombudsmanu, da izvrši nadzor nad radom VBA. Jer sličan incident sa "Kobrama", imao sam 30.12.2015 na koridoru kod Bele Palanke, kada je AV otvarao nezavršenu deonicu auto puta. Tada sam mu prišao dao flajere, dok me je obezbeđenje brutalno odguravalo. Po završetku tog mitinga, izolovala su me trojica, okružila i onemogućila mi slobodu kretanja na 20 min. dok se AV slikao i pozdravljao sa SNS pristalicama. Tu sam doživeo poniženje i rušenje ugleda, jer sam bio izvrgnut ruglu od strane građana.

Napominjem da je ovo nedopustivo ponašanje u normalnom i demokratskom društvu, gde nas AV vodi. To nisu nikakve zapadne vrednosti, demokratija, već brutalno kršenje slobode i prava. Totalitarizam najgore vrste, i diktatura ogoljenog tipa. Savetujem A-u, ako želi bolju bezbednost, da promeni obezbeđenje, jer su ovi šuplji, totalno neprofesionalni, sa suviše snage, i premalo soli u glavi, uz preveliku agresiju i brutalnost.

Na ovome se gospodo neće završiti. Obratiću se svim ambasadama, OEBS-u, NVO za zaštitu ljudskih prava, delegaciji EU, komesarima EU, svim udruženjima, jer odgovorni moraju biti najstrože sankcionisani i kažnjeni. Suspendovani sa posla, uz novčano obeštećenje kroz sudski postupak. Zdravstveno stanje mi je pogoršano, stres, visok pritisak, šećer, pretnje, narušen kredibilitet, ljudsko dostojanstvo, čast, integritet.

Kakvu reakciju izazove bolna istina, da smo gladni, poniženi, i u pelenama kod ino-explatatora.

Dok se samohvališemo po spotovima o "Vučiću pederu" i ispunjenom obećanju posle 35 godina. Da li će kao i Tito da vlada 35 godina i da nam posle njega bude bolje. To je ta "budućnost u koju verujemo" i "ujedinjeni možemo sve". Izbori 2. i 16. aprila pokazaće svu crvotočinu i trulost režima. Autobusi, sendvič botovi, putujući cirkusi iz grada u grad, pašće kao kula od karata. Loš scenario. Potemkinova sela.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane