Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Uoči sudnjeg dana

Milovan Brkić

Predsednica Južne Koreje Park Geun Kje opozvana je 9. decembra 2016. zbog korupcije, odlukom parlamenta ove zemlje. Vrhovni tužilac je zatražio 27. marta ove godine da bivša predsednica bude izvedena pred sud, a potom je i uhapšena i stavljena pod istragu i sprovedena u zatvor.

Hapšenje korumpiranih predsednika, premijera i ministara je moguće u zemljama koje imaju nezavisne institucije, kao što su tužilaštvo, sud i policija. Većina odmah podnese ostavku.

Poslednje hapšenje ministara u Vladi Srbije, koji su bili u mandatu, izvršeno je za vreme vladavine Slobodana Miloševića. Pritvoreni su potpredsednik Vlade Velimir Mihajilović i ministar Sava Vlajković, a umalo iza brave nije otišao i Radoman Božović, predsednik Vlade Srbije. Sa takvom praksom se više nije nastavilo.

Ništa, ama baš ništa ne može naterati srpske ministre i vlastodršce da podnesu ostavku, zbog objektivne odgovornosti. Dragan Šutanovac je nakon nekoliko eksplozija u fabrika oružja izjavio da nije u srpskoj praksi podnošenje ostavki!

U Obrenovcu je u maju 2014. godine, greškom vlasti, došlo do poplava u kojem je ceo grad bio danima potopljen. Premijer je rekao da je potapanje Obrenovca kataklizmično, da su štete biblijskih razmera, ne navodeći koliko ima žrtava, jer ih nije ni bilo moguće pobrojati. Pretpostavljalo se tada da je reč o hiljadama ljudi.

Retki novinari i javnost tražili su odgovornost predsednika Opštine Obrenovac Miroslava Čučkovića i gradonačelnika Siniše Malog, zbog propusta u obaveštavanju građana od zla koje im preti.

Kakva ostavka, kakvi bakrači. Premijer, koji je i sam morao da odstupi, pomilovao je obojicu, a Čučković je prešao u njegovu stranku. Ni Mali ni Čučković nisu izvedeni pred sud, a da im se sudilo dobili bi doživotne kazne zatvora.

Već pet godina, Vučić amnestira sve grešnike, prestupnike i lopove koji stoje iza njega. Prepisni doktorati - sve je u redu, kaže on. On je pročitao i sve je OK. On je vrhovni sudija.

Ubice i narko dileri, poslati u vođe navijača, nisu odlazili u zatvor i pored pravnosnažnih presuda, nije im suđeno za ubistva - tako je odlučio premijer!

Pet godina živimo po ''Jevanđelju po Aleku''. Po njegovim pravilima. A, njega ne dotiče ni moral, ni zakon, ni Božja pravda. E, pa dosta je bilo, kažu građani, ogorčeni njegovom ponovnom krađom glasova. Nema više laži, nema prevare. A pet godina nas je svakog dana Vučić zasipao svojim lažima. Nije zinuo a da nije slagao. Čime Vučić može da preti građanima? Novinama i televizijom.

Nisu samo u zemlji kojom on vlada gladni, goli i bosi građani. Gladna je i vojska i policija. On plaća protuve generale, ministre i urednike koji mu služe. Sve ostalo trpa sebi u džepove. Zahvaljujući društvenim mrežama raskrinkane su sve njegove prevare, surove pljačke, i njegovog, brata Andreja, oca Anđelka, kuma Nikole i stranačkog kartela.

Na Vaskrs, u poseti vojnoj jedinici u Jakovu, Vučić je najavio da će tolerisati proteste građana u Srbiji sve ''dok su mirni''. Onda će intervenisati. Na koji način? Da li će svoje stranačke batinaše, ili one koje je po zadatku poslao u navijačke grupe, poslati da prebiju građane? E, to tek ne bi bilo dobro.

Bes građana je nezaustavljiv. Neko mora da pukne. Po svojoj prilici Vučić, jer je na ivici živaca. Napašće nas. I onda je gotov. Pitanje koje traži odgovor muči celu Srbiju. Da li će Vučić, žive glave da se izvuče, pa da mu za sve pljačke, zlodela, ubistva i izdaje sudimo? Kao što Korejanci sude svojoj predsednici. Nju su sa bukagijama i zatvorskom uniformom izveli na sud. Imamo li snage da Vučića sprečimo da pobegne, ili da ga njegovi ubiju, da uklone svedoka i svojih zlodela.

Iako je ostavio iza sebe pustoš, kartel Vučićevih zaslužuje pošteno suđenje.

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane